ben çok severim ya ama benimki yemezmiş
Sonuçta tencere ile ısıtmıyoruz üstünden alıp tavayla ısıtıyoruz ve bozulmuyo Sen ona çok inanma evlendikten sonra değişiyorlar eşim annesinin evinde yemediği şeyleri evlendikten sonra yedi sen alıştırırsın onu hiç merak etme

Hee kızzz horonda cok bagirirlarr geçen arkadaşımın düğününe gittim artvinli ordada bagırdılar bende oynarken bağırdım
bir ara denk geliyordum horon, tulum oynayanlar oluyordu onlarda bağırıyorlar kendilerinden geçiyorlardı, bende aralarına giriyordum tabi ters ters bakıyorlardı hemen

Reactions: Jou
aynen evlenince de bu şekilde yaparım her gün insan ne yapacağını şaşırıyor
mantıklı ya çalışan kadına zor çümkü
ben çalışacağım için alısısın yeri gelir 3 gün yeriz

öyle diyen çok var hatta bende seçerim yemek annem diyor evlenince yersin merak etme diye

öyle diyen çok var hatta bende seçerim yemek annem diyor evlenince yersin merak etme diye
Ama gerçekten öyle oluyor bunun sebebini ben de bilmiyorum Mesela ben bekarken tavugun göğüs kısmı harici Hiçbirini yemezdim Annem ben de bekarken öyleydim evlenince yersin demişti şimdi de göğüs yemiyorum
Kayınvalidem eşim için Pirinç pilavı sevmez derdi adam şimdi benden çok yiyor

ben kendimden korkuyorum bu konuda çok fazla seçtiğim var evlenince değilde belki hamilelikte falan bir ihtimal yiyebilirim diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…