Benim Evim

evin cok güzel zevkle dösenmis allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin insallah mutlu saglikli günler getirsin

Düşüncelerin için teşekkür ederim.

Asla alınma gibi bi gaflette bulunmam.

Dünyanın düzeni bu ki herkes elinden geldiğince yapmaya çalışıyor. Benim de eksiklerim vardı ama hiçbir zaman başkasında görüp de " ah neden bende hiç yok kahretsin ya nasıl olur" demedim.

En önemlisi elimdekilerle her zaman mutluyum şükretmeyi bilirim yerimseniben

cok güzel dösemissin evini belli zevkli oldugun...
dilerim agiz tadiniz hic bozulmadan mutlu mesut bir sekilde oturmak nasip olur...

buradaki amaç yeni ev kuranlar hem bizlerle paylaşıyor hemde yeni ev kuracaklara fikir oluyor
sonucta herkes kendi bütçesini bilir ve ona göre alır eşyasını. aaaa x'in evi ne güzelmiş bende aynısını yapcam diye uğraşacak insan olduğunu sanmıyorum

çok güzel allah mutlu huzurlu oturmanızı nasip etsin inş. yaaaaaaaaaa bende iştiyom bende evleneyim benimde böyle evim olsun ya aşkım ya :'(

çok şirin olmuş evin,ayakkabılık ikea sanırım,benim de hole almayı düşündüğüm bişi,ufak yerlere uyumlu...
Allah ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin canım..

çok şirin olmuş evin,ayakkabılık ikea sanırım,benim de hole almayı düşündüğüm bişi,ufak yerlere uyumlu...
Allah ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin canım..

Sağol canım evet IKEA. Kesinlikle tavsiye ederim acayip kullanışlı ve hiç yer kaplamıyor. Sadece birleştirmesi biraz zor geldi bana :bbo:

özellikle mutfagini cok begendim, güle güle otur

Çok teşekkürler canım :1hug:

tobi arkdaşımıza atfen ;

limuzinlnerle mercedeslerle jeeplerle sokaklarda dolaşmasınlar alamayanların içi gidio

sevgili arkadaşım ...benim anlatmak istediğim o değildi...bu bambaşka bi konu...burada ne insanlar var biliyomusun sen ne durumlarda olan...ne zorluklar yaşayan...özentilikden bahsetmiyorum ben..senin evlendiğini düşün gelinlik giyemediğini ayrı bi evin bile olmadığını için acır...hee tuzun kurudur o ayrıı..burada ben kıyma arkadaşımada bişey demiyorum...gelinlik fotolarınıda gördüm çok cici biri belli evide gerçekden çok gzl güle güle otursun..bunu yazmamın nedenine gelince...bu fotolara bakarken iş yerimde maddi durumu son derece kötü olan ve bir ay sonra evlenecek 18 yaşında bi kızın bu fotolara bakarken..abla ne kadar gzl dimi böyle evlerde var...biz ikinci elden iki çekyat aldık belki kısmet işde diyip gözlerinin dolmasıydıı..ben çok üzüldüm ondan yazdım mutlaka bir başkasıda diyodur diye...hiçbirinize allh göstermesin zorluğu ama sanırım başa gelince bilinmiyor..lütfen bunu bi ağız dalaşı haline getirmeyelim...alaycı bi tavırla yazdığın için cvp yazma gereği duydum..

kızlar aklıma geldi şu evlilik hazırlıgı alanında herkez yeni gelin evlerini koysun resimlerini bizede fikir olur :)) bence süper olur kızlar .. görüp fikir edinirizz . bu arada evin canım tam belkik bayıldım süperrr güle güle oturr

Çok teşekkürler canım, aynı fikirdeyim yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…