benim evimde bebek sesleri hiç duyulmayacak

daha yasın genç teknoloji hızla gelişiyor sen moralini yüksek tut bol bol dua et..allah hayırlısını versin inşallah

atakan bu ısın pesını bırakma enazından arastır ve takıp et dıyen bır doktorun olmus bana bunlar soylenmedı bıle. Tum sartları zorla. Hersey duzelecek ınsaallah ama bır suru doktora gorun muhakkak lutfen

cok tskler. Cok faydalı oldu gercekten cok sagol su an dusunmuyorum once kılo vermeye calısıyorum ama yazın guvenılır bır yerde yenıden baslayacagım annelık seruvenı ıcın. Kesınlıkle bu merkezı arastırmayı dusunuyorum bızler gıbı kısıler ıcın klasık tup bebek merkezlerı care olmuyor ben bunu ıyıce anladım cunku

allah evladını sana bagıslasın ınsaallah hepımız tedavıye bıle gerek kalmadan anne oluruz ınsaallah

Acını yüreğimde hissettim. Rabbim sana sabır versin. Allahtan umut kesilmez... Kendini imkansızlıklara sürükleme. Eminim ki söylemesi kolay diyorsundur... Çok zor bir durum. Az üzülmeye çalış. Tek bir doktorla kalma

kızlar hepinize merhaba.

durum aynı, duygular aynı canım. Ben yeni evliyim 3 ay oldu. Eşim nişanlıyken çocuk delisiydi. Bu durumu öğrendikten sonra çocuklafı etmiyor üzülürüm diye.
çocuk görünce atlardı seveceğim diye, şimdi yanaşmıyor bile üzüleceğimi düşünerek.
zor bir durum Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sabır ve umutla bekliyorum. Rabbim bizlerinde yüzüne bakar inş. Hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü, iyiki doğurmuşum dedirtecek bir evlatta bize verir inş.

Hakkımızda hayırlısı. kolay kabullenilmiyor emin ol.. sadece zamanla alışıyorsun duruma. fakat umut tükenmiyor içinde. her neyse rabbim bebek verirse vardır bir hayır, vermezse ondada vardır bir hayır. üzme kendini. geleceğini düşün. Allah kimseyi ele eteğe düşürmesin. bu durumun yan etkileri çok fazla. tedaviyi bırakma sakın.[/QUOTE]

aynı durumları yaşadığımız için birbirimizi çok iyi anlıyor olmalıyız
benim eşimde çocuk delisi ama dediğin gibi ne adını anıyor ne bir çocuğa bakıyor
onu böyle görünce daha çok üzülüyorum
onu babalık duygusundan mahrum bırakmak istemiyorum
kendisiyle de paylaştım bu düşüncemi ama o hep sen daha önemlisin dedi
umutlar hiç tükenmesin, hep bir yerlerde olsun ki bizde daha güçlü olalım.
inşallah hayırlısıyla hepimiz dermanımızı bulur çocuk sahibi oluruz

sevgili semazen yazdıkların o kadar iyi geliyor ki bana. teşekkür ederim.
senin halıya bakıp ağladığını okuduğum günden beridir halımda emekleyen minik minik bebekler hayal etmeye başladım:)
bu duruma alışmak ya da kabullenmek ya da ne biliyim tedavi sürecine adapte olmak için gerçekten zamana ihtiyacım var
herşey çok kötü bile olsa insanlar ne dertlerle uğraşıyorda sonra unutuyorlar diyorum hep kendime
inşallah biran önce herşey yoluna girer

konuyu basindan beri okumadim ama 6 sene once sozde ben de menopoza giriyordum

doktor anneme demis o zaman 21 yasindayim annem de bana soylemek icin sinavlarin gecmesini bekledi

ben o ara cok stresliydim ogrendim ki menopoza girdim kizdim herkese

butun arkadaslarimi degistirdim sevgilimi terkettim kaldigim evden ciktim fln

sonra sonra adetim duzenli hale geldi su an hersey yolunda gibi cocuk dusunuyoruz su an

zaman gecmeden arkasinda ne var bu meselenin onu bulmaniz lazim

ben küçükken bizim mahallede bir kadın vardı . hiç adet görmüyordu nerdeyse. doktor imkansız çocuğunun olması demiş. 1 tane kızı oldu durup dururken:)
yine geçen yıl tanıştığım bir bayana doktor senin çocuğunun olması imkansız demiş.( baştan çocuklarının olduğunu söylememiş doktora)
benim 4 çocuğum var deyince doktor şaşırmış, bu imkansız demiş yine kadın hem de normal doğumla doğurmuş 4 ünüde.. yani doktorlarda bilemiyorlar bazen.
45 yaşındaki uzaktan tanıdığımız bir kadınında tüp bebekle ikizleri oldu.
rabbim verir inşallah sanada. stresten uzak durursan belki hormonların normale döner. erken menopoz stresle alakalı diye duymuştum.
moralini bozma. dua et.

