canım evin çok güzel.güle güle ağız tadıyla otur.ben hep düşünüyorum acaba benim evim olacakmı diye.evleneceğim ama ne sözlümün ailesinde nede benim ailemde durum yokki öşeyelim.ama ben inanırmısın evim olsunda hiç eşyada felan gözüm yok.yeterki olsun.kuru tahtaya oturmayada razıyım.allahım hayırlısını versin.:Saruboceq::Saruboceq:
bişey merak ettim. koltuklarını efsane mobilyadan aldım demişsin. nette kolleksionuna baktım az buçuk referansları da villlar falan yazıyo :) çok pahalı mı fiyatlar nasıl?
canım benim tecrübeli olarak bana yardım et.nereden başlayayım almaya.ufak tefek almak istiyorum.:1hug:
çok güzel bayıldım evine.ALLAH güle güle ağız tadıyla oturmayı nasip etsin...
Güle güle otur. ömür boyu mutlu otur evinde
Tabikide kesinlikle favorim:enbuyukkk: ALLAH MUTLULUĞUNUZU ARTTIRSIN O GÜZEL EVİNİZDE:Saruboceq::Saruboceq:
Çok teşekkürler :asigim:canım çok zevklisin tek tek odalarını saymayacm tek kelimeyle evin çok güzel...RABBİM EŞİNLE MUTLULUKLA OTURMANI NASİP ETSİN....
ne kadar cici ne kadar hoş bir ev olmuş canım. iç açıcı çok güzel. İyi günlerde,güzel günlerde,aşk dolu günlerde oturun. a.s.
Çok tatlı olmuşş evin özelliklede yatak odanın perdelerine bayıldımmmmmm :asigim:
mutlu ve huzurlu oturursunuz inşallah .a.s.
pek hoş olmuş kırmızı kırmızııı :))
evine bayıldıııım.. kırmızılı koltukların çooook güzel..
€coOo$;3614993 .!.:maşallah nazar değmesin güle güle oturun inşallah
ne kadar iç açıcı,gözü yormayan sade aynı zamanda şık bir ev olmuş. güle güle ve keyfini çıkararak oturun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?