Çok şeker bi evin var ..CADIARZU
Tam benlik bi tarz....sağlıklı huzurlu günlerde otur canım evinde...a.s.
çok cici bir evvvvvvv.... cıvıl cıvıl... bayıldım. allah gülegüle oturmak nasip etsin...
Evine TEK KELİMEYLE bayıldım
Son zamanlarda gördüğüm en cici en güzel ev,huzur dolu sanki,o kapkara müze gibi evlere benzemiyor ne güzel,Allahım ağzınızın tadını bozmasın,güle güle oturun
huzur dolu bir yuvada ,güle güle oturmayı nasip etsin allahım mutluluklar.
harikaaaaaa walla bayıldım zevkine.. güle güle otur şekerimm..............
çok ferah ve cici bir evin var güle güle oturun sevgiyle....
canım evin çok güzel salonundaki puzzell aynısı teyzemde de var yapması çok zevkli bende de var süper duruyorlar. yatak odandaki perdenede ayrıca bittim allah mesut etsin..
oleyyy aynı benim salonum gibi koltuklarımız aynı benim üçlülerin kolları yok biraz rahatsız o yüzden ama tekliler aynı birde benimkinin yastıkları çiçekli seninki halkalı.. halın kaşmir galiba bende ondan alacaktım ama son anda merinosta bulup aldım.benim tülüm birillant renkler aynı.seninde benim gibi perden yok sanırım en yakın zamanda kırmızı bir perde alacağız ikea dan ucuz perdeler var gidebilirsem alcam.bende vitrin benzeri bişey almayacağım ama masa şart ya..şimdilik mutfak masasıyla idare ediyoruz..evimin aynısını görünce çok sevindirik oldum güle güle otur arkadaşımm ferah ferah....bende tam yerleşince resim eklerim
Mutlu günlerde kullan evini ömrün çok ve uzun yıllar olsun. Evin güzel canım.
güzel zevkin var bayıldım duvardaki resim dikkatimi çekti ailen heralde :)
Güle güle otur canım.Allah huzur versin.
Yeniden evlensek ya eşyalarda yenilenir:))Çok güzelll..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?