- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.205
- 423
- 42
hiç mi kalmamış rezervinde yumurta..kesinleştimi.amh diye bir test var bildiğim kadarıyla menapoza ne kadar yaklaştığına bakılıyor..benim bir arkadaşım da menapoza girmek üzereyken istanbulda bi merkeze giderek tedavi oldu şu an 5 haftalık hamile ..gittiği hastane bu işte çok iyi...4.tüp bebeğe burada cevap buldular çok şükür..beslenme uzmanıyla çalışıyorlar..2 ay gençleştirici hormon ve anti aging haplar kullandı sonuç dolu dolu 10 yumurta toplandı..femera diye bi protokol uygulandı menapoza girmek üzere olanlara uygulanan bi protokol...bence ağlamada zaman kaybetmeden iyi merkeze git..tedavine başla canım..bu hastane başarızı sonuca para iadesi yapıyor sözleşmede yazıyor..bende tedavi gördüm ama sorunum başkaydı seni çok iyi anlıyorumm.bu arkadaşımada izmirde çocuğun olmaz dediler ama o yılmadı istanbulda tedavi oldu ve allahın izniyle hamile kaldı..dualarım seninle allah yardımcın olsun...
buarada bebegınız hayırlı ugurlu olsun. mutlulugunuz daım olsun.
Bu gece son hammis gunum yarin insallah dogumum var...
Herzaman dua ediyorum tum dileyenlere...
Bu gece son kez yatmadan su hamile halimle duamda yine yer vericem insallah....
Sizlerde yarin benim icin dua edin sag salim kucaklayayim bebegimi insallah...
daha 28 yaşındayım. 1,5 yıl bile olmadı evleneli.
yazdan beridir düzensizliklerim vardı.
dün yine kadın doğum doktoruna gittim. bir sürü tahlil yapıldı.
hormonlara bakıldı.
resmen menapoza girmişim.
yumurtalarım tükenmiş.
senin hiçbir zaman çocuğun olmayacak dedi doktor.
ancak donasyon dedikleri bir yöntemle anne olabilirmişim. başkasının yumurtası ile. ülkemizde zaten yasak.
sabah doktorun yanından çıktığımdan beridir ağlıyorum, düşünüyorum, üzülüyorum.
benim hiç çocuğum olmayacak. bana anne diyen bir canlı dünyaya getiremeyeceğim.
o kadar kötüyüm ki nasıl atlatacağım bu durumu.
ben hiç anne olamayacağım.
bir bebeğin kokusunu ilk duyan olamayacağım. kendi kanımdan canımdan bir parçam olmayacak hiç bir zaman.
bana da dusuk rezerv dedıler atakan. ama mesela amh testı hıc yapmadılar oysakı cok onemlıymıs bu. yanı tek bır doktora ya da merkeze guvenme. mesela abıyekuzunun arkadasına beslenme programı falan yapılmıs bana hıc oyle seyler yapılmadı. ıkı kez tup bebek deneyıp yumurtalar catlamayınca, rezervın cok dusuk yumurtalar kalıtesız ılaclara tepkı vermıyor sebebı kılo olabılır zayıflayınca yenıden deneyelım dedıler ama ıkı tedavı hem masraf hem bır suru ılac almıs oldum. ek kılo almama neden oldu. yanı demem o kı tek bır doktor ya da merkez kesınlıkle cozum degıl. kesınlıkle net bır sonuc degıl. uyguladıkları protokol cok standart bır protokolmus sımdı daha ıyı anlıyorum. oyuzden umutsuzluga kapılma.
abiye sana ayrıca tesekkur ederım ben de bılmedıgım cok seyı ogrendım senın sayende. hem atakan ıcın hem benım ıcın cok faydalı olacaktır. o merkezın ve doktorun adını ogrenebılır mısın lutfen ?
kızlar merhaba hepiniz
kızlar merhaba hepiniz
canım nasılsın ? yazılarını okuyunca ben de endıselendım. tam bır bılgı alabıldın mı ? bayramdan sonra farklı bır doktora gorunsen bu konu ıcın ??????
inşaallah bırsey olmamıstır canım. ben olmadıgına ınanıyorum. ınsaallah oyledır.[/QUOTE
canım kan sonuclarımı aldım bugun gebelık pozıtıf cıktı.6haftalıkmıs,ve bebek yenı oldugu ıcın o endıselendıgım olay ımkansızmıs.
ıyıce ıcım rahatladı kasımın 15ınde hastaneye gıtmemı uygun gorduler.benı dusundugun ıcın tesekkur ederım canım
rabbım senıde konu sahıbı arkadasımıda tum ısteyen arkadaslarımızada bu duyguyu yasatsın...
hepınız ıcın dua edıcem
slm böle düşünme ne olursa olsun Allahtan ümit kesilmez,arkadaşımın ablası aynen senin durumdayken hamile kaldı doktoru bile şaşırdı çünki menopozdasın asla çocuğun olmaz denmişti..daha 28 yaşındayım. 1,5 yıl bile olmadı evleneli.
hormonlara bakıldı.
yumurtalarım tükenmiş.
ancak donasyon dedikleri bir yöntemle anne olabilirmişim. başkasının yumurtası ile. ülkemizde zaten yasak.
bir bebeğin kokusunu ilk duyan olamayacağım. kendi kanımdan canımdan bir parçam olmayacak hiç bir zaman.
[/QUOTE]ah canm yawalla o kadar zor bir süreçki bu.
sen kaç yaşındasın şimdi, geçen gittiğim doktor da bana yaşlanmanı durdurmak ve kemiklerini kurtarmak için en azından 40 yaşına kadar adet görmen gerekir demişti.
ne kimseye derdimi anlatabiliyorum ne kendim kabullenebiliyorum ama Allah biliyor ya ömür boyu çocuk sahibi olamazsam korkusu içimi kemirip duruyor
kürleri okudum netten ama daha hiçbirşeye başlamadım
şökrütücüler ile bu ay da adet olayım da, patlamaya hazır bomba gibiyim şu an
hep gergin, hep sinirliyim. hiçbirşeye hiçkimseye tahammülüm yok
en azından biraz rahatlamak istiyorum
belki aynı durumda birçok insan var ama emin ol her duyduğum hikayede daha çok korkuyorum, daha da üzülüyorum
hepimiz için dua ediyorum
bir an önce dermanını bulalım diye
sen evlimisin peki
.
daha 28 yaşındayım. 1,5 yıl bile olmadı evleneli.
hormonlara bakıldı.
yumurtalarım tükenmiş.
öplenden sonra doktora gittim.
doktor tahlil sonuçlarına göre menopoz göründüğünü ama bunun nedeninin araştırılması gerektiğini söyledi
muayenede birşey görmedi. rahim yumurtalıklar falan temiz görünüyor dedi, ultrasonla da baktı
çapa ya da cerrahpaşa endokrolojiye git
başka yerlerde kadın doğumlarda zaman kaybetme bana göre dedi
çünkü neden böyle olduğunu araştırmak gerekir dedi
menopoza sebep olan başka bir hastalık ya olumsuzluk olabilir vücudunda dedi
35 yaşında menopoz hastalarım var ama senin için çok erken dedi bana
rahatlamam için söktürücü hap verdi.
ben yine derinlere dalmış durumdayım.
hastaneden çıkınca 2 saat salak salak sokaklarda dolandım durdum.
gözyaşlarım bile kurudu artık
rabbim dermansız dert vermemiştir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?