allahım ne erkekler var yaparsınbi kabahat yapmazsın bi .illa ferhunde ,bihter gibimi olmak lazım. evt içten gelen bişeydir o madem öyle istiyor szde yapın saçınızı boyatın
eşimle tanıştığımda da sıradan kıyafetlerim vardı çok bakımlıda değildim.bence erkekler çok fazla şey istiyor.ben onun her istediğini yapıyorum,üzmüyorum,kaprisli değilim,ailesine saygılıyım,fakat o fazlasını istiyor bende olmayanı yani kadınsı olmamı
bence bi kadin erkek gibi olmamali..
sonucta bende kadin gibi bir erkekle evli olmak istemezdim.. :1rolleyes:
bide bu yönden bakin :1hug:
Öğretmen Hanım ,
Tüm mesajlarınızı okumadım ama ilk yazınızdan hareketle yazıyorum bu cevabı. Biz kadınların bir kısmı evlendiğimiz zaman maalesef kendimizi salıyoruz. Zaten evlilik olayının getirmiş olduğu bir psikolojik baskı oluyor hem erkekte hem kadında. Ama tabi erkeğin doğasından gelen bazı durumlardan dolayı onda daha fazla bir baskı oluyor. Özellikle bizim toplumuzda. Erkekliği ile övünen her toplumda bu tip sıkıntılar olacaktır. Ben sizden bir süre sonra eşiniz sizden elini ayağını çekince yada ilerleyen zamanda sizin bu hallerinizin boşluğunu dolduracak bir kadın olursa ( umarım olmaz ) eşinize pek kızmaya hakkınız olmuyor. Bir taraftanda eşiniz sizi bilerek sizi tanıyarak birlekte olmuş. Buda karşı bir tez oluyor. Sonuç itibariyle herşeyde olduğu gibi evliliktede emek vererek güzelliklere ulaşabiliriz. Öyle saldım çayıra mevlam kayıra ...Banane ben cilveli olamıyorum...Albenim yok benim demekle birşey elde edemeyiz. Kendi doğanızın ve kadınlığınızın farkına varmanız dileğiyle. bayanssulusmile
yahu yine eski konular hortlamış akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?