benim evimde bebek sesleri hiç duyulmayacak

bende 2 düşük yasadım,sadece 4ay önce kızımı meleğimi doğumda kaybettim,aynı soruları bizde yasıyoruz,ben 4,5 senedir evliyim
ama senin gibi bir tanıdıığım kıbrısa gitti,21 sene ardından hemde kadın 48 erkek 55 yasındalardı, baska birinin yumurtası ile hamile kaldı kadın,sonucta bebeği 9 ay tasıyan büyüten o,ve şimdi o kadar mutlular ki,darısı basına insallah tedaviye gerek kalmadan tüm bebek hasreti cekenlere nasip olur

Canım sakın üzülme , direyetli ol.

Ben 30 yaşındayım ve erken menepoza girdim.Doktor acımadan asla çocuk sahibi olamıycağımı ve donasyonu söyledi.
Senin gibi baş da çok üzüldüm ama sonra silkelendim kendime geldim.
tıp çaresiz ama Rabbimin mucizeler çok.

Bu forumda okudum kadının birinin fhs ı 130 ken hamile kalmış.Benimde 76 fhs değerim.Neden bizimde olmasın.
Denemedn bilemeyiz, tek doktorla olmaz , nice kadınlar doğurdu.

Üzülme bizimde olacak ve olmaz diyenlere bebeklerimizin pipisini sallıycaz:)

Sevgilerimle

Allahtan ümitkesme canım..ben şimdiki doktorlara pek güvenemiyorum..ne deseler tersi oluyor çünkü..Allah 'benden isteyin vereyim' diyor..yeterki iste, istemesini bil..arkadaşların verdiği örnekler gibi ben de verebilirim sana birsürü örnek..olur inşallah..ağlama lütfen..sabırlı olmalısın

dr un ulkemizde yasak dedigi $ey kibris da yapiliyor
ya$in daha çok genç
sperm zaten kocandan o sorun etmez, yumurta ba$ka kadindan satin alinip sana naklediiliyor , sen karninda ta$iyip sanci çekip doguruyorsun sen canin kanin oluyor...
benim bi arkada$im kibrisda bu i$lemle ikiz hamile kaldi
bi kiz bi oglu var $imdi 2 ya$larinda..

Canim sana umut olsun diye yaziyorum...bir tanidigimin 3 tane kizi vardi...erkek cocuk cok istiyordu...adeti birden kesildi kac sene hic adet gormedi...kac dr gitti yumurtaliklarin kurumus erken menepos denildi...bir daha asla cocugun olmaz olursada ben meslegimi bile birakirim demisti...tabi kucuk yer kocasi evlenmek istiyor erkek cocuk icin...kadin birden rahatsizlaniyor tansiyon yukselmesi oluyor...acile gidiyorlar kadin 6 aylik hamile oldugunu ogreniyor kadinda kilolu....herkes sokta nasil olur bu...kadin adet gormedigi icin anlamiyor...karninda daha onceden cok kipirdama hissetmis her test yaptiginda negatif cikmis...yine herzamanki siskinligimden olan seydir diye dusunmus...birazda cahil yapisi var sonuc itibariyle simdi bir oglu oldu...veren allah bir sekilde oyle yada boyle veriyor dru bile sok olmustu....allahtan umut kedilmez bol bol dua et insss seninde tum isteyenlerinde olur....

Bu ne sacma bi yazi bu isin gercegi o degildir siz yanlis anlamissinizdir insanlara sacma sapan umit vermeyin rahmi alinmis bi kadin bu mesaji gorunce benim de bebegim olabilir diyecek ama olamaz

La havle ya...Ne insanlar var...Yarın öbür gün göğüsten çocuk çıkaracaklar...

Neyse, konu sahibesi arkadaşım...Yaşın çok genç..Deneyebildiğin tüm yöntemleri dene..Kıbrıstaki yöntemi mesela...
Olumsuz olursa yurtlarda bekleyen, minnacık öyle canlar var ki...
Birine yeni bir hayat verirsin...Senin canın, senin kanın olur...
Üzülme lütfen..

