Hayatta baska dusmanim annemin verdigi zarari bana vermemistir. Ondan nefret ediyorum ve artik öküzün gözü açıldı mi derler evlendim asla bisey diyemez bana diyemiyor da. Yeri geldiginde de lafimi oyle bir sokuyorum ki tatli tatli sakin sakin yerin kat kat dibine giriyor hemde esimin onunde..esim anliyor mu bilmem anliyorsa da umrumda değil
Ben evlendim ve sana yemin ederim ki herseyim lüks sahane oldu dugun nisan kina esya bindalli gelinlik ev herneyse.
Benden sonra esimin komsumu nisanlandi
Annesi koskoca bilezikler takmış amenna bunu kiskanmadim Kuran carpsin ki. Kız isteme günü başka elbise giymek istedi kizin kaynanasi ne gerek var demiş ben kacirdim orayi. Annesi de hayir giyecek demis.
Benim annem.olsa ne derdi diye düşündüm. Giyme kizim derdi. El iyisi ,hain,annecik. Allah onu insallah bildigi gibi yapsin.
Her neyse,kızının nisani icin ailesinden birileri biseyler demis
Annesi demis ki, karışmayın istedigini yapsin ben onu yataklardan kaldırdım..iyilesince kurban kestim. Antidepresanlar kullaniyordu
Ben neredeyse 10 sene kullandim
Bana ne dediler biliyor musun
Uyusturucu kullaniyorsun o ilaclari bırak, anca uyuyorsun kalk hööötttt aptall gerizekali aklina ne geliyorsa babam özellikle.
Acaba neden kullaniyorum bu antidepresanlari?
O kadar ağrıma gitti ki bu nisanlanan kızın durumu
Esimle nisan dönüşü yoldayken hüngür hüngür ağlamaya başladım
Benim neden boyle bir annem.yok
Benim arkamda beni koruyan benim menfaatlerimi koruyan beni sarıp sarmalayan her daim yanimda olan bana yoldas canima can
Neden neden neden neden neden
Cevap bulamiyorum
Arkasinda boyle ailesi olanlarin sırtı yere gelmez
Allah 'ın üstüne yemin ederim ki Rabbim su gencligimin hayrını göstermesin bana,eger evlat sahibi olursam asla boyle bir anne musvettesi olmicam
Evet evim belki daginik olcak belki les olcak belki o esnada cocugumun cani makarna cekti diye yapamicak durumda olcam evet benimde hatalarim olcak ama boyle bir anne olmicam Yemin ederim ki
Bu anneligi yemek yapmak zanneden
Temizlik yapmak zanneden bir insan
Sorunun kaynagi ne biliyomusun
Kaynanasi tam bir aşağılık,gorumcesiyle,kaynanasiyla falan ayni rvde yaşamış
Bunu ezmisler.
Sindirmisler
Kocasi zaten eve gelmez o baba musvettesi kendisi pencerelerde kocasini beklermis
Babam olcak adam evlenmis ama bekar hayatina devam ediyor
Bu da hizmetci gibi kaynana evinde
Neden hincini benden cikarttin
Desemki soya cekim
Anneannem 80 senesinden beri dul dedem oldu hem anne hem baba olmus asla kendisi gibi bir insan degil
Teyzem.de oyle degil
Dayimi bilmiyorum samimiyetim yok
Bu türünün tek örneği.
Bide yapmacik otesi baskalarinin yaninda el iyisi
Komsusu icin canini feda eder
Komsulwri da kendisini kullanir hep guzel pasta börek yapiyor diye
Kendini kullandirtcak kadar da akılsız