[QUOTE=atakaan;

merhaba ben daha yeniyim bu sitede.yazdıklarınızı okudum hem çok üzüldüm hem çok ağladım.bende 11 hatta 12 yıl olacak evliyim ve çocucuğum olmuyor.4 kez tüp bebek denedik.şimdi yakın zamanda bir ameliyat olacağım.sizi okadar iyi anlıyorum ki...biliyorum ki hiç bir söz sizi teselli edemez.size üzülmede diyemem.ama şunu untmayın.bir kuru dala can veren rabbim nelere kadir.çok duydum doktorların asla olmaz deyipte 2,3 çocuğu olduğunu.hemde yakınlarımda.kulaktan dolma değil bu duyduklarımçok etkilendim yazdıklarınızdan.inanın yüreğim dağlandı.sizin için dua edeceğim.Allah tez zamanda yüzünüzü güldürsün.Allah herşeyi gönlüne göre versin.veAllah bir sabah bebeğinin sesiyle uyanmayı nasip etsin.bundan böyle dualarımda özellikle olacaksınız.ümidinizi asla yitirmeyin.o bebek seslerini bir gün duyacağız.....ve ağlayacağız sevinçten.

rabbim yardımcın olsun.bazı şeyleri kabullenmek zor biliyorum üzülme desekte bi faydası olmaz onun da farkındayım ama bi şekilde hayata tutnmak zorundasın gerekirse 3 4 dr a git hepsinin görüşlerini al internette araştırmalar yap boş durma ümitsizliğe kapılma bende çikolata kistinden dolayı anne olamıyorum bazen öyle bi an oluyoki bu evin sessizliği beni boğuyor keşke bi bebeğim olsa da beni uyutmasa diyorum yatak odamda duran çeyiz sandığının yerine bebek beşiği hayal ediyorum sonra kendi kendime diyorum ki bunların hepsi bi gün olcak üzülme. allah yardımcımız olsun O isterse herşey olur ol der olur sende çabala lütfen umudunu kaybetme

neyin ne olacağını ALLAH bilir.. tıp dünyasının açıklayamadığı olaylarla dolu dünya... asla olmaz asla yaşamaz asla iyileşmez denilen şeylerin tam tersini defalarca gördük duyduk... öyle ... öncelikle allah sabır versin bu süreçte. ama herşeyin dermanı bir dua vardır bilirsin... oku.... tüm kalbinle oku...... o mucize kitapta bizlerin dermanı gizli..... inşallah ALLAH size sağlıklı bir evlat nasip etsin... o dilerse imkansızlar oluverir........

sevgili semazen yazdıkların o kadar iyi geliyor ki bana. teşekkür ederim.
senin halıya bakıp ağladığını okuduğum günden beridir halımda emekleyen minik minik bebekler hayal etmeye başladım:)
bu duruma alışmak ya da kabullenmek ya da ne biliyim tedavi sürecine adapte olmak için gerçekten zamana ihtiyacım var
herşey çok kötü bile olsa insanlar ne dertlerle uğraşıyorda sonra unutuyorlar diyorum hep kendime
inşallah biran önce herşey yoluna girer[/QUOTE]

Halıya bakmakk :) desene sana kötü örnek olmuşumm..:) şaka bir tarafaa benim neden niye bilmiyorum ama senden yana umudum var...:) bundan 20-25 yıl önce olsaydı durur düşünürdüm ama şuan yaşadığımız zamana bakınca tedavi vs.. o kadar yol katedilmişki keşke şuanda 45 değilde 25 li yaşlarda olsaydım...:)hiç düşünmez tüp bebek denerdim..

Yaşadığınız hayalleriniz sanki ben yazmışım gibi geldi...Evin sessizliği adamı nasıl boğar iyi bilirim..Hele hayaliniz gülmeyin ama yatak yanındaki komidinin yerinde ne beşikler hayal etmişimdir ne hayallerr öyleki sanki gerçekmiş gibi birde yok orası cam kenarı o taraf olmaz bu taraf iyi diye düşünürdüm...Eyyy allahım yaaa sizlerin yazılarını okudukça kendim yaptıklarım aklıma geliyor.İnanın bunları unutmuştum ben sizlerin yazdıklarınızı okudukçaa ayy aynı benn :) aaa evet ya bende yapmıştım şunu hayal etmiştim diyorum..:)

Halıya bakmakk :) desene sana kötü örnek olmuşumm..:) şaka bir tarafaa benim neden niye bilmiyorum ama senden yana umudum var...:) bundan 20-25 yıl önce olsaydı durur düşünürdüm ama şuan yaşadığımız zamana bakınca tedavi vs.. o kadar yol katedilmişki keşke şuanda 45 değilde 25 li yaşlarda olsaydım...:)hiç düşünmez tüp bebek denerdim..

