Amin Allah razi olsun...inslh Rabbim senin ve butun isteyenlerin gonlune gore verir... benim 2.ci 2 erkek annesi olucamm :))) dier oglum 6 yasinda ellerinden oper :)))
Bende bugun tam 17 haftalik gebeyim ama cinsiyetini 15 haftaliktayken ogrendim.ruyamda hep erkek gordum,her yuzume bakan sana guzellik gelmis dedi kesin erkek dedi,tatli da ekside yiodum ordan anlamadim:) tam dogum gunume denk geldi cinsiyetini ogrendigim gun.aaaaaa ne ogrenelim megerse kizimiz olcakmis su yasima kadar aldigim en guzel dogum gunu hediyesiydi inanin bana.Allah herkesim evladini saglikla kucagina almayi nasip etsin ins..
Rüyalar tersine cikar teorisi dogrulanmis oldu demekRabbim saglikli şekilde kucagina almayi Nasip etsin inşallah canım. Beni okudunmu bilmiyorum iki kızım var bu sürpriz oldu bakalım cinsiyetini cok merak ediyorum ama sanırım bende 17 hafta da ogrencem. Suan 13 haftalik bu gece rüyamda gördüm bebegimi ama cinsiyeti yoktu Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah banada hayırlı bi erkek evlat nasip eder.
Bu sene erkek senesi galibaKasım annelerinde yim ben suan a kadar ogrenenler hep erkek benim de iki kizim var Rabbim hayırlı bi erkek evlat nasip eder inşallah bu gece rüyamda Bebeğimi gordum heyecanlıyım ben ya. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Öteki maşallah büyümüş sana yardımı bile olur
Sanirim cnm cogunluk erkek ..inslh Rabbim sanada hayirli saglikli erkek evlat nasip eder ...evet darisi sana olsun oglum buyudu en azindan getir goturu yapar diye dusunuyorum:)))
Kiz naptin kontrolun basily geçti? Ogrenebildinmi cinsiyet i?
Dr um izinliymis o gun...bask az dr a da gitmek istemedim...haftaya kaldi kontrol...suan bir sikayetim yok ama yinwde baska dr da kontrolumu yaptirsamiydim....1 ay oldu gitmeyeli...ne diyorsunuz kizlar hatami yaptim
Yok canim ters giden bise olsa hissederdin üzülme benn de sevindim senin msji görünce öğrendim erkeis diyeceksin gibi geldi bi an. Valla ikimizib bebislerimiz i cok merak ediyorum
gelinyaz901 .!.:Çin takvimine göre yaşınızı ve hamile kaldığınız ayı hesaplayın %98 doğru çıkıyormuş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Pek etrafa bakma canım benim iki kizim icinse Erkek diyorlardıKizlar selam biz de 18 Kasım da kavusucaz yavrusumuza inşallah. 12+6 bugün. Iki gün önce cinsiyet öğrenecektik ama pozisyon degistirmedi minnos. Göremedik. Herkes erkek olacak diyor bana ama ben kız hissediyorum 😊 2 li testte free beta hcg niz kaç cikti ? 50 den yukarı ise kız ; aşağı ise erkek diyor birçok kaynak.bir de kalp atışı dakikada 140 dan çoksa kız az ise erkek diyorlar.
Benim canım hep erik ve yesil elma istiyo. Hatta hep meyve istiyorum. 7.haftadan beri bulantı ve kusmadan 7 kg verdim.
Artık daha iyi hissediyorum. Bişiler yemeye başladım.
2 li testte fbetahcg 177 çıktı kalp atışı da dk da 166. Siz de durumlar nasillll. Biz çarşamba günü ogrenicez insallah😊
Çin takvimine göre yaşınızı ve hamile kaldığınız ayı hesaplayın %98 doğru çıkıyormuş
Cin takvimine bende baktim iki için tutuyo bunaa erkek diyo bakalim inşallah bunda tutar:♥
Kizlar selam biz de 18 Kasım da kavusucaz yavrusumuza inşallah. 12+6 bugün. Iki gün önce cinsiyet öğrenecektik ama pozisyon degistirmedi minnos. Göremedik. Herkes erkek olacak diyor bana ama ben kız hissediyorum 😊 2 li testte free beta hcg niz kaç cikti ? 50 den yukarı ise kız ; aşağı ise erkek diyor birçok kaynak.bir de kalp atışı dakikada 140 dan çoksa kız az ise erkek diyorlar.
Benim canım hep erik ve yesil elma istiyo. Hatta hep meyve istiyorum. 7.haftadan beri bulantı ve kusmadan 7 kg verdim.
Artık daha iyi hissediyorum. Bişiler yemeye başladım.
2 li testte fbetahcg 177 çıktı kalp atışı da dk da 166. Siz de durumlar nasillll. Biz çarşamba günü ogrenicez insallah😊
bugün kızım olacağını öğrendim çok mutluyum hanımlar ilk günden beri kim hissediyordum anlatamam mutluluğumu :)
bugün kızım olacağını öğrendim çok mutluyum hanımlar ilk günden beri kim hissediyordum anlatamam mutluluğumu :)
Yemek sekli,cin takvimi gibi seyler bana sscma geliyor....fakat genital nub teorisi cok mantikli bilimsel...elinizde ultrason goruntuleri varsa bir bakin...bide merak ettigim su ...11. Yada 12. Haftada cinsiyeti soyleyen drlar normal ultrasondanmi goruyor yoksa ikili test sirasinda falanmi....ben hic bir testi yaptirmicam buarada...dr um benimde 2 covugum var bende yaptirmadim dedi...down sendromuna çözüm yok dedi
ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısıda bizlerin başına:)hisler doğru diyolar genelde ama bende erkek istediğim içinmi erkek hissediyorum bilmiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?