- 9 Ekim 2020
- 5.819
- 7.817
- 148
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #28.721
ulu orta flörtleşiyozz artıkahahahha hayırlı olsun bebeğimmmmmmmmm
ahahahah gizli gizli mi olsun istersinulu orta flörtleşiyozz artık
Yiğidin malı meydanda olurahahahah gizli gizli mi olsun istersin
Ayyy canemmm
Ayyy canemmmteşekkür ederimm
Çok kolayyy tarifi verem yap sendegecenin bir yarısı bunu aklıma sok sonra çekil kenara yok öle birşey rozelimm
Başladım yatak odası bitti şimdi oturma odasını yapıyom sonra kızların odasını yapcam inşallahne yaptın başladın mı
TemizlikmiBaşladım yatak odası bitti şimdi oturma odasını yapıyom sonra kızların odasını yapcam inşallah
İYİ CANIM ALLAH GÜÇ KUVVET VERSİNBaşladım yatak odası bitti şimdi oturma odasını yapıyom sonra kızların odasını yapcam inşallah
Oooyyyy Benimmm canummm minnoşummm vallaha hele siz olmasanızz ben naparımm yaa iyiki varsınızzz iyiki burda yollarımız kesiştiiiGünaydınnnnnn sizlerde olmasanız ne yaparım diyorum hepiniz iyi ki varsınız
Ne güzel uyuyodum yaaa derin bi uyku gibisi yohhhhhhSabah kahvemi içeyim sizler mışıl mışıl uyuyuyun Eki Görüntüle 2921553
He gülüm kış.temizliğiTemizlikmi
İYİ CANIM ALLAH GÜÇ KUVVET VERSİN
Benimm bittuu sağaa kolay celsunnnHe gülüm kış.temizliği
sağol bebeğim
Sağol balım bugün bitiririm inşallah. Bi mutfak la salon kalır onu da haftaya yaparımBenimm bittuu sağaa kolay celsunnn
Canum benumm dutuuummmmSağol balım bugün bitiririm inşallah. Bi mutfak la salon kalır onu da haftaya yaparım
Canım cooom benimCanum benumm dutuuummmm
Yiğidin malı meydanda olur
He ya ne diyi halley
Dutum nasılsın bitanemCanım cooom benimtutmayın beni.de bitirem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?