daha 28 yaşındayım. 1,5 yıl bile olmadı evleneli.
yazdan beridir düzensizliklerim vardı.
dün yine kadın doğum doktoruna gittim. bir sürü tahlil yapıldı.
hormonlara bakıldı.
resmen menapoza girmişim.
yumurtalarım tükenmiş.
senin hiçbir zaman çocuğun olmayacak dedi doktor.
ancak donasyon dedikleri bir yöntemle anne olabilirmişim. başkasının yumurtası ile. ülkemizde zaten yasak.
sabah doktorun yanından çıktığımdan beridir ağlıyorum, düşünüyorum, üzülüyorum.
benim hiç çocuğum olmayacak. bana anne diyen bir canlı dünyaya getiremeyeceğim.
o kadar kötüyüm ki nasıl atlatacağım bu durumu.
ben hiç anne olamayacağım.
bir bebeğin kokusunu ilk duyan olamayacağım. kendi kanımdan canımdan bir parçam olmayacak hiç bir zaman.
Canım bana inanır mısın bilmiyorum. Benim babamın arkadaşının eşinin yumurtalıklarını ve rahmini aldılar bir rahatsızlığından ötürü. Bir daha asla hamile kalamazsın dediler. Kadın kaç yıl sonra bilmiyorum tekrar hamile kaldı. Herkes şok! Sebep ne biliyor musun? Yüce Rabbim tekrar rahim yaratmış! Kadının alınan rahmi yerinde yep yeni bir rahim oluşmuş! Yani Allahtan hiçbir zaman ümidi kesme, bol bol dua et! Bazen hiç olmayacak şeyler bile olabiliyor!
Canim sana umut olsun diye yaziyorum...bir tanidigimin 3 tane kizi vardi...erkek cocuk cok istiyordu...adeti birden kesildi kac sene hic adet gormedi...kac dr gitti yumurtaliklarin kurumus erken menepos denildi...bir daha asla cocugun olmaz olursada ben meslegimi bile birakirim demisti...tabi kucuk yer kocasi evlenmek istiyor erkek cocuk icin...kadin birden rahatsizlaniyor tansiyon yukselmesi oluyor...acile gidiyorlar kadin 6 aylik hamile oldugunu ogreniyor kadinda kilolu....herkes sokta nasil olur bu...kadin adet gormedigi icin anlamiyor...karninda daha onceden cok kipirdama hissetmis her test yaptiginda negatif cikmis...yine herzamanki siskinligimden olan seydir diye dusunmus...birazda cahil yapisi var sonuc itibariyle simdi bir oglu oldu...veren allah bir sekilde oyle yada boyle veriyor dru bile sok olmustu....allahtan umut kedilmez bol bol dua et insss seninde tum isteyenlerinde olur....
belki çok kolay bir konuşma olarak gelecek sana ama inan öyle değil bir çocuğa anne ol senin doğurmuş olman hiç önemli olmayacak onuda canından bir parça gibi seveceksin sana anne dediğinde dünyalar senin olacak o çocukların sevgiye seninde minik bir yüreği sevmeye ihtiyacın var donasyonu bir uzman olarak söylüyorum hiç etik ve doğru bir yöntem değil psikolojik açıdan ileride sorunlar yaratacağı için tavsiye etmem geçmiş olsundaha 28 yaşındayım. 1,5 yıl bile olmadı evleneli.
hormonlara bakıldı.
yumurtalarım tükenmiş.
ancak donasyon dedikleri bir yöntemle anne olabilirmişim. başkasının yumurtası ile. ülkemizde zaten yasak.
bir bebeğin kokusunu ilk duyan olamayacağım. kendi kanımdan canımdan bir parçam olmayacak hiç bir zaman.
hormonlara bakıldı.
yumurtalarım tükenmiş.
merhaba hepinize
yokluğumda yapılan yorumları okudum.
hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.
çok moralim bozuk benim.
son gittiğim doktor söktürücü ilaç vermişti, kaç gün geçti ilaç biteli hala adet göremiyorum ben
çok canım sıkılıyor ya ilaçla bile olamıyorum.
doktor çocuğun olmaz dediğinden beridir korunmuyorduk da ama test negatif çıktı
bu haftada bekleyip olmazsa önümzdeki haftaya tekrar doktora gideceğim
hormonlara bakıldı.
yumurtalarım tükenmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?