Benim Evim

oleyyy aynı benim salonum gibi koltuklarımız aynı benim üçlülerin kolları yok biraz rahatsız o yüzden ama tekliler aynı birde benimkinin yastıkları çiçekli seninki halkalı.. halın kaşmir galiba bende ondan alacaktım ama son anda merinosta bulup aldım.benim tülüm birillant renkler aynı.seninde benim gibi perden yok sanırım en yakın zamanda kırmızı bir perde alacağız ikea dan ucuz perdeler var gidebilirsem alcam.bende vitrin benzeri bişey almayacağım ama masa şart ya..şimdilik mutfak masasıyla idare ediyoruz..evimin aynısını görünce çok sevindirik oldum güle güle otur arkadaşımm ferah ferah....bende tam yerleşince resim eklerim

güzel zevkin var bayıldım duvardaki resim dikkatimi çekti ailen heralde :)

Yeniden evlensek ya eşyalarda yenilenir:))Çok güzelll..

Çok şeker bi evin var ..CADIARZU
Tam benlik bi tarz....sağlıklı huzurlu günlerde otur canım evinde...a.s.

Sağol canım

çok cici bir evvvvvvv.... cıvıl cıvıl... bayıldım. allah gülegüle oturmak nasip etsin...

Çok teşekkürler..

Evine TEK KELİMEYLE bayıldım

Teşekkür ederim.

Son zamanlarda gördüğüm en cici en güzel ev,huzur dolu sanki,o kapkara müze gibi evlere benzemiyor ne güzel,Allahım ağzınızın tadını bozmasın,güle güle oturun

Çok teşekkürler. Evinde insanın içinin açılması lazım:)

huzur dolu bir yuvada ,güle güle oturmayı nasip etsin allahım mutluluklar.

Aminnnnnn, çok sağol.

harikaaaaaa walla bayıldım zevkine.. güle güle otur şekerimm..............

Çok teşekkürler :)

çok ferah ve cici bir evin var güle güle oturun sevgiyle....

Sağolasın..

canım evin çok güzel salonundaki puzzell aynısı teyzemde de var yapması çok zevkli bende de var süper duruyorlar. yatak odandaki perdenede ayrıca bittim allah mesut etsin..

Evet acayip zevkli bi puzzle. Teşekkürler..

Çok sevindim aynı olmasınaaaaaaa.. Bende masamı IKEA dan almıştım harika ve ucuz masalar var mutlaka bak derim. Resimleri bekliyorum :)

Mutlu günlerde kullan evini ömrün çok ve uzun yıllar olsun. Evin güzel canım.

Çok teşekkürlerrrr

güzel zevkin var bayıldım duvardaki resim dikkatimi çekti ailen heralde :)

Çok sağol canım, karakalem çalışmasını diyorsan o eşimle ben :)

Güle güle otur canım.Allah huzur versin.

Amin , sağolasın..

Yeniden evlensek ya eşyalarda yenilenir:))Çok güzelll..

Çok teşekkürler. Yepyeniliği kalmadı artık ama kokuyo yinede :))

şimdi ikea kataloğunu inceliyorum zaten:) eskiden ikea ya yakındım ancak şimdi avrupa yakasındayım nakliye parasını düşününce pek kar edeceğimi sanmıyorum
eşimin kardeşi mimar senin şu yerdeki uzun aydınlatmadan göstermiştim ikeada.yapabilirim diyor elektrik tesisatını eşime yaptırırsam süper olur bakalım astarı bezinden pahalı olmazsa tabi...sen kaça almıştın ?

Son düzenleme:
herkes sormuş onu nerden aldın bunu nerden aldın benimde hatrım kalmasın sandalye minderlerini nerden aldın diye sorayım..evin çok güzel güle güle otur...

kimse kırılmasın darılmasın canlarım ama forumdaki ennnnnn güzel ev,ennn güzel dekorasyon..tu tu tu maşşallah:dance: hayran kaldım evine,tek kelimeyle harika,sıcacık bi yuva:asigim:

ayyyy ayyyy ayyyy kıymanın eve böyle güzel yorumlar gelince ben daha çok seviniyorum çünkü benim solonumla kıymanınki aynı:)))

canımcım bana fıkır verdıgın için sana çok tşk ederim a.s. benimde temmuzda evlenegım ksımetse :asigim:
salon takımımı senden esınlenerek ve hatta oturma gruplarımız bile çok benzior bırbırıne aldım komple bir mobilyacıdan..
huzur dolu bir yuvan olsun tatlım

salonunuz çok hoş..kırmızı kırmızı herşey çok alımlı olmuş..
güle güle oturun..:CüvCüv:

Renk kombinasyonu harika canım..çok beğendim..güle güle otur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…