Ne hediye ne aldiğim kiyafetler ne gezme ne yeme icme hicbirsey mutlu etmiyor beni nedenArkadaslar yardimci olun lutfen öfkemi zor kontrol ediyorum vallahi birgun birine patlayacagim diye cok korkuyorum psikolog varmi aranizda ben niye boyle oldum ya öldüresim geliyor hayatimdaki insanlari kendimi ne rahatmi batiyor anlamadimki inanin cok zor durumdayim içim içime siğmiyor herseye sinirleniyorum
Senaryo kurmuyorum yani ölduresim geliyor ya hani ne bilim vurasim geliyor cok sinirleniyorum hemde hicbirsey yokkenÖldurmek derken?
Bildigin senaryomu kuruyosun yani, cinayet senaryoladi?
Bir tek bebegim var 3 bucuk yasinda o ne yaparsa yapsin kafamda yumurta kirsin beni tek mutlu eden sey o ondan baska hickimse mutlu edemiyorSenaryo kurmuyorum yani ölduresim geliyor ya hani ne bilim vurasim geliyor cok sinirleniyorum hemde hicbirsey yokken
Senaryo kurmuyorum yani ölduresim geliyor ya hani ne bilim vurasim geliyor cok sinirleniyorum hemde hicbirsey yokken
Neye kizdigimi bilmiyorumki kimse hicbirsey yapmiyor.istediklerimi elde edememe hissindenmi kaynaklaniyor bilmiyorum okumak istedim olmadi vs vs.Hm, bendede vardir o.
Bazende cok gereksiz seylere sinirlerim evet. Sonra pisman olurum ama ozurde dileyemem. Nelere kizarsin sen mesela?
Neye kizdigimi bilmiyorumki kimse hicbirsey yapmiyor.istediklerimi elde edememe hissindenmi kaynaklaniyor bilmiyorum okumak istedim olmadi vs vs.
Iste yatiyorum herkes uyuyor ben sinirden uyuyamiyorum neden sizceHm, bendede vardir o.
Bazende cok gereksiz seylere sinirlerim evet. Sonra pisman olurum ama ozurde dileyemem. Nelere kizarsin sen mesela?
KoçBurcun ne? Ikizlermi?
Arkadaslar yardimci olun lutfen öfkemi zor kontrol ediyorum vallahi birgun birine patlayacagim diye cok korkuyorum psikolog varmi aranizda ben niye boyle oldum ya hayatimdaki insanlari kendimi ne rahatmi batiyor anlamadimki inanin cok zor durumdayim içim içime siğmiyor herseye sinirleniyorum
Mesela bildiginiz bir hastalik varmi sinir yapan.kime gideyim hangi doktora vallaha yaptiririmTest yaptırın kan testi.
Kimi hastalıklar sinir yapıyor
Bende oyleyim iste kimseye birseey diyemiyorum patlayamiyorum oyuzden migrenim tutuyo ama bir arkadas hayit suyu tavsiye etti kk dan aldim aslinda cocuk olsun diye iciyorum onu ana bide baktim vucudumda agri kalmadi migren bile tutmuyor dene derim4 gune yakın sinirliydim çok sinirlenince migren başlıyo 48 saattir de başım ağrıyo vurmak istemek çok hafif geliyo bana şuan haline şükret iki gundur hap yığını oldum allahtan geçti sanırım bi sa önce(((((((((((((((((((
bi de doktora git belki troid filan vardır ben gitmiştim de bişey çıkmadı kan testinde bi de patlamak (bağırıp çağırmak bundan kastım) bana iyi bi şey gibi geliyor ben mesela patlayamıyom sanırım içimde patlıyom sonra böyle başım kesintisiz saatlerce agrıyo
Mesela bildiginiz bir hastalik varmi sinir yapan.kime gideyim hangi doktora vallaha yaptiririm
Bende pko var ve sekeri tetikliyor bundan olabilirmi doktora gecenlerde gitmistim ilac icecek kadar onemli degil insulin direnci demistiDahiliyeye gidin.
Klasik kan hormon testleri isteyin.
Anemi.
Şeker.
Tiroit.
Bunlar yapıyor.
Ve ben bunları yaşadım 3unu de.
Hepsi sinir yapıyor.
Daha başka hastalıklarda vardır belki ama bildiklerim bunlar.
Direkt psikolog demeyin.
Birçok şey kanla bağlantılı.
Kandaki değerler, vücuttaki hastalıklar başka noktaları etkiliyor.
Vücut yeteri kadar sağlam değilse beyin dahi etkileniyor.
Ruhen çöküş yaşanıyor.
Ben genelde sekerimin düştüğünü sinirlendigimde anlardım.
Kan değerlerimin oynadığını da anlardım anemiyken.
Tshımda değişik varsa sinir basıyor..
Mesela
Bende pko var ve sekeri tetikliyor bundan olabilirmi doktora gecenlerde gitmistim ilac icecek kadar onemli degil insulin direnci demisti
Ne bilim attimmi sakladimmi ben 2 ayi askindir cocuk icin asilama falan ugrastim dahiliye raporlari annem atmis olabilirFotosunu atabilir misiniz ?
Birde başka doktora gidin mutlaka.
Tek doktorla yetinmeyi
Ne bilim attimmi sakladimmi ben 2 ayi askindir cocuk icin asilama falan ugrastim dahiliye raporlari annem atmis olabilir
Tamam gidiyim.birde benim ablam genc kizken boyleydi bana cok.kotu davranir evde teror estirirdi doktora gitmis guatr demisler ameliyat etmislerdiTekrar git.
Sağlık ocağı dahi yapıyor bu tahlilleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?