öplenden sonra doktora gittim.
Doktor tahlil sonuçlarına göre menopoz göründüğünü ama bunun nedeninin araştırılması gerektiğini söyledi
muayenede birşey görmedi. Rahim yumurtalıklar falan temiz görünüyor dedi, ultrasonla da baktı
çapa ya da cerrahpaşa endokrolojiye git
başka yerlerde kadın doğumlarda zaman kaybetme bana göre dedi
çünkü neden böyle olduğunu araştırmak gerekir dedi
menopoza sebep olan başka bir hastalık ya olumsuzluk olabilir vücudunda dedi
35 yaşında menopoz hastalarım var ama senin için çok erken dedi bana
rahatlamam için söktürücü hap verdi.
Ben yine derinlere dalmış durumdayım.
Hastaneden çıkınca 2 saat salak salak sokaklarda dolandım durdum.
Gözyaşlarım bile kurudu artık
rabbim dermansız dert vermemiştir inşallah
canım merkezin adını vermemde bi sakınca varmı bilemiyorum bahçeci hastanesi istanbulda ulun uluğ yanlış hatırlamıyorsam beslenme uzmanıda murat bey..bu arkadaşlarımız karı koca kilolu değillerdi buna rağmen 2 ay diyet yaptılar doğal olmayan hiç bişey yemediler hayvansal gıda yasaktı peynir ve yoğurt hariç..hemde izmirde 7.5 milyara mal olan tedavi onlara orada çok daha uyguna mal oldu..ayrıca diğer merkezlerde yapılan tüp bebek tedavilerinin çok gelişmiş versiyonu uygulanıyor hastanede blastotit olmadan transfer yapılmıyor tedavi iptal ediliyor falan..bende izmirde tüp bebek yaptırdım tutmadı sonra kendiliğinden hamile kaldım kızım var 6 aylık sizleri çok iyi anlıyorum çok çektim çünkü bende...
daha 28 yaşındayım. 1,5 yıl bile olmadı evleneli.
yazdan beridir düzensizliklerim vardı.
dün yine kadın doğum doktoruna gittim. bir sürü tahlil yapıldı.
hormonlara bakıldı.
resmen menapoza girmişim.
yumurtalarım tükenmiş.
senin hiçbir zaman çocuğun olmayacak dedi doktor.
ancak donasyon dedikleri bir yöntemle anne olabilirmişim. başkasının yumurtası ile. ülkemizde zaten yasak.
sabah doktorun yanından çıktığımdan beridir ağlıyorum, düşünüyorum, üzülüyorum.
benim hiç çocuğum olmayacak. bana anne diyen bir canlı dünyaya getiremeyeceğim.
o kadar kötüyüm ki nasıl atlatacağım bu durumu.
ben hiç anne olamayacağım.
bir bebeğin kokusunu ilk duyan olamayacağım. kendi kanımdan canımdan bir parçam olmayacak hiç bir zaman.[/QUOT
canım tek bir doktora bağlı kalma bi tanıdığımıza çocuğunuz olmaz dediler tüp bebekde yüzd 1 ihtimal denildi 5 yıl tüp bebek tedavisi gördü olmadı.3 sene sonra kendiliğinden hamile kaldı ve sağlıklı bi çocuk doğurdu ve ikinciye hamile :allahım inşallah sanada bi evlat versin
canım nasılsın ? yazılarını okuyunca ben de endıselendım. tam bır bılgı alabıldın mı ? bayramdan sonra farklı bır doktora gorunsen bu konu ıcın ??????
inşaallah bırsey olmamıstır canım. ben olmadıgına ınanıyorum. ınsaallah oyledır.[/QUOTE
canım kan sonuclarımı aldım bugun gebelık pozıtıf cıktı.6haftalıkmıs,ve bebek yenı oldugu ıcın o endıselendıgım olay ımkansızmıs.