İyi doğumdan önce anlamış))
Cahilliğinde bu kadarı pes
Söyle bir hamileliğim olmadı ((
Bin tane ilaç hep husran

belki çok kolay bir konuşma olarak gelecek sana ama inan öyle değil bir çocuğa anne ol senin doğurmuş olman hiç önemli olmayacak onuda canından bir parça gibi seveceksin sana anne dediğinde dünyalar senin olacak o çocukların sevgiye seninde minik bir yüreği sevmeye ihtiyacın var donasyonu bir uzman olarak söylüyorum hiç etik ve doğru bir yöntem değil psikolojik açıdan ileride sorunlar yaratacağı için tavsiye etmem geçmiş olsun

bitanem bende melek bekleyenlerden bırıyım.çok üzüldüm okurken ağladım bile rabbım yardımcın olsun .
ama rabbımın yazdıgını kım bılebılırkı ne dertsız hastalıklarda gızlı dermanlar var.tek bır doktora sakın baglı kalma ve calısmalarını sakın bırakma bıtanem.çıkmadık candan ümit kesılmez demişler derdi veren rabbım dermanınıda verır elbet.rabbım yardımcın olsun hep umula bak hayatına olumsuzluklar olumsuzlukları getırır hep.kaç gunluk dunyada yasıyoruz herseyın hayırlısı.doktorlar ne hatalar yapıyolar yada olmaz dedıklerı hıc beklenmedık anda oluverıyor.sen dua et rabbıme yalvar.rabbım herseyı bılır bunu unutma.herseyde vardır bı hayır

merhaba hepinize
yokluğumda yapılan yorumları okudum.
hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.

çok moralim bozuk benim.

son gittiğim doktor söktürücü ilaç vermişti, kaç gün geçti ilaç biteli hala adet göremiyorum ben
çok canım sıkılıyor ya ilaçla bile olamıyorum.
doktor çocuğun olmaz dediğinden beridir korunmuyorduk da ama test negatif çıktı
bu haftada bekleyip olmazsa önümzdeki haftaya tekrar doktora gideceğim

söktürücüden sonra 10 gun falanda gecebılır canım 10gunu gecerse tekrar gıt doktora.

aaaa....şöyle bi baktım da,yazılanları okuduysan böyle moralsiz ve umutsuz olmaman lazım.herkes kendinden ve çevresinden örnekler vermiş.benim de bi arkadaşım senin durumundaydı,yıllar sonra korunmadan ilk denemesinde hamile kaldı.Allahtan ümit kesilmez.sadece oluruna bırak.

Rabbim öyle büyük ki.. dilerim bu tertemiz dileğine cevap verecek ve seninde yüzünü güldürecektir.. Dualarım seninle..

Lütfen öyle düşünme umudunu yitirme . Dayımın eşinin de öyle bi ton şeyleri vardı 11 sene çocukları olmadı gitmedikleri doktor gitmedikleri hoca kalmadı ama şimdi 2 kızı 1 oğlu var . Lütfen umudunu kaybetme Duanı eksik etme kardeşim . Rabbim büyük . yoktan var eden O .

yazdıklarınızı okudum sonra baktım gözümden yaşlar akıyor
her kadının hakkı anne olmak ve çocuğun olmayacak cümlesi her kadını yıpratır
teselliler boş gelir anlamaz kimse sizi yaşamayan anlayamaz hissedebilir sadece tam umutsuz bir durum diye düşünmüştüm ki konun için
arkadaşlarımın yazdığı mucizeleri okuyunca iyice ağlamaya başladım
rabbim öyle büyük ki kimsenin üzerine taşıyamayacağı bir yük yüklemez
canına tak eder dayanamayacak hale gelirsin ümudun biter imkansız dersin
yüce rabbim sana mucizelerinden birini bahşeder
ben buna çok inanıyorum gerçekten istiyorsan vardır bir çaresi hiç peşini bırakma
imkansız deseler bile bırakma rabbime güven
eminim o senin sesini duyacak ve sana güzel bir evlat verecek
sonrada biz burda senin mucizeni mutluluğunu paylaşacağız

Tatlım gerçekten çok üzüldüm allah şifa versin ama sakın ümidini kesme. Ağlamak normaldir tamam ama artık bir yerde de bunu bırakmalı ve savaşmalısın. 80 küsür yaşında bir doktor yeni bir tüp bebek yöntemiyle kendi yumurtalarından çocuk sahibi olmuştu hatta haberlere çıkmıştı millet kadını kınamıştı sen bugün yarın öleceksin ne olacak o çocuklara diye. Bu doktoru ve yöntemi araştır derim. Ayrıca mutlaka çok daha değişik tedavi yöntemleri vardır yoksa da karşına çıkacaktır. Düne kadar kol bacak yüz nakli yapılabiliyor muydu bak şimdi moda oldu.

Ayrıca benim bir komşum burada kadın 40 küsür yaşında sana dediklerini demişler senin çocuğun olmaz diye ayy kadının hamile olduğunu öğrendik. Tüm apartman şoktayız. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…