- 29 Mayıs 2021
- 14.367
- 93.481
- 548
- 36
- Konu Sahibi sternoklavikular
-
Emin ol ki, hiç yapmasan da bir şey kaybetmezsin!Hayır da zaten sık paylaşim yapmıyorum arada sırada
Doğrudur o zaman da farklı düşünüyorlarEmin ol ki, hiç yapmasan da bir şey kaybetmezsin!
Bizm ilişkimiz bayağı uzun mesakatliydi o yüzden kimse bzm evleneceğimize inanmıyordu biranda herkes şok oldu o yüzden etkileyebilecgini düşünüyorum
Hep başıma aynı olaylar gelince böyle düşünmeye başladımNazara inanıyorum ama bazı insanlar kendilerine nazar değeceği gibi bir kafa yapısında oluyor. Hayati, evliliği,gezdiği yerler kendi gözünde ekstra kıymetli olduğu için herkeste farklı bir etki yaratacağını düşünüyor. Olumsuzu çağıra çağıra da yaşıyor zaten. Sonra aman bize nazar değiyor geliyor konu.
Var böyle bir arkadaşım, sürekli nazar değdi halinde, kimsenin de ekstra umrunda olduğunu sanmıyorum.
Şartlanmışsınız, yakında dışarı çıkamaz hale gelirsiniz böyle.Hepsi rastlantı mi geneli böyle durumlarda ortaya çıkıyor
Bu hayat senin ve senin olan hayatı başkaları için yaşamaya devam edersen, ömrün üzüntü ve hüzünle geçer.Doğrudur o zaman da farklı düşünüyorlar
Çokça azaldı diyelim
Kimse:
- BEN NE ALAKA
Ben anlatıyorum anlatınca da tam tersi oluyor hiç bir işim yolunda gitmiyorkavgaların sebebi nazar falan değildir olamaz da
ama ben hayatımın genelinde kendimde iyi giden şeyleri pek başkalarına anlatmam
maşallah dediğim 3 gün yaşamaz
Hayır öyle şartlanarak bişey yapmıyorum öyle birisi değilimBence siz bastan "nasilsa nazar deger" diye dusunerek hareket ediyorsunuz. Var oyle arkadaslarim mesela cocugu paylasma nazar deger, iyi oldugunu söyleme nazar deger vs.
Bir baska arkadasim.da ben nazara inanmam o yuzden bana kimsenin nazari degmez demisti ben de o kafadayim.artik
Çünkü olumsuzu kendi kendine cekmiyor oluyorsun
Bu arada siz de kendinizi yildizim dusuk diye şartlamissiniz oyle bir sey yok tamamen sizin sartlanmaniz
Siz aynı kombini yapmış derler diye tatil gününü azaltmayı düşünüyordunuz. Elaleme fazla önem veriyorsunuz belli ki. Öyle olunca da olumsuzluk olarak yansiyordur hayatınıza. Mesele sizin kafanızda bitiyor tamamen.Hep başıma aynı olaylar gelince böyle düşünmeye başladım
Mesela ne yapaymBence enerjiniz dusukse ve kavgalar bundan oluyorsa bunun nedeni surekli başkalari görsün, başkalari ne der diye bir şeyler yapmaktan olabilir. Enerjiniz surekli başkalarina ve başkalarinin ne dusunecegine bağli.
Geçen konunuzda ayniydi yine baskalari şunu der bunu der diye hareket ediyordunuz, burda da aynisiniz paylaşmayinca bu seferde insanlar başka turlu dusunur"hiç gezmiyorlar" derler diye dusunuyorsunuz herhalde.
Bu kafayla ve dusuncelerle enerjiniz yükselmez zaten. Kendiniz icin "gercek" şeyler yapmaya başlayin.
OlabilirSiz aynı kombini yapmış derler diye tatil gününü azaltmayı düşünüyordunuz. Elalemi fazla önem veriyorsunuz belli ki. Öyle olunca da olumsuzluk olarak yansiyordur hayatınıza. Mesele sizin kafanızda bitiyor tamamen.
Bazı şeyler sandığınız kadar da insanların umrunda değil biliyor musunuzBizm ilişkimiz bayağı uzun mesakatliydi o yüzden kimse bzm evleneceğimize inanmıyordu biranda herkes şok oldu o yüzden etkileyebilecgini düşünüyorum
Yok be kocamı hiç paylaşmıyorm hep kendimi paylaşıyorum ben sandığınız gibi değilEee daha geçen hafta, eşinle gideceğiniz tatil için kombin önerisi istiyordun ya.O kombinleri gören kem gözlüler çatır çutur nazar değdirmeyecek mi?Ben görsem o kıyafetler üstünde paralanız, kocişinle de 7/24 kavga edersiniz vallahi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?