- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #28.561
E deseniz bizde gelirdik severim öyle konularıbak hele yaaaburda birkere suç ortaklarım var onlar kendilerini biliyor sardık bir konuya gene bdv de
Takıntılıysan içemezsinBen birkaç kez cam fincanda içtim kahveyi hoşuma gitmedi. Benim böyle şeylerim var. Çay camda kahve porselende olcak
onlarda olmasa böyle yorumlara gülemeyeceğiz ya olsun olsu arada iyidirAhanda suç ortağım prensesya bitmedi şu konular güne gene onlarla başladık
Yaaa kaçırdınnn efso muhabbet vrdıE deseniz bizde gelirdik severim öyle konuları
Kızınız olaydım gelin olmayaydımmisafir perver gelinimiz
İyi varlaronlarda olmasa böyle yorumlara gülemeyeceğiz ya olsun olsu arada iyidir
Aa bak bura farklı bir bakış açısı buna hiç dikkat etmedimTakıntılıysan içemezsin
Benimde fincan yada bardağın içme yeri ince olacak kalın oldu mu hiçbir şey anlamıyorum
Neydi konu gideyim bakayım azcıkYaaa kaçırdınnn efso muhabbet vrdıaltımıza yapmadan kaçtık
ama yorumların harika bayıldımİyi varlarsabah sabah enerjim yükseldi
Iyi akşamlaaaarrrrrrr minnoşş nasilsınızz güzeliimmne günaydını kız akşam oldu
Aman dikkat etme sonra kahve zehir oluyorAa bak bura farklı bir bakış açısı buna hiç dikkat etmedim
Cok guzel oluyo bak denemaşallah sana hayatta uyuyamam bu saate kadar m
bana akşam oldu 5 te kalktım ben iyi diyelim iyi olalım canım sen nasılsınIyi akşamlaaaarrrrrrr minnoşş nasilsınızz güzeliimm
deneyememCok guzel oluyo bak dene
Ooooo jou cuk gelmiş yollar pek uzundu galiba hoşgelmişGunayduunn canuumm
Aşk olsun ne yorumu,başıma gelen talihsiz olayları anlattım.hatta şuan mutfakta karşılıklı sigara içiyoruzama yorumların harika bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?