Yok canim arkadasslR guatr olabilir diuorlar ona baktiricamda firsat bulamadim.cok vaktimi almaz biliyorum ama gidicem insallah burdan yazicamGittin mi
Canim benim yaAhhh kuzucuğum ahhhh sen sinir nedir bilir misin?Sinirli insan bunu içinde nasıl tutabilir ki?Yıllarca sinirimden çektim ben.çalıştığım bütün işlerimden sinir yüzünden çıktım,çıkarıldım.Aşk,aile hayatım hep bozuldu.Patronuna,müdürüne dahi bağıran,toplu taşıma aracı olsun sokak ortası olsun çata küte saç baş kadın erkek farketmeden kaba kuvvete başvurdun mu?hep bir baş ağrısı hep mide ağrılarıyla gezdin mi?yıllar yılları kovaladı anksiyete,en kötüsü de majör depresyon gecirdim.Allah düşmanıma vermesin.şimdi iyi miyim?hayır... içimde hep bir üzüntü pişmanlıklar korkular var.durup durup ağlamalar da başladı.yanlış seçimler ilişkiler hatalar beni iyice dibe çekti.yaş oldu39 ,7aydir evliyim bebek icin uğraşıyorum.inşallah kavuşurum.yaşamanın anlamı dahi yok benim icin
Yok canim arkadasslR guatr olabilir diuorlar ona baktiricamda firsat bulamadim.cok vaktimi almaz biliyorum ama gidicem insallah burdan yazicam
Kiz amaaaanGuatr tiroit bezinin büyümesi zaten
Eger bu son donemde olan bi durumsa b12 bitamine baktirin derin. Bendede vardi ayni durum ve baska problemler b12 cok dusuk cikti ve tedavi surecimin sonuna geldim gecti gitti kuzu gibi oldum ☺Arkadaslar yardimci olun lutfen öfkemi zor kontrol ediyorum vallahi birgun birine patlayacagim diye cok korkuyorum psikolog varmi aranizda ben niye boyle oldum ya hayatimdaki insanlari kendimi ne rahatmi batiyor anlamadimki inanin cok zor durumdayim içim içime siğmiyor herseye sinirleniyorum
Valla ben hic boyle degildim.birsuru nedeni olabilir.Eger bu son donemde olan bi durumsa b12 bitamine baktirin derin. Bendede vardi ayni durum ve baska problemler b12 cok dusuk cikti ve tedavi surecimin sonuna geldim gecti gitti kuzu gibi oldum ☺
sinir öfke bendee var kızdım ki görmem kimseyi aam com kızıcam bisey olucak o zaman yıkar dökerim hic affetmemArkadaslar yardimci olun lutfen öfkemi zor kontrol ediyorum vallahi birgun birine patlayacagim diye cok korkuyorum psikolog varmi aranizda ben niye boyle oldum ya hayatimdaki insanlari kendimi ne rahatmi batiyor anlamadimki inanin cok zor durumdayim içim içime siğmiyor herseye sinirleniyorum
Yikip dokmemek icin kendimi cok tutuyorum problem cok ana avrat kufur edesim geliyor cikip gidesim canim istediginde geri donesim geliyor ama bu avrupada olur turk usulune tersvalla
sinir öfke bendee var kızdım ki görmem kimseyi aam com kızıcam bisey olucak o zaman yıkar dökerim hic affetmem
Yok resim bana ait kiz 01 adanali olup 28 giresunluyla evli oldugumun gostergesi murat kekilliyi zaten biliyonAyşegül Doğan sen misin
Dert çok derman yokBir derdin var belli ki..
Aha ruh ikizimi buldum.cok bagirinca kusuyorlar kusmesinler diye bagirmiyorum kendimi sıkıyorum ölduresim geliyo bu seferben de öyleyim.
çabuk sinirlenip bağırıyorum, gerçi şu sıra kendimi sıkıyorum.
ama öldüresim felan gelmiyo değil yani..
Her şey üst üste geldiğinden bu agresiflik.Aynısı bende de oluyor.Dert çok derman yok
küfür icin eger rahatlıyosan et ama kime edyosun mesela kaldırabilicek var kaldırmıcak var annete babaya edilmez ama esin varsa ii gelirYikip dokmemek icin kendimi cok tutuyorum problem cok ana avrat kufur edesim geliyor cikip gidesim canim istediginde geri donesim geliyor ama bu avrupada olur turk usulune ters
Ya derdini anlatip ah yazik canim yaa off neler yasamissin demelerini duymak istemiyorum ama oyle cok sey yasadimki mubarek 14 yasimdan beri durmadi aksiyonHer şey üst üste geldiğinden bu agresiflik.Aynısı bende de oluyor.
Esim canim benim ya kufur etsemde guluyo daha cok sinirimi bozuyoküfür icin eger rahatlıyosan et ama kime edyosun mesela kaldırabilicek var kaldırmıcak var annete babaya edilmez ama esin varsa ii gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?