benim gibi bir kadın daha var mı?

allahım ne erkekler var yaparsınbi kabahat yapmazsın bi .illa ferhunde ,bihter gibimi olmak lazım. evt içten gelen bişeydir o madem öyle istiyor szde yapın saçınızı boyatın

sonum bihter ve ferhunde gibi olucaksa kalsın anacım istemem cilve felan kaydirigubbakcemile3

Allah iyiliğini versin bacım güldürdün beni :roflol:

Sevgili teacher81;

Bütün sayfaları okudum seni eski konudan tanıyorum... boshayallersmile

Konularını okumuşluğum var.

Şimdi özetleme yaparsak, eşin seninle (eminim artık) sırf evleneyim yuvam olsun diye evlenmiş...

Hatta belirtmiş bile, huzur için evleniyorum demiş...

Seni beğendiği için değil... CADIARZU

Ben senden çok, eşinde özgüven problemi hissediyorum... :umursamaz:

Neden dersen:

1) Güzellik önemli değil huzur lazım bana. (Erkekler önce gördüklerine aşık olurlar. Yani eşinin söylediği mümkün değil... Sırf huzur filan ile evlilik geçmez... )
a.s
2) Esasında sade olan bir kadını işveli yapmaya uğraşıyor seni gözünde kabullenebilir hale getirmeye çalışıyor kendince...
a.s
3) Bebek için söyledikleri : ANNESİ GÜZEL DEĞİL BABASI DEĞİL. Yani seninle sanki öylesine evlenmiş havası var söylediklerinde... Seni beğenmediğini geçtim, kendini de beğenmediğinden amannn boşver bana ondan başkası bakmaz mantığıyla evlenmiş seninle.
a.s

(Lütfen kusuruma bakma teacher81 sadece konuyu sana özetlemeye çalışıyorum. Kırmak değil amacım.) olumunekankayizsmile
---

Konuya dönersek...

Bu adam seni cilveli mi istiyor? :1closedeyes:

Sen de yapamıyor musun? :1closedeyes:

Kişilik meselesidir cilve... Önce bunda anlaşalım... Öyle zorla şerle olmaz. benneyaptımki

Giyim-kuşan dersen değişiklikler yapılır elbette makyaj yapacaksın diye de kaide yok.

Makyajsız da hoş görünebilirsin... vereliniortak

Bunun dışında parfüm gibi şeyler kullanabilirsin...

Türlü şeyler var.yerimseniben

Oje mesela kadını çok çekici gösterir tavsiye ederim... sengözlerimebaksanab

:jeyyar:

Örnekler çoğaltılabilir...

Ama önce aranızdaki şu sessiz çatışmayı bitirin, iletişim sorununuzu halledin...

Diğer şeyler kolay be canım yeter ki şu iletişim sorununuzu halledin...
kaydirigubbakcemile5

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bakimsiz bir bayandan hoslanmazdim erkek olsa idim..Bayan dedigin kendine bakmali diye dusunuyorum!

Sahsen ben erkek olsa idim bakimsiz,erkek gibi hareket eden bir bayandan hic hoslanmazdim,bayan dedigin kendine bakmali..!

arkadaşım ne durumdasın,burda yazılanlar ne derecede işine yaradı,düzelme varmı ilişkinizde,

bence bi kadin erkek gibi olmamali..
sonucta bende kadin gibi bir erkekle evli olmak istemezdim.. :1rolleyes:
bide bu yönden bakin :1hug:

işin zor o zaman kocandan gelecek tepkilere de hazırlıklı olacaksın.başka kadınlara gözü kayarsa

kadınsınki sonuçta kadınsı olmak kadınlara özeldir dimi kadın olduğumuz için şanslıyız bence kadınsı olmak güzel bir şey bence zevk bile alabilisin kadınsı olduğun için

her şeyede bir kulp takar olduk bayanın eşi bakımlı ol demiş kötü bir şey dememişki ne var bunda bayan bayan gibi olmalı eşiyle iyi olmak istiyorsa yok benim için benim fikrim önemli derse ozaman konu açmıycak

