- 27 Mart 2019
- 30.565
- 113.642
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #28.701
Angaranın bağları da büklüm büklüm yollarınerelisin sen
Hahahahaha hep cumaları denk gelir bana böyle konusmak konusturdunuz gene beni sperm dediniz pohh dedinizzKız he ne vermesi wc gittim orayaverdim
Tobe yarabbi tobe cuma cuma
shahahahah sen niye yırtıyon
Amaannnnınnn antepli değulll yırttımmmm
ahahahah o sıcaklık ondan sevdikleim orada geleceğim ekimde ankaraya soğudu mu havaAngaranın bağları da büklüm büklüm yolları
Ne zaman sarhoş oldunda kaldıramıyon kolları
Yaniiii hahahahahah yanii antepli degul yani bezdum antepli çıkıyo heryerdenn tamam kurban oldukta yeter da benim de canum varshahahahah sen niye yırtıyon
Memleket toprağam orası ama istanbulda yaşıyorum 11senedir kocam efendiyleahahahah o sıcaklık ondan sevdikleim orada geleceğim ekimde ankaraya soğudu mu hava
Buraya ne zaman gelecenahahahah o sıcaklık ondan sevdikleim orada geleceğim ekimde ankaraya soğudu mu hava
haaaaaaaaaaaa ondan yaniYaniiii hahahahahah yanii antepli degul yani bezdum antepli çıkıyo heryerdenn tamam kurban oldukta yeter da benim de canum var
Gaziantep'in prensesiyim canımMemleket toprağam orası ama istanbulda yaşıyorum 11senedir kocam efendiylesen nerenin prensesisin
Buraya ne zaman gelecen
vallah canım oraya yazın gelirim büyük ihtimalleBuraya ne zaman gelecen
Abuwww ne güzel yemwkleri var oranınn bende gelecemmmm al ben al al alllhaaaaaaaaaaaa ondan yani
Gaziantep'in prensesiyim canım
ahahahahah gel gel gelAbuwww ne güzel yemwkleri var oranınn bende gelecemmmm al ben al al alll
Olsunnn gelecennvallah canım oraya yazın gelirim büyük ihtimalle
Aklu hala poğaçada canunu yeduğummm yaaa yakınımm olsan ne getirmiştimm sana
Bu artık bizim şarkımızahahahahah gel gel gelahahahhhhhhhhhaaaaaaaa
ahahahha hayırlı olsun bebeğimmmmmmmmmBu artık bizim şarkımızilişkimiz hayırlı olsun
gecenin bir yarısı bunu aklıma sok sonra çekil kenara yok öle birşey rozelimmAklu hala poğaçada canunu yeduğummm yaaa yakınımm olsan ne getirmiştimm sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?