ne bileyim canım çin takvimine baktim kız
kalçalar dan kilo aldim oda kız a giriyor
ye ekşi yi çıkar ayşe yi derler
hepsi kız di :) içimden geçen de oydu .senin ne kadarlık en yakın zamanda öğrenirsin inşallah[/QUOTE/]
canım benim 3.gebeliğim 13-4 olduk iki kızım var. çin takvimine göre iki kızımda tutuyo buna erkek çıkıyo ama bakalım aha öğrenemedim.ben bütün hamileliklerimde tatlı tükettim ve hepsinde kustum. bunda tek fark sırt ve bas ağrısı oldu. erkek hissediyorum...diğer kılzarımdada kalçalarımdan kilo almadım karnıma bakış herkes erkek diyodu yüzümde öyle değişiklik olmadı. bunda bi tek göz çevremde kendiminde fark edebildiğim beyazlaşma oldu.ama inan çok merak ediyorum ve özele gitme gücüm yok devlette de 17 den önce söylemiyolar muhtemelen haziranda öğrencem:)
Yemek sekli,cin takvimi gibi seyler bana sscma geliyor....fakat genital nub teorisi cok mantikli bilimsel...elinizde ultrason goruntuleri varsa bir bakin...bide merak ettigim su ...11. Yada 12. Haftada cinsiyeti soyleyen drlar normal ultrasondanmi goruyor yoksa ikili test sirasinda falanmi....ben hic bir testi yaptirmicam buarada...dr um benimde 2 covugum var bende yaptirmadim dedi...down sendromuna çözüm yok dedi
ne bileyim canım çin takvimine baktim kız
kalçalar dan kilo aldim oda kız a giriyor
ye ekşi yi çıkar ayşe yi derler
hepsi kız di :) içimden geçen de oydu .senin ne kadarlık en yakın zamanda öğrenirsin inşallah[/QUOTE/]
canım benim 3.gebeliğim 13-4 olduk iki kızım var. çin takvimine göre iki kızımda tutuyo buna erkek çıkıyo ama bakalım aha öğrenemedim.ben bütün hamileliklerimde tatlı tükettim ve hepsinde kustum. bunda tek fark sırt ve bas ağrısı oldu. erkek hissediyorum...diğer kılzarımdada kalçalarımdan kilo almadım karnıma bakış herkes erkek diyodu yüzümde öyle değişiklik olmadı. bunda bi tek göz çevremde kendiminde fark edebildiğim beyazlaşma oldu.ama inan çok merak ediyorum ve özele gitme gücüm yok devlette de 17 den önce söylemiyolar muhtemelen haziranda öğrencem:)
ben özel e gidiyorum ama yine 16. haftada öğrendim kesinlestigi zaman söylüyor doktorlarda haklı.insan farklı olsun ister tabi hayırlı evlat olsun da kız erkek farketmez ama kızın yeri ayrı bence
ben özel e gidiyorum ama yine 16. haftada öğrendim kesinlestigi zaman söylüyor doktorlarda haklı.insan farklı olsun ister tabi hayırlı evlat olsun da kız erkek farketmez ama kızın yeri ayrı bence
tabiki kız bambaşka ama çok şükür RABBİM iki kız evlat nasip etti inşallah bide erkek evlat nasip eder hakımda haırlısıysa en önemlisi.kim istemem dese yalan iki kızım var yani:)
tabiki kız bambaşka ama çok şükür RABBİM iki kız evlat nasip etti inşallah bide erkek evlat nasip eder hakımda haırlısıysa en önemlisi.kim istemem dese yalan iki kızım var yani:)
sağlıklı olsunlar da canım. ben sadece cinsiyetini öğrendim çok ters durmuş bir daha gidicem kilosunu boyunu çok merak ediyorum kızlar inatçı oluyor galiba :)
canım ne yaptın nasıl geçti kontrolün?öğrenebildin mi cinsiyeti? ikili testte değil canım doktor ultrosonda görüyor cinsiyetini. ama ikili testi için de bi teori varmış beta değeri 50 nin altındaysa erkek üzerindeyse kız diyolar:)
Birde ihtimal olarak soyluyorlar kesinlik de yok...bunu duyan annelerin psikolijisi bozuluyor..gercekten cok gereksiz testler...ayrica saglikli deyip sagliksiz dogan cocuklarda oluyormus...allah hepimizin yavru l arini korusunBende test felan yaptirmadim ilk cocugumdada 20 haftalik gebeyim suan bu hamileligimde de yaptirmadim cunku cozum tedavisi yok
Birde ihtimal olarak soyluyorlar kesinlik de yok...bunu duyan annelerin psikolijisi bozuluyor..gercekten cok gereksiz testler...ayrica saglikli deyip sagliksiz dogan cocuklarda oluyormus...allah hepimizin yavru l arini korusun
Bu cumartesi gidicem..ins. ogrenirim heyecan dorukta
..israr etmeyi dusunuyorum soylemesi icin...:)ikili testte cinsiyeti erken haftada goruyorlar diyorlar ama yaptirmicam..senin kontrol nezaman
Ben de 17+3 oldum Carsamba gunu kontrole gidicem. Ikili testi yapan dr cok erken heveslendirmek istemem sonra hayal kirikligi yasiyorlar dedi (henuz 11.haftaydi) 13.haftada dr erkek dedi ama bize bisey gostermedi ultrasonda. Ve tum uzman bilgiler 16.haftadan once hicbir ultranson cihazi ve hicbir dr %100 kesin soyleyenez diyor. Simdi dr degistiriyorum. Artik bu gidisimde kesin ogrenmis oluruz sanirim.
ben 21 mayısta gidicem ama sonuçlar için canım ultroson vermez versede söylemiyolar ya zaten:)sen öğrenir öğrenmez buaraya yaz canım:)
Ben de 17+3 oldum Carsamba gunu kontrole gidicem. Ikili testi yapan dr cok erken heveslendirmek istemem sonra hayal kirikligi yasiyorlar dedi (henuz 11.haftaydi) 13.haftada dr erkek dedi ama bize bisey gostermedi ultrasonda. Ve tum uzman bilgiler 16.haftadan once hicbir ultranson cihazi ve hicbir dr %100 kesin soyleyenez diyor. Simdi dr degistiriyorum. Artik bu gidisimde kesin ogrenmis oluruz sanirim.
Ogrendim canim..kiz dedi.
kızları üçledin yani:)hadı bakalım hayırlısı sen baştan beri kız hissetmiştin zaten:) inşallah layıklıyla yetiştirmek nasip olurda cennetlik olursun:)darısı benim başıma bakalım bende öğrensemde rahatlasam:)
Ogrenince rahatliyosun gorunce hareketlerini uzulmuyorsun erkek olmadi diye..okadar savunmasizki iceride kendime kizdim ya..seni anliyorum farkli cinsiyet istiyorsun allah hepimiz icin ne iyi ise onu veriyor canim takma bosver...
takmıyorum canım ALLAHIMA yalvarıyorum hakkımda hayırlı olanı nasip etsin inşallah dediğin gibi bakalım hayırlısı gönül istiyor ama ALLAHIMIN güzel adeletine merhametine sığınıyorum ama içimden bi ses hep erkek diyor bakalım öğrenince bende sana yazıcam
Hisler yaniltmiyor artik buna inaniyorum..erkek olsun derken kiz hissettim ya bu ispati...bak gor erkek olacak senin hep erkek hissettigin icin dedim..tabi once saglik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?