- 28 Haziran 2011
- 63.670
- 159.860
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #26.141
Canım minnosum çok şükür iyiyim, idare ediyorumASSOSyal sosyalim iyileştin mi yoğunluktan giremiyorum burayada
Çok şükür bitanem sen nasılsın napan, sen iyileştin miHuhuvvv tamam sosyalimm oyy nasulsunn iyimisin kuzummm
Vallaha iyice toparlanmaya başlıyorum bitanemm de bi başım çatlamaya başladı bugün nedenÇok şükür bitanem sen nasılsın napan, sen iyileştin mi
Ah be kuzu geliyoiste nedense, rabbim korusunVallaha iyice toparlanmaya başlıyorum bitanemm de bi başım çatlamaya başladı bugün neden
Sende cok dikkat et kendine kuzum benimmAh be kuzu geliyoiste nedense, rabbim korusundikkat et kendine
Çok şükür canım unuttu falan diye düşünme aklımdasınCanım minnosum çok şükür iyiyim, idare ediyorumsen nasılsın, oy kuzum senin telaşın var
Her sabah değil mş sınrasında tokGünaydın sürekli burnu sile sile gına geldi
Sinuzit olabilir bende bilmiyorumHer sabah değil mş sınrasında tok
bekliyorum canımBende kahve (fitrreli) yapım minnoşuma ben eşlik edeyim
afiyet olsun migimm
Günaydın tatlımGünaydınnnn kk nın minnoş,tatlış ,bal hanımları
coconatt Catlak-kurabiye MssPARE Jou ASSOSyal Kahve __Kokusu bebeklinick cevizli tarcinli kek Wilma11 BlueBerry4268 mavikelebek34 Morrmeneksee i p e k
nasılsın paremmmGünaydın tatlım
Aynen öyle valla canım bize denk geldi hepAynennnn eski çağmı kaldı artık araya girdii pandemii pohh gibi patladı bize aşkoo
Olur o kadar sosyalim iyi oldaCanım peyim allah razı olsun, çok şükür iyiyim, ufak tefek şeyler illa olacak
Aboo kız 7 bucukta falanmı içtin kahveni naptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?