benim gibi bu konudan muzdarip olan var mı

Sevgilisinin uzun Sac istemesi ve Konu sahibininde bunun icin cabalamasinda ben bir “Erkege tapma veya her istedigini yapma“ durumu göremiyorum..
Sonucta Sevgilinizde size soracak Sacimi Sakalimi nasil kestireyim diye öyle degilmi ? yani bizde öyle en azindan..
Bu sadece karsindaki insanin istegine deger vermektir..
Benim gözümde insanin yasi kac olursa olsun kac yil evlide olursa olsun Es ine/ Sevgilisine güzel güzükmeli <3 (tabiiii ki Erkekler icinde gecerli bunlar=)

evet bende duymustum saçlarınızı toplayıp vucudunuzu yıkayın demişti yada bebe sampuanı kullanın diye.ben mersin gibi nemi yuksek bir yerde yasıyorum yıkamamak söz konusu olmasada bebe şampuanı kullanıyorum (yazın). ancak çok fazla yıkamak da saçı yağlandırıyor en azından bende etkisini böyle gösteriyor, sanırım boyalı saclarda çok fazla yıkayan insanların dip boyasının gelmesiyle saçın uzadıgını sanan insanarın söylentisi olmalı.

beklediğim cevap buydu biraz tepki aldım ama nihayet bu noktda ne demek istediğimi anlayan biri çıktı tskler canım.

aynen oyle canim sen kendine nasil yakistiriyosan oyle olsun sevgilin icin degil... Hem kisa sacin cok yakistigi da olabiliyo yuzune uygun bi kesimle harika olabilir. Ne kadar uzun saclilar var yipranik el girmez halde. Kisa olsun bakimli olsun uzar zaten kendine guven yeter :) senin kendine olan guveninle sevgilin de begenir zaten.
ben kestirdim dedim kestirmedim kizdi diye ama kestirseydim de bana cok kisa zaten yakismiyo yakissa dinlermiydim sanmiyorum :) aynaya baktigim zaman benim begenmem onemli olan...
ama diger arkadaslarin dedigi gibi sık yıka derken dustan cikmamazlik yapma :) sacin kirlenmesi bile bazen iyidir akısına birak o uzar :)

aynen öyle pofudugumm :) bardaga dolu tarafından bakmayı iyi biliyorun takdir ettim seni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…