Benim gibi çok sinirlenen varmi yoksa tek başimamiyim

bende demir eksikliği olur sürekli.çok sinir yapar.hatta sinirlilik çoğalınca eşim gene demirlerin eksildi der :) normaldede çok sakin biri olduğum söylenemez.yapısal olaraka çabuk sinirlenirim.bide bende anksiyete bozukluğu var.buda sinirli yapıyor insanı.

Pardon bilgisizligimi mazur gorun anksiyete nedir? Demir eksikligi varmi bilmiuorum ama maltofer iciyordum durum yine ayniydi

Tamam gidiyim.birde benim ablam genc kizken boyleydi bana cok.kotu davranir evde teror estirirdi doktora gitmis guatr demisler ameliyat etmislerdi

İşte tiroit oda..
Bende de var.
Ben anemiyken terör estirirdim.
O düzeldi hipoglisemi çıktı ortaya orada aynıyım.
Simdi tiroit var yine aynıyım.
İlacı kullanınca sakinliyorum

İşte tiroit oda..
Bende de var.
Ben anemiyken terör estirirdim.
O düzeldi hipoglisemi çıktı ortaya orada aynıyım.
Simdi tiroit var yine aynıyım.
İlacı kullanınca sakinliyorum
Oylemi diyosun.ben cocuk tedavisi falan bi kenara birakayim yoksa depresyona girip bicer dover alip tum istanbulu gezesim var gidiyim ben bu trioide baktiriyim. Sana yazicam burdan tamammi sonucu

Pardon bilgisizligimi mazur gorun anksiyete nedir? Demir eksikligi varmi bilmiuorum ama maltofer iciyordum durum yine ayniydi
estağfurullah canım.anksiyete yani kaygı bozukluğu.ben sürekli kötü bişey olacak endişesi yaşıyorum.herşeyden çok çabuk etkilenip korkuyorum.sinirlilik,çarpıntı,terleme,kontrölü kaybetme korkusu gibi şikayetler oluyor.korktuğum bi olay sonucu bu rahatsızlık oldu.şimdi tedavi görünüyorum.aklıma hep korktuğum şey geliyor istemsizce,kendi kendimi ya şu olursa ya bu olursa diye diye panik haline getiriyorum.eğer seninki sadece sinirlilikse kan tahlillerine bi baktır kesinlikle

Oylemi diyosun.ben cocuk tedavisi falan bi kenara birakayim yoksa depresyona girip bicer dover alip tum istanbulu gezesim var gidiyim ben bu trioide baktiriyim. Sana yazicam burdan tamammi sonucu

Bekliyorum mutlaka.
Şekerine de baktır.
Üstelik tiroit kısırlığa da yol açıyor.
TSH eğer normal düzeyde değilse ya hamile kalınamıyor veya kalınsa bile bebekte eksik birşeyler oluyor.

Ve genelde tiroit olan kişilerde pko da oluyormuş.
Birbiriyle bağlantısı varmış diye okumuştum

Koç burcuyum genel manada çok sinirliyimdir ama yaşım ilerledikçe kendimi kontrol etmesini öğrendim artık ben sinirlenmiyorum gülüp geçiyorum veya sinirlensemde içimden sinirleniyorum tek laf etmiyorum kendimle kavga ediyorum ama artık daha mutlu huzurluyum orası kesin

Ben 25 yasindayim dedigim gibi sinirlendigjm zaman icime atiyorum kimse bilmiyor sinirlendigimi

Aah o tiroid yok mu? 8 senedir ne cektigimi ben bilirim. Duygusal dalgalanmalar, hormon degisiklikleri, ter basmasi, boguluyo hissi. Ama ilacini kullaninca geciyo. Ben birkac senedir rahattim ama hamile kalinca ustteki semptomlari tekrar tekrar yasadim. Beni zorladi. Neyseki dogumdan sonra yine gecti.

Bazilarina gore tiroid sevimli hastaliktir. Cunku agrisi yoktur, kelebek seklinde bir organ, minicik ilaci var filan. Ama aslinda tum vucudun komutani beyin degil tiroiddir. Degerlerin bi oynadi mi alt ust oluyosun.

Ya ben en yakin zamanda doktora gitsem iyi olur dediginiz gibi sinirleniyorum aglayasim geliyor ama tabiki hickimseye belli etmiyorum

Psikoloğa git ama bunun geçici olduğunu bil tatlim☺

Mesela bildiginiz bir hastalik varmi sinir yapan.kime gideyim hangi doktora vallaha yaptiririm
tiroit mesela. Benim tiroitlerim çok çalışırken ben aşırı sinirliydim. Yanında elim ayağım titrer ve geceleri çarpıntıdan uyuyamazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…