- 2 Temmuz 2015
- 404
- 147
- 53
- Konu Sahibi blankspace1
-
Aynen öyle sürekli tek düşündükleri şey evlilikben varım.
cahil, yobaz sürüsünün nesini seveyim.
Akrabayı akrep soksun.
Bana tarafını da anne tarafını da sevmem. Sevdiklerim bir elin parmağı kadardır. Onlarla gerçekten iyi insan oldukları için. Diğer türlü dediğin gibi bana da çok onu giyme iğrenç bunu sürme yüzüne şeytana benziyorsun derlerdi. Şimdi kendi kızları şortlarla geziyor valla. O yüzden takmayacaksın2 yıl önce üniversite sınavına calismaya başladım. Kazanamazsın dediler ilk senemde kazanamadim sevindiler. Mezun senemdeyim istedigim yeri kazandım ters köşe oldular. Bi imam akrabamiz benim saçlarım açık diye tantana yapardı. Öbür akrabamiz istediğini giyerim istediği gibi saçlarını acardi ama ona ağzını bile acmaz. Yanlış anlaşılmasın başkalarının giyimı beni ilgilendirmez ama bu ayrımcılığa sinir oluyorum. Bana eskiden okumaz derlerdi kazandım bu sefer de dediklerini inkar ediyorlar. Koyu de insanlarını da hiç sevemiyorum. Evlilik çağına gelen kızları satılık mal olarak gorüyorlar. Çok cahiller. Gitmek istemiyorum ama geceleri evde korkuyorumBenim gibi akrabaları sevmeyen var mı?
Aynen öyle işte terbiyesizler. Ben saçımı açardım kısa kollu bile giymezdim ama diğer akrabamiz kipkisa giyiniyor kimse ağzını acmiyorBana tarafını da anne tarafını da sevmem. Sevdiklerim bir elin parmağı kadardır. Onlarla gerçekten iyi insan oldukları için. Diğer türlü dediğin gibi bana da çok onu giyme iğrenç bunu sürme yüzüne şeytana benziyorsun derlerdi. Şimdi kendi kızları şortlarla geziyor valla. O yüzden takmayacaksın
Sevilecek insanlardı da biz mi değerlerini bilemedik bacım? Ne yapalım, kader. Siz de demek ki çok şanslıymışsınız. Ne güzel.Sülalemi seven tek ben miyim acaba dedim yorumları okuyunca
Allah var o yönden çok şanslıyım ama başka yönlerden çok şanssızım...Sevilecek insanlardı da biz mi değerlerini bilemedik bacım? Ne yapalım, kader. Siz de demek ki çok şanslıymışsınız. Ne güzel.
2 yıl önce üniversite sınavına calismaya başladım. Kazanamazsın dediler ilk senemde kazanamadim sevindiler. Mezun senemdeyim istedigim yeri kazandım ters köşe oldular. Bi imam akrabamiz benim saçlarım açık diye tantana yapardı. Öbür akrabamiz istediğini giyerim istediği gibi saçlarını acardi ama ona ağzını bile acmaz. Yanlış anlaşılmasın başkalarının giyimı beni ilgilendirmez ama bu ayrımcılığa sinir oluyorum. Bana eskiden okumaz derlerdi kazandım bu sefer de dediklerini inkar ediyorlar. Koyu de insanlarını da hiç sevemiyorum. Evlilik çağına gelen kızları satılık mal olarak gorüyorlar. Çok cahiller. Gitmek istemiyorum ama geceleri evde korkuyorumBenim gibi akrabaları sevmeyen var mı?
Bana da bir seneni kaybetme dediler ama mezuna kaldım iyi ki de kalmisim. Kazanınca tebrik ediyorlarŞu sınav konusunda aynı şeyi yaşadım. Beni babamın olmadığı zaman bir odaya çekip bir senen boşa gitti kendine iş bul sonra ders çalış derlerdi. Sonra çok fena kavga ettim yaklaşık 6aydir konuşmuyorum. Annem babam yanımda olsun bana yeter. Akrabaya güvenip yaşamıyorum sonuçta. Benim kotulugumu isteyenle neden konuşayım. Kafam çok rahat valla
Sizi yine tebrik etmişler. Beni anne tarafımdan tebrik ettiler ama baba tarafından kavga etmediğim halde aramizin iyi olduğu halde kimse tebrik etmedi. Hâlâ üniversiteye para harcama diyorlar bitmedi şu kafalarındaki örümcek ağlarıBana da bir seneni kaybetme dediler ama mezuna kaldım iyi ki de kalmisim. Kazanınca tebrik ediyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?