benim gibi bebeğinin cinsiyetini deli gibi merak edenler! !!!

Son düzenleme:

Bende test felan yaptirmadim ilk cocugumdada 20 haftalik gebeyim suan bu hamileligimde de yaptirmadim cunku cozum tedavisi yok

Bu cumartesi gidicem..ins. ogrenirim heyecan dorukta
..israr etmeyi dusunuyorum soylemesi icin...:)ikili testte cinsiyeti erken haftada goruyorlar diyorlar ama yaptirmicam..senin kontrol nezaman

Bende test felan yaptirmadim ilk cocugumdada 20 haftalik gebeyim suan bu hamileligimde de yaptirmadim cunku cozum tedavisi yok
Birde ihtimal olarak soyluyorlar kesinlik de yok...bunu duyan annelerin psikolijisi bozuluyor..gercekten cok gereksiz testler...ayrica saglikli deyip sagliksiz dogan cocuklarda oluyormus...allah hepimizin yavru l arini korusun

Birde ihtimal olarak soyluyorlar kesinlik de yok...bunu duyan annelerin psikolijisi bozuluyor..gercekten cok gereksiz testler...ayrica saglikli deyip sagliksiz dogan cocuklarda oluyormus...allah hepimizin yavru l arini korusun

Evet haklisin arkdsim hamileligini yasayamadi aglamaktan hep uzgun aklinda acabami sorusu vardi..dogum yapti saglikli kizi oldu sukur..sadece ihtimali soyleyen test icin insan 5 ay boyunca acabalarla yasiyor birde saglikliksiz diye saglikli kurtaj olanlar var Rabbim hepimizin yardimcisi olsun ..olacakla olecekge care uokmus..ben bu hamileligimde esim test yaptir dedi olmaz ilk oglumda yapmadim bunda yaparsam sucluluk duygusu olcak sanki dedim birde kalp atisini herseyini hissettim olmaz dedim doktorda zaten aldirmayi dusunmuyorsan yaptirma dedi haklida...simdi birde ekim anneleri ayrintili ultrasona giriyorlarmis dilinde damaginda ne varsa ayritiyla cikiyor doktoeum bana bu konuda bisey demedi :))) heralde dusunmem dieyemi artikk bilmem Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin

Ben de 17+3 oldum Carsamba gunu kontrole gidicem. Ikili testi yapan dr cok erken heveslendirmek istemem sonra hayal kirikligi yasiyorlar dedi (henuz 11.haftaydi) 13.haftada dr erkek dedi ama bize bisey gostermedi ultrasonda. Ve tum uzman bilgiler 16.haftadan once hicbir ultranson cihazi ve hicbir dr %100 kesin soyleyenez diyor. Simdi dr degistiriyorum. Artik bu gidisimde kesin ogrenmis oluruz sanirim.

Bu cumartesi gidicem..ins. ogrenirim heyecan dorukta
..israr etmeyi dusunuyorum soylemesi icin...:)ikili testte cinsiyeti erken haftada goruyorlar diyorlar ama yaptirmicam..senin kontrol nezaman

ben 21 mayısta gidicem ama sonuçlar için canım ultroson vermez versede söylemiyolar ya zaten:)sen öğrenir öğrenmez buaraya yaz canım:)

bu sene kesin erkek senesi:)

Tam 12.haftam bugun dr kiza benzettim 10 gun sonra bidaha gel dedi..ama ben gitmicem..eger gidersem kendimi suclu hissedicem..sizlere garip gelebilir ama sanki cinsiyeti hosuma gitmemisde erkek demesini bekliyormusum gibi oluyor...gelmeme gerek yok kuz dediyseniz kuzdir dedim...dr uma guveniyorum cok tecrubeli gercekten...fakat o henuz kucuk yanilabilurim dedi ama ben eminim bebegim kiz...isim listesi hazirlamaya basladim bile:))

Ogrendim canim..kiz dedi.

kızları üçledin yani:)hadı bakalım hayırlısı sen baştan beri kız hissetmiştin zaten:) inşallah layıklıyla yetiştirmek nasip olurda cennetlik olursun:)darısı benim başıma bakalım bende öğrensemde rahatlasam:)

Ogrenince rahatliyosun gorunce hareketlerini uzulmuyorsun erkek olmadi diye..okadar savunmasizki iceride kendime kizdim ya..seni anliyorum farkli cinsiyet istiyorsun allah hepimiz icin ne iyi ise onu veriyor canim takma bosver...

Ogrenince rahatliyosun gorunce hareketlerini uzulmuyorsun erkek olmadi diye..okadar savunmasizki iceride kendime kizdim ya..seni anliyorum farkli cinsiyet istiyorsun allah hepimiz icin ne iyi ise onu veriyor canim takma bosver...

takmıyorum canım ALLAHIMA yalvarıyorum hakkımda hayırlı olanı nasip etsin inşallah dediğin gibi bakalım hayırlısı gönül istiyor ama ALLAHIMIN güzel adeletine merhametine sığınıyorum ama içimden bi ses hep erkek diyor bakalım öğrenince bende sana yazıcam

Hisler yaniltmiyor artik buna inaniyorum..erkek olsun derken kiz hissettim ya bu ispati...bak gor erkek olacak senin hep erkek hissettigin icin dedim..tabi once saglik...

Hisler yaniltmiyor artik buna inaniyorum..erkek olsun derken kiz hissettim ya bu ispati...bak gor erkek olacak senin hep erkek hissettigin icin dedim..tabi once saglik...

bakalım canım ben bş seni bide kendimi çok merak ediyordum sıra bana geldi bakalım bende öğrenir öğrenmez sana yazıcam:)haziranın ikinci haftası bebişte gösterirse öğrenmiş olurum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…