arkadaslar birşey danışmak istiyorum benim erkek arkadasım uzun sactan hoşlanıyor ve benim saçlar kısa. boncuk takıp uzattım artık cıkarmanın zamanı geldi saclrım ince telli ve zayıf. boncuklar varken uzamıyor da bu hafta sonu cıkaracagım ancak bildğiniz çok etkili bir saç uzatma formulu var mı? internette bir sürü öneri var ama bana kullanan birinin tavsiyesi lazım.
canım, boncukları çıkar, saçın uzasın, erkek arkadaşın da uzayana kadar beklesin bir zahmet :)
uzun saçtan hoşlanıyor olabilir ama senin saçın kısa.. seni de saçın için sevmediğine göre, en fazla sana saçını kestirme, uzasın diyebilir..
ben olsam uzun görünmesi için, peruk, boncuk, postij vs takmazdım...veya extra bi çaba sarfetmezdim...
kestirmezdim o kadar....
herkeze farkklı şeyler etki ediyor ßenim saçlarım yanık zor uzayan ve ince telli tiplerden :) sarımsak özlü bitkisel şampuan kullandım 2 3 aya yakın... 2 günde 1 :) 3 şampuan sürdüm her banyoda
bu bittikten sonrada bioblas şampuanı varya sarmaşık özlü onu kullandım etkisini gördüm:) bi dene istersen :)
çamterebentin varmış birde şamğuan içine bi kapak döküomussun :) %90 etkiliymiş çok kulllanan duydum ama ben daha onu yapmadım:)
sen beğeniyosan niye o kadar uğraşıyosun ki
seni seviyosa kısa saçlı da sevsin
zamanla uzar
tamam kaynak filan yaptırabilirsin filan ama sürekli de öyle olmaya çalışman gereksiz bence
çok karşıyım ben böyle şeylere
sen istesen o saçlarını uzatır mı ya da senin istediğin bi görünüme girmek için çabalar mı acaba merak ediyorum
Benim Erkek Arkadasimda uzun istiyorlar saclarimi seni iyi anliyorum
Ama bencede sacini kendi haline birak, cok sicak ve yakindan fönleme düzlestirici cok sik kullanma ve saglikli olmalarini sagla..
O zaman zaten uzarlar ve de hos ve parlak görünürler..
kıssadan hisse sabır diyosun yani hayatımda yaptıgım en radikal karar oldu bir daha asla saçımı kısaltmayacagım :)
=) bu arada saclarini SIK SIK yikamakda cabuk uzatiyor diye biliyorum :) (belkide dogru bilinen yanlislardan biride olabilir )
Ama bende ise yariyor ve Arkadaslarim fark ediyor genelde...
6 ayda bir de ucundan aldiririm Bitti o kadar :)
bu kadar çok ve değişik ürün kullanırsan,bu kadar çok işlem yaparsan, yakın da olan saçların da elinde kalır söyliyim..
saçlarını kestirme,sıcak suyla yıkama,uygun bir şampuanla en fazla 2 kere yıka,en az 2 yada 3 günde bir yıka saçlarını ve 15 te bir hakiki zeytinyağı, badem yağı ve evigen ampulle saç diplerine masaj yaparak 1 saat bekle sonra yıka...
faydasını göreceksin..
canim erkeklerin geneli uzun sac sever, sacla oynamayi sever. En azindan bizimki öyle...
3gun once belimde olan saclarimi 10cm kadar kisalttirdim ona da ensemde boyu omzuma gelmiyo dedim :)
benim uzun sevdigimi bildigin halde niye kestirdin diye kizdi :) ona gore kizmazsa az daha kestiriym diye nabiz yokladim ama tavri sertti vazgectim azcik kiriklarimi aldirdim o kadar :)
ama uzun kisa farketmez begenen herturlu begenir.
sabirla uzamasini bekle kiriklarin varsa yine hafif uclarindan aldir cunku kesilen sac daha cabuk uzar diye biliyorum...
canım kesiinlikle haklısın hafta sonu çıkaracagım ya cesaret toplamaya calısıyorum sadece :)
:) canim sacindaki o yabanci seyler boncuk vs senin olmayan seyleri cikartinca kendi sacin daha guzel durur.
İnce telli düz saclarim var toplasam incecik kedi kuydurugu gibi duruyo ama olsun benim sacim sonucta :)
seninki de fare kuyrugu olsun ama senin kendi sacin olsun :)
sık sık yıka cok uzamasa da kirik oldugu zaman kiriklarini temizlet daha hizli uzar. Ama sacini da kestirirken jilet degil makas kullandir jiletle de gec uzuyo. Bi de kimi kuaförün elinden midir nedir? Milim zor ilerliyo :)
Eger saclarini uzamasi icin hergun yikarsan sac diplerine zarar verir ve saclarini mahvedersin.Tv de dinlemistim yazin hergun banyoya girdiginizde bile saclarinizi hergun yikamayin diyorlardi yazin bile bir gun yikayin bir gun yikamayin saclarim uzasin derken baska sonuclar ortaya cikabilir.öyle güzel anlattın ki bundan sonra dusdan cıkmam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?