Oğlanla ders yapiyoruz Çizgi çalışması ama 5dkka içinde sıkılıyor Bende boyaları verdim resim yapsın diye simdi
Aynı benim minik kuzen ya 2 ci sınıfa gidiyor ama çok sıkılıyor yakında lsie terk yapcak

Ama çok güzel değilmi hele hafif üşürken yorgana daha çok sarılıp uyumak
Güzel olmaz mı Şöyle buz gibi bir yastığa yüzünü koyup uyuyacaksin ısındıkça arkasını çevirip tekrar koyacaksın verdiği keyif anlatılmiyor ki yaşamak lazım balım...

Vayyyy terbiyesiz bana gelme arkadaşına git zaten
Kız yoookk 2 yıllık evli 1 kere gittim geçen sene. Ondan öncesinde de bekardık birde o zaman gitmiştim kalmıştım. Gitmiyorumki. Amcamın kızıda var orda ona bile gitmiyorum 2 sene olcak

Reactions: Jou
Güzel olmaz mı Şöyle buz gibi bir yastığa yüzünü koyup uyuyacaksin ısındıkça arkasını çevirip tekrar koyacaksın verdiği keyif anlatılmiyor ki yaşamak lazım balım...
kesinlikle ablacım ya çokhoşş

Kız yoookk 2 yıllık evli 1 kere gittim geçen sene. Ondan öncesinde de bekardık birde o zaman gitmiştim kalmıştım. Gitmiyorumki. Amcamın kızıda var orda ona bile gitmiyorum 2 sene olcak
Evlenince bazen boyle seyler değişiyor bee perimm eskisi gibi olmuyo

Aynen öyle aşkım. E zaten evlendim 5 6 ay sonra pandemi patladı. O zamandan beri kimseyle görüşemiyoruzki doğru dürüst özel günden özel güne
Aynennnn eski çağmı kaldı artık araya girdii pandemii pohh gibi patladı bize aşkoo

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…