arkadaşlar ALLAH AŞKINA diyorum evlerinizin fotosunu yollamayın...cnm sen sakın alınma evin gerçekten çok güzel ama burada bir çok insan var..maddi durumu ii olmayan yeni evlenecek olan şu an eşya alan...herkes genç herkesin ilk hevesi ve mutlaka seninki gibi evi olmasını ister..paylaşmak istiyorsunuz belki ama eminim bir çok kişi bakıp iç geçiriyo belki şu an aldığı eşyaları maddi durumu ii olmayıpda almak zorunda olduğu yada bunları gördükden sonra belki iice hevesi kırılıyo..
BENİM GİBİ DÜŞÜNEN VARMI BİLMİYORUM BU BENİM FİKRİM AMA DUYARLI OLURSAK BENCE SEVİNRİİM..ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
evin cok güzel zevkle dösenmis allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin insallah mutlu saglikli günler getirsin
cok güzel dösemissin evini belli zevkli oldugun...
dilerim agiz tadiniz hic bozulmadan mutlu mesut bir sekilde oturmak nasip olur...
çok güzelmiş evin iyi günlerde otur....
evin cok guzel canim gule gule otur insallah
çok güzel allah mutlu huzurlu oturmanızı nasip etsin inş. yaaaaaaaaaa bende iştiyom bende evleneyim benimde böyle evim olsun ya aşkım ya :'(
çok şirin olmuş evin,ayakkabılık ikea sanırım,benim de hole almayı düşündüğüm bişi,ufak yerlere uyumlu...
Allah ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin canım..
özellikle mutfagini cok begendim, güle güle otur
tobi arkdaşımıza atfen ;
limuzinlnerle mercedeslerle jeeplerle sokaklarda dolaşmasınlar alamayanların içi gidio
ya o kırmzı takımlar çok hoş olmuş..güle güle otr
kızlar aklıma geldi şu evlilik hazırlıgı alanında herkez yeni gelin evlerini koysun resimlerini bizede fikir olur :)) bence süper olur kızlar .. görüp fikir edinirizz . bu arada evin canım tam belkik bayıldım süperrr güle güle oturr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?