Öğretmen Hanım ,
Tüm mesajlarınızı okumadım ama ilk yazınızdan hareketle yazıyorum bu cevabı. Biz kadınların bir kısmı evlendiğimiz zaman maalesef kendimizi salıyoruz. Zaten evlilik olayının getirmiş olduğu bir psikolojik baskı oluyor hem erkekte hem kadında. Ama tabi erkeğin doğasından gelen bazı durumlardan dolayı onda daha fazla bir baskı oluyor. Özellikle bizim toplumuzda. Erkekliği ile övünen her toplumda bu tip sıkıntılar olacaktır. Ben sizden bir süre sonra eşiniz sizden elini ayağını çekince yada ilerleyen zamanda sizin bu hallerinizin boşluğunu dolduracak bir kadın olursa ( umarım olmaz ) eşinize pek kızmaya hakkınız olmuyor. Bir taraftanda eşiniz sizi bilerek sizi tanıyarak birlekte olmuş. Buda karşı bir tez oluyor. Sonuç itibariyle herşeyde olduğu gibi evliliktede emek vererek güzelliklere ulaşabiliriz. Öyle saldım çayıra mevlam kayıra ...Banane ben cilveli olamıyorum...Albenim yok benim demekle birşey elde edemeyiz. Kendi doğanızın ve kadınlığınızın farkına varmanız dileğiyle. bayanssulusmile

alkisalkisalkis

Kocanız haklı yerinde hangi erkek olsa aynı tepkiyi verirdi.Aynı evde yaşamaya başlamadan önce nasıl anlasın ki adam sizin iç halinizi. Sanırım sizde utangaçlık ve eğitimci ciddiyetinden gelen bir tavır var.Erkekler görselliğe çok önem verir. Alışkanlığ değiştirmek kadar güç bir şey yoktur insan için.Ama zamanla buna da alışırsınız.Cilve doğuştan gelmez sonradan öğrenilir.Siyah dantelli iç çamaşırları,kırmızı boydan derin yırtmaçlı saten gecelik ,jartiyer,topuklu ayakkabı,kırmızı ruj,siyah göz makyajı,parfüm,bukleli saçlar içinizdeki kadını ortaya çıkarır.İlk başta yapmanız zor olur elbette ama hepten bırakmayıp ara ara yaparsanız elbette iltifat edecektir.Gözlerinin içine bakarak kısık sesle onu çok özlediğinizi sözyleyin yanağına öpücükler kondurun. Ne yapmanız gerektiğinionun söylemesi lazımdı ona sorun bence :)

Kendisi Nasıl Çok Merak Ettim..
Bakımlı mı? Metroseksüel Bir Erkek midir?

illaki dışarıda kadınsı giyinmenize gerek yok dışarıda istediğiniz gibi olun ama evde giyiminizi tamamen değiştirin işveli cilveli kadınsı olun...

Ya arkadaşlar, şu "kadınsı giyinmek" de ne demek? neye göre kadınsı giyinmek, nasıl oluyor yani?:)
Her erkeğin bakış açısı farklıdır bu konuda bence. Genel olarak kadınsı giyinmek( özellikle evde) nasıl yani?
Gecelikten jartiyerden çamaşırdan bahsetmiyorum. Normal akşam eve gidince otururken ne giymeli de kadınsı olmalı.

Eşiniz haklı bende soğuk samimiyetsiz suratı asık gülmeyen insanları sevmiynrum, gülmek sıcakkanlı olmak için okul mu açmak gerek banane onun kariyerinden,paragücünden bu birazda insan kalabilmek ile alakalı insan rahat olmalı sohbet edebilmeli statü gözetmeksizin ,öğrenecek çok şey var

bir bayanın uyması gereken bazı bakım ve güzellik kuralları vardır, bunlara kilo spor rejim de dahil.
bir bayan bunu eşi için değil kendisi için yapmalıdır. bunlar yapılırsa eşi de kendiliğinden beğenir zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…