- 25 Ağustos 2019
- 62.512
- 120.035
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #28.541
Gunayduunn canuummGunaydiiiin çiçeklerim
Dün gece bı dünya dolusu kuru kırmızı biberi çıtır çıtır yeyince karın ağrısıyla uyandım kaldım öylebilirsiniz o yangını
@ASSOSyal @Mavera4268Jou Minnosprenses @Migim @Catlak-kurabiye @Elhan @MssPARE @mavikelebek34 Cookiie @madammor coconatt @Buralardutluuugdu
ne günaydını kız akşam olduGunayduunn canuumm
HoşgeldinizTesekkur ederim.
Kendimi tanitayim 45 yasima yeni girdim.4 yil bitti bosandim.cocuklarimla hayat kurdum.keyfim nesem yerinde biraz sosyalleseyim artik dedimburayi gordum hem okur hem sohbet ederim diye dusundum.
ben de yillik izindeyim biraz keyif bolca is ugrasip duruyorum.
Sorma kızzz dün 3bucuk ta uyudum şuan bile zor uyandımmgünaydınnnnnn bir elçin kaldı uyanmayan fosur fosur uyuyor halaJou kızzzzzzzzzz kalk hadi öğlen oldu
Kesinlikle minnoşum. Ben yalnız başımaydım koca gün içim daralıyorduçok önemli ama ortamdan dolayı belkide sevemedin ben çok yerde çalıştım en çok memnun olduğum yer burası
memnun oldum ben 25 yaşındayım çalşıyorum evlilik aşamasındayım hoşgeldiniz
Sağol canımBardakta kahve nasıl oluyor cocomm afiyet olsunn
maşallah sana hayatta uyuyamam bu saate kadar mSorma kızzz dün 3bucuk ta uyudum şuan bile zor uyandımmkociş olmasa devam etmiştim uyumaya
Hoş geldin bacıııTesekkur ederim.
Kendimi tanitayim 45 yasima yeni girdim.4 yil bitti bosandim.cocuklarimla hayat kurdum.keyfim nesem yerinde biraz sosyalleseyim artik dedimburayi gordum hem okur hem sohbet ederim diye dusundum.
Lülaydın öğlen oldu beeeeGunayduunn canuumm
sevemezsin tabi balım ya bende sosyal ortamı severim kalabalığız ofisteKesinlikle minnoşum. Ben yalnız başımaydım koca gün içim daralıyordu
Burda görmeyince bizim için uyuyor oluyorsunuzgood morning hatunlarrr .öğlen oldu demeyin 1saat önce kalktımbdv de bir konu vardı sardı gelemedim buralara hemende gıybete başlamışssınız hain gacılar
ahahahah gördüm yorumlarını hanımefendi sabah sabha kahakaha attım yorumlaragood morning hatunlarrr .öğlen oldu demeyin 1saat önce kalktımbdv de bir konu vardı sardı gelemedim buralara hemende gıybete başlamışssınız hain gacılar
Öyle çok güzel iştesevemezsin tabi balım ya bende sosyal ortamı severim kalabalığız ofiste
bak hele yaaaBurda görmeyince bizim için uyuyor oluyorsunuz
Hoşgeldin, kahve ikram edelim müsait zamanda beraber içelim inşallahTesekkur ederim.
Ben birkaç kez cam fincanda içtim kahveyi hoşuma gitmedi. Benim böyle şeylerim var. Çay camda kahve porselende olcakSağol canım
Fincandan sonra tuhaf geliyor ama ben bir iki defa misafirlikte önüme gelince alıştım perim. Şu an fincandan bir farkı kalmadı benim için
evet canımÖyle çok güzel işte
misafir perver gelinimizHoşgeldin, kahve ikram edelim müsait zamanda beraber içelim inşallah
Ahanda suç ortağım prensesahahahah gördüm yorumlarını hanımefendi sabah sabha kahakaha attım yorumlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?