- 25 Ağustos 2019
- 62.501
- 120.019
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #26.721
Hahahahah sana niye baksın kız terss amaa bağırmıştım herşey var bende romanda var cingenelerin ortasında doğmuşumdur kasımpaşa da bilirsin oralara dolu hep şimdi dahada doldu zaten çingene arkadaşımda var hatta o öğretmişti bana hala konuşuruz görüşürüzbir ara denk geliyordum horon, tulum oynayanlar oluyordu onlarda bağırıyorlar kendilerinden geçiyorlardı, bende aralarına giriyordum tabi ters ters bakıyorlardı hemen
meyveli tatlı, meyve, sakatat, kabak, karnabahar, kereviz, enginar, havuç, lahanaları sadece sarmada yerim, brokoliyi sadece çorbada tüketirim, soğan ve sarımsağı çiğ tüketemem, salata tarzını çok sevmem aklıma gelenlerMesela ne neleri sevmezsin
aralarında yabancı olduğum belli oluyormuş :Hahahahah sana niye baksın kız terss amaa bağırmıştım herşey var bende romanda var cingenelerin ortasında doğmuşumdur kasımpaşa da bilirsin oralara dolu hep şimdi dahada doldu zaten çingene arkadaşımda var hatta o öğretmişti bana hala konuşuruz görüşürüz
Sen ne yiyosun ozamanmeyveli tatlı, meyve, sakatat, kabak, karnabahar, kereviz, enginar, havuç, lahanaları sadece sarmada yerim, brokoliyi sadece çorbada tüketirim, soğan ve sarımsağı çiğ tüketemem, salata tarzını çok sevmem aklıma gelenler
olur ya ben yiyorumSen ne yiyosun ozamancok zorlanıcan bu kesin ama adam salata isticek soğansız olurmu
herkes çok zorlanacaksın diyor zaten ama yemekleri ben yapıcam ya istediğimi yaparım misafirlikte zorlanıyorum geneldeSen ne yiyosun ozamancok zorlanıcan bu kesin ama adam salata isticek soğansız olurmu
İyiyim tskler siz nasılsınıznasılsınız
Bende ya bizimkiler belirlemiş çeşitleri farklısı olmazben üstünde farklı yemekler denemek istiyorum annem izin vermiyor şimdi yapmama
iyiyim teşekkür ederimİyiyim tskler siz nasılsınız
Helal beolur ya ben yiyorumona ayrı yaparım napıyım
Tanışalımiyiyim teşekkür ederim
Tüh ya neyse seni tanıdıkca yapmazlar sevmediğin şeyleriherkes çok zorlanacaksın diyor zaten ama yemekleri ben yapıcam ya istediğimi yaparım misafirlikte zorlanıyorum genelde
tabi tanışalımTanışalım
Oleyyy yaşasın
aynen kv le aram iyi olursa tabiTüh ya neyse seni tanıdıkca yapmazlar sevmediğin şeyleri
aşk olsun sen de miDoğrudurr
Uhuuuuu ben 6.30 da uyandımda totomu yere yeni koydum baby
Selam Elhancım nabersinKokoşum günaydıııııııınn
Daha iyi misin sosyalimCaniimmmm cocooommm tünaydın
Çok severim jou mElhan Minnosprenses @Bal Perisi coconatt ASSOSyal @MssPARE @zorunlunick @Yasnaz @madammor @Migim @Lavinia_84 @Buralardutluuugdu @Mavera4268 @Catlak-kurabiye mavikelebek34
hayyyyddddiiiiiiiiiiiiiiiiii heeepppberaabbbeeerrrrrrrrr
İyiyim kokocumUhuuuuu ben 6.30 da uyandımda totomu yere yeni koydum babynabe
Selam Elhancım nabersin
Daha iyi misin sosyalim
Çok severim jou m
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?