Benim Evim

Sağol canım.
Umarım senn için daha güzeli olur. İnan evdeki eşyaların çoğunu ben çok daha az fiyata aldım. Sandığın kadar yüksek fiyatlı değil hemen hemen hiçbirisi..
Önemli olan araştırman yerimseniben

bişey merak ettim. koltuklarını efsane mobilyadan aldım demişsin. nette kolleksionuna baktım az buçuk referansları da villlar falan yazıyo :) çok pahalı mı fiyatlar nasıl?

çok güzel bayıldım evine.ALLAH güle güle ağız tadıyla oturmayı nasip etsin...

bişey merak ettim. koltuklarını efsane mobilyadan aldım demişsin. nette kolleksionuna baktım az buçuk referansları da villlar falan yazıyo :) çok pahalı mı fiyatlar nasıl?

Normalde tabelalarında efsane mobilya olarak geçiyor. Ama internetten ÖZEFSANE MOBİLYA diye aratman lazım. O zaman çıkıyor. Açıkçası kaça aldığımızı bilmiyorum çünkü eşimin ailesi almıştı fiyatını sormayın felan demişti ben de üstelemedim a.s

canım benim tecrübeli olarak bana yardım et.nereden başlayayım almaya.ufak tefek almak istiyorum.:1hug:

Benim ilk aldığım şey nevresim takımı olmuştu. Önce ev tekstillerini almaya başla. Gördükçe de ufak tefek bardak tabak çanak vs.. mutfak gereçlerini almaya devam et. Bunlar için değişik listeler var. Onlardan da yararlanabilirsin. Ve ya şuan oturduğunuz evden yararlanarak kendine bi liste yapabilrsin. yerimseniben

Tabikide kesinlikle favorim:enbuyukkk: ALLAH MUTLULUĞUNUZU ARTTIRSIN O GÜZEL EVİNİZDE:Saruboceq::Saruboceq:

canım çok zevklisin tek tek odalarını saymayacm tek kelimeyle evin çok güzel...RABBİM EŞİNLE MUTLULUKLA OTURMANI NASİP ETSİN....

ne kadar cici ne kadar hoş bir ev olmuş canım. iç açıcı çok güzel. İyi günlerde,güzel günlerde,aşk dolu günlerde oturun. a.s.

ne kadar iç açıcı,gözü yormayan sade aynı zamanda şık bir ev olmuş. güle güle ve keyfini çıkararak oturun :))

canım çok zevklisin tek tek odalarını saymayacm tek kelimeyle evin çok güzel...RABBİM EŞİNLE MUTLULUKLA OTURMANI NASİP ETSİN....
Çok teşekkürler :asigim:

ne kadar cici ne kadar hoş bir ev olmuş canım. iç açıcı çok güzel. İyi günlerde,güzel günlerde,aşk dolu günlerde oturun. a.s.

Sağolasın :asigim:

Çok tatlı olmuşş evin özelliklede yatak odanın perdelerine bayıldımmmmmm :asigim:
mutlu ve huzurlu oturursunuz inşallah .a.s.

aminnnnnnnn

pek hoş olmuş kırmızı kırmızııı :))

içini açıyo insanın içeri girince valla :asigim:

arkadaşlar ALLAH AŞKINA diyorum evlerinizin fotosunu yollamayın...cnm sen sakın alınma evin gerçekten çok güzel ama burada bir çok insan var..maddi durumu ii olmayan yeni evlenecek olan şu an eşya alan...herkes genç herkesin ilk hevesi ve mutlaka seninki gibi evi olmasını ister..paylaşmak istiyorsunuz belki ama eminim bir çok kişi bakıp iç geçiriyo belki şu an aldığı eşyaları maddi durumu ii olmayıpda almak zorunda olduğu yada bunları gördükden sonra belki iice hevesi kırılıyo..
BENİM GİBİ DÜŞÜNEN VARMI BİLMİYORUM BU BENİM FİKRİM AMA DUYARLI OLURSAK BENCE SEVİNRİİM..ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…