Vayyyy terbiyesiz bana gelme arkadaşına git zaten
Kız yoookk 2 yıllık evli 1 kere gittim geçen sene. Ondan öncesinde de bekardık birde o zaman gitmiştim kalmıştım. Gitmiyorumki. Amcamın kızıda var orda ona bile gitmiyorum 2 sene olcak

Reactions: Jou
Güzel olmaz mı Şöyle buz gibi bir yastığa yüzünü koyup uyuyacaksin ısındıkça arkasını çevirip tekrar koyacaksın verdiği keyif anlatılmiyor ki yaşamak lazım balım...
kesinlikle ablacım ya çokhoşş

Kız yoookk 2 yıllık evli 1 kere gittim geçen sene. Ondan öncesinde de bekardık birde o zaman gitmiştim kalmıştım. Gitmiyorumki. Amcamın kızıda var orda ona bile gitmiyorum 2 sene olcak
Evlenince bazen boyle seyler değişiyor bee perimm eskisi gibi olmuyo

Evlenince bazen boyle seyler değişiyor bee perimm eskisi gibi olmuyo
Aynen öyle aşkım. E zaten evlendim 5 6 ay sonra pandemi patladı. O zamandan beri kimseyle görüşemiyoruzki doğru dürüst özel günden özel güne

Aynen öyle aşkım. E zaten evlendim 5 6 ay sonra pandemi patladı. O zamandan beri kimseyle görüşemiyoruzki doğru dürüst özel günden özel güne
Aynennnn eski çağmı kaldı artık araya girdii pandemii pohh gibi patladı bize aşkoo

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…