Yaşadığınız hayalleriniz sanki ben yazmışım gibi geldi...Evin sessizliği adamı nasıl boğar iyi bilirim..Hele hayaliniz gülmeyin ama yatak yanındaki komidinin yerinde ne beşikler hayal etmişimdir ne hayallerr öyleki sanki gerçekmiş gibi birde yok orası cam kenarı o taraf olmaz bu taraf iyi diye düşünürdüm...Eyyy allahım yaaa sizlerin yazılarını okudukça kendim yaptıklarım aklıma geliyor.İnanın bunları unutmuştum ben sizlerin yazdıklarınızı okudukçaa ayy aynı benn :) aaa evet ya bende yapmıştım şunu hayal etmiştim diyorum..:)[/QUOTE]ohhooo daha neler ar bende bi bebek mağazasının önünden geçsem hemen bakarım kız bebek hayalim olduğu için kızım olsa şunu alırdım falan diye geçiririm içimden mutfakta cam masam var yarın bi gün bebek olsa mama sandalyesini masanın etrafına koysam bunu kırar:)diye bile aklımdan geçirdim bunlar aklıma gelenler tam bi çılgınım bu konuda kimsenin yanında değil ama burdaki yazıları kuyunca kendi kendime ağlarım bazen....

Yaşadığınız hayalleriniz sanki ben yazmışım gibi geldi...Evin sessizliği adamı nasıl boğar iyi bilirim..Hele hayaliniz gülmeyin ama yatak yanındaki komidinin yerinde ne beşikler hayal etmişimdir ne hayallerr öyleki sanki gerçekmiş gibi birde yok orası cam kenarı o taraf olmaz bu taraf iyi diye düşünürdüm...Eyyy allahım yaaa sizlerin yazılarını okudukça kendim yaptıklarım aklıma geliyor.İnanın bunları unutmuştum ben sizlerin yazdıklarınızı okudukçaa ayy aynı benn :) aaa evet ya bende yapmıştım şunu hayal etmiştim diyorum..:)[/QUOTE]ohhooo daha neler ar bende bi bebek mağazasının önünden geçsem hemen bakarım kız bebek hayalim olduğu için kızım olsa şunu alırdım falan diye geçiririm içimden mutfakta cam masam var yarın bi gün bebek olsa mama sandalyesini masanın etrafına koysam bunu kırar:)diye bile aklımdan geçirdim bunlar aklıma gelenler tam bi çılgınım bu konuda kimsenin yanında değil ama burdaki yazıları kuyunca kendi kendime ağlarım bazen....

Yaşadığınız hayalleriniz sanki ben yazmışım gibi geldi...Evin sessizliği adamı nasıl boğar iyi bilirim..Hele hayaliniz gülmeyin ama yatak yanındaki komidinin yerinde ne beşikler hayal etmişimdir ne hayallerr öyleki sanki gerçekmiş gibi birde yok orası cam kenarı o taraf olmaz bu taraf iyi diye düşünürdüm...Eyyy allahım yaaa sizlerin yazılarını okudukça kendim yaptıklarım aklıma geliyor.İnanın bunları unutmuştum ben sizlerin yazdıklarınızı okudukçaa ayy aynı benn :) aaa evet ya bende yapmıştım şunu hayal etmiştim diyorum..:)[/QUOTE]

Yaşadığınız hayalleriniz sanki ben yazmışım gibi geldi...Evin sessizliği adamı nasıl boğar iyi bilirim..Hele hayaliniz gülmeyin ama yatak yanındaki komidinin yerinde ne beşikler hayal etmişimdir ne hayallerr öyleki sanki gerçekmiş gibi birde yok orası cam kenarı o taraf olmaz bu taraf iyi diye düşünürdüm...Eyyy allahım yaaa sizlerin yazılarını okudukça kendim yaptıklarım aklıma geliyor.İnanın bunları unutmuştum ben sizlerin yazdıklarınızı okudukçaa ayy aynı benn :) aaa evet ya bende yapmıştım şunu hayal etmiştim diyorum..:)[/QUOTE]:) bende daha neler var anlatsam şaşarsın tam bi çılgınım bu konuda evdeki cam masayı bile düşünürüm bebek olursa bunu kırar kendine de zarar verir diye...

Son düzenleme:
Erken menopoza girenlerin sayısı son dönemde ne kadar çok arttı...

Gitgide yaş çok daha düşmeye başladı.

Geçmiş olsun, aynı rahatsızlık bende de var. Ben sizden de küçüğüm. Bir sorunuz olursa özelden ulaşabilirsiniz.

Sevgiler

Sakın umutsuzluğa kapılma. Moral,pozitif düşünce ve dua herşeyin ilacı...
Rabbim seninde yüzünü meleğini göndererek güldürür inşallah
Ayrıca biliyorum saçma gelebilir sana şuan için ama yuvada annesiz bir sürü bebek var.
Kendi evladın gibi olmaz diye düşünülmesin bunu 13 yaşında evlatlık kız kardeşe sahip olan biri olarak yazıyorum.
40 günlük aldık onu biz ve annem babam kardeşim ben asla üvey gözüyle bakmadık.
Şükürler olsun ki Allah onu bize yazmış diye dua ediyorum hergün.
Lütfen iyi düşün tatlım,iyi olsun herşey senin ve eşin adına

bu hayatta olmaz imkansız diye hiç bişey yok sen yeterki inançla rabbine dua et umudunu eksik etme mutlaka olur ,bir bakarsın hiç ummadığın anda bebeğini kucağına alrsın Allah tüm evlat hasreti çekenlere tez zamanda nasib etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…