Pardon bilgisizligimi mazur gorun anksiyete nedir? Demir eksikligi varmi bilmiuorum ama maltofer iciyordum durum yine ayniydibende demir eksikliği olur sürekli.çok sinir yapar.hatta sinirlilik çoğalınca eşim gene demirlerin eksildi der :) normaldede çok sakin biri olduğum söylenemez.yapısal olaraka çabuk sinirlenirim.bide bende anksiyete bozukluğu var.buda sinirli yapıyor insanı.
Tamam gidiyim.birde benim ablam genc kizken boyleydi bana cok.kotu davranir evde teror estirirdi doktora gitmis guatr demisler ameliyat etmislerdi
Oylemi diyosun.ben cocuk tedavisi falan bi kenara birakayim yoksa depresyona girip bicer dover alip tum istanbulu gezesim var gidiyim ben bu trioide baktiriyim. Sana yazicam burdan tamammi sonucuİşte tiroit oda..
Bende de var.
Ben anemiyken terör estirirdim.
O düzeldi hipoglisemi çıktı ortaya orada aynıyım.
Simdi tiroit var yine aynıyım.
İlacı kullanınca sakinliyorum
estağfurullah canım.anksiyete yani kaygı bozukluğu.ben sürekli kötü bişey olacak endişesi yaşıyorum.herşeyden çok çabuk etkilenip korkuyorum.sinirlilik,çarpıntı,terleme,kontrölü kaybetme korkusu gibi şikayetler oluyor.korktuğum bi olay sonucu bu rahatsızlık oldu.şimdi tedavi görünüyorum.aklıma hep korktuğum şey geliyor istemsizce,kendi kendimi ya şu olursa ya bu olursa diye diye panik haline getiriyorum.eğer seninki sadece sinirlilikse kan tahlillerine bi baktır kesinliklePardon bilgisizligimi mazur gorun anksiyete nedir? Demir eksikligi varmi bilmiuorum ama maltofer iciyordum durum yine ayniydi
Oylemi diyosun.ben cocuk tedavisi falan bi kenara birakayim yoksa depresyona girip bicer dover alip tum istanbulu gezesim var gidiyim ben bu trioide baktiriyim. Sana yazicam burdan tamammi sonucu
Pardon bilgisizligimi mazur gorun anksiyete nedir? Demir eksikligi varmi bilmiuorum ama maltofer iciyordum durum yine ayniydi
İkiside var bende şekerde dahil ama genede sinir için kontrol bizdeVe genelde tiroit olan kişilerde pko da oluyormuş.
Birbiriyle bağlantısı varmış diye okumuştum
İkiside var bende şekerde dahil ama genede sinir için kontrol bizde
Ben 25 yasindayim dedigim gibi sinirlendigjm zaman icime atiyorum kimse bilmiyor sinirlendigimiKoç burcuyum genel manada çok sinirliyimdir ama yaşım ilerledikçe kendimi kontrol etmesini öğrendim artık ben sinirlenmiyorum gülüp geçiyorum veya sinirlensemde içimden sinirleniyorum tek laf etmiyorum kendimle kavga ediyorum ama artık daha mutlu huzurluyum orası kesin
Kontrol ediyorum simdilik en azindanÖyle ama işte
Ya ben en yakin zamanda doktora gitsem iyi olur dediginiz gibi sinirleniyorum aglayasim geliyor ama tabiki hickimseye belli etmiyorumAah o tiroid yok mu? 8 senedir ne cektigimi ben bilirim. Duygusal dalgalanmalar, hormon degisiklikleri, ter basmasi, boguluyo hissi. Ama ilacini kullaninca geciyo. Ben birkac senedir rahattim ama hamile kalinca ustteki semptomlari tekrar tekrar yasadim. Beni zorladi. Neyseki dogumdan sonra yine gecti.
Bazilarina gore tiroid sevimli hastaliktir. Cunku agrisi yoktur, kelebek seklinde bir organ, minicik ilaci var filan. Ama aslinda tum vucudun komutani beyin degil tiroiddir. Degerlerin bi oynadi mi alt ust oluyosun.
Iste yatiyorum herkes uyuyor ben sinirden uyuyamiyorum neden sizce
Kendime sinirlendimEn son neye sinirlendin mesela?
Psikoloğa git ama bunun geçici olduğunu bil tatlim☺Arkadaslar yardimci olun lutfen öfkemi zor kontrol ediyorum vallahi birgun birine patlayacagim diye cok korkuyorum psikolog varmi aranizda ben niye boyle oldum ya hayatimdaki insanlari kendimi ne rahatmi batiyor anlamadimki inanin cok zor durumdayim içim içime siğmiyor herseye sinirleniyorum
Psikologa gidiyimde timarhaneye kapatmasin beniPsikoloğa git ama bunun geçici olduğunu bil tatlim☺
tiroit mesela. Benim tiroitlerim çok çalışırken ben aşırı sinirliydim. Yanında elim ayağım titrer ve geceleri çarpıntıdan uyuyamazdım.Mesela bildiginiz bir hastalik varmi sinir yapan.kime gideyim hangi doktora vallaha yaptiririm
Psikologa gidiyimde timarhaneye kapatmasin benisaka yapiyorum dahiliyeden sonra psikiyatriyede gitmeyi dusunuyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?