ıyıce ıcım rahatladı kasımın 15ınde hastaneye gıtmemı uygun gorduler.benı dusundugun ıcın tesekkur ederım canım
rabbım senıde konu sahıbı arkadasımıda tum ısteyen arkadaslarımızada bu duyguyu yasatsın...
hepınız ıcın dua edıcem
cok sevındım yasemın. ıcım rahatladı valla. okuyordum yazdıklarını. hepımız panıklemıstık ınan senın kadar. cok sukur korkutucu bırsey yokmus. ınsaallah olmasında bundan sonra. bızı gelısmelerden bebısınden haberdar et. stressız rahat ortamlarda olmaya calıs annelıgın tadını cıkar. havalar sogumadan bolca gunes al. parklarda, acık hava yerlerde vakıt gecır.
amın canım. hepımızın olur ınsaallah. ALLAH kımseyı yoklugu ıle sınamasın. her evde bebek seslerı duyulsun ınsaallah. opuyorum senı
Canımm yaşın çok genç emin ol tedavini aksatmassan birazdaa moralini yüksek tutarsan olmaz olmaz diye birşey yok biraz zaman biraz sabırr rabbim inşallah yüzünü güldürecektir.Yeterki inan kendine asla pes etme kafana fazla takarak kendini üzme evliliğinin en güzel yılları böyle üzüntüyle ağlamakla heba olmasın...Abiyekuzu adlı üye arkadaşımın yazdıkları ismini verdiği hastaneyi bir araştır.Daha önceki yazımda da dediğim gibi vazgeçme bana yazdığın cevabı gördüm sana diyeceğim şey hırkaya bakarak ağlamak benim gibi halıya bakarak ağlamak sadece seni yıpratır...
Yapacağın tek şey biraz oluruna bırak oluruna derken tedavini olduğun süre içinde hayattan kopmadan yaşa kuaförüne git gezmene git arkadaş toplantılarına git eşinle yaşadığın her anın keyfini çıkarmaya bak ben akılsız bunları yapmadığım için şimdi kendime çok kızıyorum..Senin evinde bebek sesleri duyulacak yeterki itaatli ol kendine güven Allaha emanet ol sevgili arkadaşım....
rabbim yardımcın olsun.bazı şeyleri kabullenmek zor biliyorum üzülme desekte bi faydası olmaz onun da farkındayım ama bi şekilde hayata tutnmak zorundasın gerekirse 3 4 dr a git hepsinin görüşlerini al internette araştırmalar yap boş durma ümitsizliğe kapılma bende çikolata kistinden dolayı anne olamıyorum bazen öyle bi an oluyoki bu evin sessizliği beni boğuyor keşke bi bebeğim olsa da beni uyutmasa diyorum yatak odamda duran çeyiz sandığının yerine bebek beşiği hayal ediyorum sonra kendi kendime diyorum ki bunların hepsi bi gün olcak üzülme. allah yardımcımız olsun O isterse herşey olur ol der olur sende çabala lütfen umudunu kaybetme
sevgili semazen yazdıkların o kadar iyi geliyor ki bana. teşekkür ederim.
senin halıya bakıp ağladığını okuduğum günden beridir halımda emekleyen minik minik bebekler hayal etmeye başladım:)
bu duruma alışmak ya da kabullenmek ya da ne biliyim tedavi sürecine adapte olmak için gerçekten zamana ihtiyacım var
herşey çok kötü bile olsa insanlar ne dertlerle uğraşıyorda sonra unutuyorlar diyorum hep kendime
inşallah biran önce herşey yoluna girer
senin halıya bakıp ağladığını okuduğum günden beridir halımda emekleyen minik minik bebekler hayal etmeye başladım:)
bu duruma alışmak ya da kabullenmek ya da ne biliyim tedavi sürecine adapte olmak için gerçekten zamana ihtiyacım var
herşey çok kötü bile olsa insanlar ne dertlerle uğraşıyorda sonra unutuyorlar diyorum hep kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?