Benim gibi bu durumları yaşayan varsa fikirlerini benimle paylaşabilir mi?

sternoklavikular

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2023
1.034
-301
38
28
Merhabalar benim yıldızım çok aşırı düşük yıldıznamede çıktı bu taa sevgililik döneminden kalma ne zaman eşimle alakali bi anı resim paylaşsam hiç olmayan yaşanmayan çok gereksz ama bir o kadar da büyük kavgalarımız oluyor öyle aman aman resim de paylaşmıyorm sadece gezdiğimz gördügmz yerler belki beraber bir kahve fotosu falan çok nadir de paylaşım yapıyorum anında akşamına büyük kavgalarımiz oluyor extra dan bir tane arkadsm var enerjisini sevmediğin ne zaman beni arayıp evligimle ilgili konuşsa yine akşamına kavga oluyr ottan b.ktan sebeplerden artk hiç bir paylaşmayı kestim ama bazen istiyorm ama korkuyorum da sizde yaşıyormusnz böyle durumlar yksa benimki psikolojikmi

Düşünceleriniz, alt bilincinizde daha önce yaşanmış bazı tesadüf olaylar yer etmiş ve istem dışı o olumsuzluk enerjisine geçiyor olabilirsiniz.
İçten içe "şimdi bunu paylaşacağım ve mutlaka gene kavga edeceğiz/aramız bozulacak" algısı oluşuyordur bilinçaltınızda.
Zihninizi arındırın, meditasyon yapın, kendi enerjinizi yükseltin. Bu algıdan da bir an önce çıkmanız gerekir.
Negatif düşünce, negatif düşünceyi doğurur. Hem de çok hızlı çoğalır.
Pozitif enerjide kalmaya bakın derim.

Tamamına katılıyorum. Kök inanç oluşturmuş konu sahibi.

Frekansınız bayağı düşük yalnız, konunuzu okurken kalbim sıkıştı resmen enerjinizi aldım.

Al benden de o kadar. Kocişkomu artık böyle paylaşıyorum

Tamamına katılıyorum. Kök inanç oluşturmuş konu sahibi.

Frekansınız bayağı düşük yalnız, konunuzu okurken kalbim sıkıştı resmen enerjinizi aldım.
Doktor işte öğretmen şu bu noktalarında acayip sansliyimdir ki kalbimi hep temiz tutarım ama iş konusunda çok sanssiizm

Nazara inanıyorum ama bu kadar da etkilediğini düşünmüyorum. Zaten şuan eşle kahve paylaşmak gezdiğin yerden foto atmak falan ayağa düştü. Herkes yapıyor yani kim bakıp nazar edecek.
Bizm ilişkimiz bayağı uzun mesakatliydi o yüzden kimse bzm evleneceğimize inanmıyordu biranda herkes şok oldu o yüzden etkileyebilecgini düşünüyorum

Instagram'da dolaşırken 1628338353838 tane kahve içen çift görüyorum. Hiçbirine oha bunlar kahve içiyormuş ya demiyorum. Hatta o kadar sıkıcı ki hızlı hızlı geçiyorum. Bilemedim. Bana komik geldi.
Nesi komik kahve orda örnek sadece bir değil iki değil her seferinde böyle oluyor

Olabilir

valla sayısız fotoğraf paylaştım hiç nazar falan değmedi sorun bizde mi yoksa düşüneyim bizi görünce kimse hasetlenmiyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…