- 25 Ağustos 2019
- 62.491
- 119.997
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #26.081
Hepsini ogününn tadını çikar aşkoommm istediğini yee asıll bigün ün oyle yapabilirsin vücudun şaşırsınÇarşamba bir gideyim diyetisyene iyi bir kilo vermiş olursam o gün alırım
Gerci o gün mantıda yaparım dedim. Yoksa burgermi söylesek dedim. Künefemi yesem cipsmi yesem. Ufff
Yazın çok sıcak. Nem çok burda dayanılmuyor ben kış insanıyım üşümeyi seviyorumPerim kızında vakit geçmiyor soğuk bende yazın çalışıyorum inan hiç anlamıyorum bur hayat tatile gittim hepsi bu inan yoruldumn
Kız hepsini yesem 2 haftanınnhepsi gittiHepsini ogününn tadını çikar aşkoommm istediğini yee asıll bigün ün oyle yapabilirsin vücudun şaşırsın
Ah yavrum benim okul vardı geç geldim. Bugün bildirim gelmedi arada bir baktım ama yazamadım tatlım...kalbini yerim senin de kıyamıyorum.Yoktun bugün pek canımmmmm elhanımmm ablammmm bitanemmmm çok ozledimm seni sen gelince kalbimm pıttt pıtttt
Eki Görüntüle 2915777
Ya ben bimden aldım iğrençti hiç sevmedim hiç güzel değildi almayın sakin haMasterchefte bugün künefe var pareemmm
Peri diyo markette var bimde bende diyorum bime guvenmiyorum pek migrostan all kurabiye izleyemicem gakiba canım çekecek dedi hahaha
Yokmuş burdaAh coom sana gönderiyim burdan bir soğuk baklava ne çektin cooo baklava uğruna
Yok kız künefe ile aram pek yok
Pastanelerde vardır aslında bitanrm ya artık çoğu pastanede ben görüyorum. Orada büyük bir pastane vardı adını şuan hatırlamıyorum. TerAs gibi biyerdeydi. Belki orda vardırYokmuş burdakocam arıyo bakıyo şuan
Ahahahah kız nerden hatırlamış o kadarlık şeyiYok kız künefe ile aram pek yokama benim Koci diyor ki dolaptaki künefe duruyor muydu?
Ama sorduğu künefe 1 ya da 2 sene önceki aldığımız
Masterchef te görünceAhahahah kız nerden hatırlamış o kadarlık şeyi
Hep beni sev amaAh yavrum benim okul vardı geç geldim. Bugün bildirim gelmedi arada bir baktım ama yazamadım tatlım...kalbini yerim senin de kıyamıyorum.
Üşümeyi seven biri daha varYazın çok sıcak. Nem çok burda dayanılmuyor ben kış insanıyım üşümeyi seviyorum
yazın işi çok oluyor ama haklısın insan yoruluyor
Catlağım Allahta sizi gülsürsün beni güldürdünMasterchef te görünce
Hahahahah o zaman kalorine göre bak diyetkolikten buldu kocişimm faruk güllüoğluya yeni gelmiş daha yeni satılışa çıkarmışlar 1 kilosu 138 lira 500 gramıda 68Kız hepsini yesem 2 haftanınnhepsi gitti
Ama çok güzel değilmi hele hafif üşürken yorgana daha çok sarılıp uyumakÜşümeyi seven biri daha var
Aminn bitanem hepimiziCatlağım Allahta sizi gülsürsün beni güldürdün
Neresini dedin acep öyle heryerdende almıyo işte farukgüllüoğluna gelmiş yeni kuzum alcakPastanelerde vardır aslında bitanrm ya artık çoğu pastanede ben görüyorum. Orada büyük bir pastane vardı adını şuan hatırlamıyorum. TerAs gibi biyerdeydi. Belki orda vardır
Sevgi pıtırcığı bu yavru yaaaHep beni sev ama
Oyy ona bende bayılırımAma çok güzel değilmi hele hafif üşürken yorgana daha çok sarılıp uyumak
Güllüoğlu bizim sokakta var ilk açıldığında eşim gitti foto attı orda çeşitlerden. Ben yine herzamanki huyum hiç bilmeden git en pahalısını seç. 5 dilim tatlı 70 küsüre almıştıHahahahah o zaman kalorine göre bak diyetkolikten buldu kocişimm faruk güllüoğluya yeni gelmiş daha yeni satılışa çıkarmışlar 1 kilosu 138 lira 500 gramıda 68çokmuş beaa ama alacam sana maaş gelsin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?