Benim gelin olarak geldiğim şehre anlaştım biri var ama kaynanam ve görümcem yakınım diye rahatsız oluyor?

Kaynana tanısa ne olur? Ben öyle münasip gördüm konuşuyorum görüşüyorum, bir sorun olursa kendim başedebilirim. Bir kere hadi uyardın diyelim sonra devam ederlerse ağızlarının payını veririm.
Bu kaynanaların dili niye hiç susmuyor Allah aşkına?

Genelde kayınvalidemin dıkkat et dediği insanlarla samımıde olsam ince bir mesafe muhabbetim olur . Ama sürekli bıkbıklamaz beni . Bi kere kızım dıkkat et sırrını verme iyiyken iyilerdir ama kötü zamanlarınıda gördük başkasına yapan sana da yapar die uyarmıslıgı vardir ikinci kez kalkıp aynı şeyleri tekrarlamaz hatta eşimin guvenıp kaynanamın haklı çıktığı da oldu erkek adam ne bilsin kadının huyunu.

Ben bildiğim bu durumu eşim dahil kimseyeyle paylaşmamıştım ama tabii olaylar durumlar bambaşkadır mutlaka , kaynananız sadece o kişilerimi yapıyor yoksa herkesime sadece onlara özel bir rahatsızlık varsa o kişilere dikkat edin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…