- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #26.061
Döndünmü yuvaya yavru kuşSaolasin bal petemmmm
Aaa canın cekiyor kız işte alıversin. Olmadı o işteyken sen çık al sipariş ver birşey yap. Şişcek cicişler bakInanmazz
Her güzel şeyin sonu geliyor işteDöndüm tilki hesabı dükkanıma
Hahahahahahahah ayy yerim senii yaaaAaa canın cekiyor kız işte alıversin. Olmadı o işteyken sen çık al sipariş ver birşey yap. Şişcek cicişler bak
Hahahaha evett tamda sana yazcaktım şuan künefe diyeee markette dondurucuda var migrosta all pişir ye bence kubrişimmm
Ben bimde gördüm kız ama nasıldır bilmiyorumHahahahahahahah ayy yerim senii yaaa
Perimm benimm alacam bitanem buralarda pek yokmuş daha yapan yok pek deemkki
Beennnn periii kurbiş benim yerimede yesin dondurma koysun üstüne de öyle yesinHahahaha evett tamda sana yazcaktım şuan künefe diyeee markette dondurucuda var migrosta all pişir ye bence kubrişimmm
Aynen kuzum ya bak koskoca yazda bitti serinledi buralarHer güzel şeyin sonu geliyor işte
Gerci evde güzel bence
Yoktun bugün pek canımmmmm elhanımmm ablammmm bitanemmmm çok ozledimm seni sen gelince kalbimm pıttt pıttttAblasının bitanesi
Zaman akıp gidiyor ben bu yazdan hele hiçbiriey anlamadım. Bir denize gitmek istedim onada gitmeye yeltenmedim yaAynen kuzum ya bak koskoca yazda bitti serinledi buralar
Yazılım hatası beybimmm affettBeennnn periii kurbiş benim yerimede yesin dondurma koysun üstüne de öyle yesin
Biminkine falan hiç güvenmiyorummBen bimde gördüm kız ama nasıldır bilmiyorum
Perim kızında vakit geçmiyor soğuk bende yazın çalışıyorum inan hiç anlamıyorum bur hayat tatile gittim hepsi bu inan yoruldumnZaman akıp gidiyor ben bu yazdan hele hiçbiriey anlamadım. Bir denize gitmek istedim onada gitmeye yeltenmedim yaBenim mevsimim geldi
Ne gördün bimde canimmBiminkine falan hiç güvenmiyorumm
Migrosta gördüm ben de paketten güzel geliyoduda kocam aldırmadı bana ya yemediğimiz bilmediğimiz sey diye diye çıkardı beni marketten
Çarşamba bir gideyim diyetisyene iyi bir kilo vermiş olursam o gün alırımYazılım hatası beybimmm affett
Sende all ye migros sanada yakın
Masterchefte bugün künefe var pareemmmNe gördün bimde canimm
Ah coom sana gönderiyim burdan bir soğuk baklava ne çektin cooo baklava uğrunaBiminkine falan hiç güvenmiyorumm
Migrosta gördüm ben de paketten güzel geliyoduda kocam aldırmadı bana ya yemediğimiz bilmediğimiz sey diye diye çıkardı beni marketten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?