Evlilikte biraz zorlar çalışmak minnoşum bence. O yüzden ilk aşamada hem oraya alışana kadar hem evine alışana kadar durman bence daha güzel. Sonrasında bulursun bir iş hemen
2 ay kadar evdeyim canım hem eve hem şehire alışma aşaması diyeli inşallah iş bulursam başlarım ben uzun zamandır çalışıyorum evde de ne yaparım bilmiyorum

2 ay kadar evdeyim canım hem eve hem şehire alışma aşaması diyeli inşallah iş bulursam başlarım ben uzun zamandır çalışıyorum evde de ne yaparım bilmiyorum
Ne kadar süredir çalışıyorsun kızz
Bende hep ya okuşdaydım ya işte hiç evde durmadım ama ben ev insanıyım ya evi seviyoruö o yüzden hiç zorlanmadım

2017den beri çalışıyorum canım mezun oldum işe başladım
Aynıymışız bende 2015 den 2019a kadar çalıştım. ben zor dayandım artık çıkıcam diye nasıl seviniyordum
Öncesinde de hep okulda ve stajlardaydım

ahaah yok ben çalışmak istiyorum enazından evimizi alana kadar diyorum
Ben evi seviyorum ama çokta dedim aslında çalışayım diye ama olmadı. Ben kendi sektörümde calışmayı sevmedim. Başka ortam olsaydı. Aynı sektör olsa bile başka bir ortam olsaydı severdim belki

Tesekkur ederim.
Kendimi tanitayim 45 yasima yeni girdim.4 yil bitti bosandim.cocuklarimla hayat kurdum.keyfim nesem yerinde biraz sosyalleseyim artik dedimburayi gordum hem okur hem sohbet ederim diye dusundum.
ben de yillik izindeyim biraz keyif bolca is ugrasip duruyorum.

Alırım bir bardak cocom
Afiyet olsun o zaman sosyalim
Oyy kahvesi ayrı güzel, arkadaki örgü saksı kılıfı ayrı güzel maşallah maşallah hamarat arkadaşım benim afiyet olsun ciğerimm
Ayy gel bir sarılayım kız sana
Bardağımı özlemişsinizdir dedim
Afiyet olsun canım benim
Sağol kuzum

Gunaydiiiiiiiiiiiiiiiiin kokoşum
Günaydın Elhancım

Erkenci misin sen bugün aaaa
Sonunu düşüne düşüne biberleri yemek büyük zevk

Ben evi seviyorum ama çokta dedim aslında çalışayım diye ama olmadı. Ben kendi sektörümde calışmayı sevmedim. Başka ortam olsaydı. Aynı sektör olsa bile başka bir ortam olsaydı severdim belki
çok önemli ama ortamdan dolayı belkide sevemedin ben çok yerde çalıştım en çok memnun olduğum yer burası
memnun oldum ben 25 yaşındayım çalşıyorum evlilik aşamasındayım hoşgeldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…