- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.081
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #29.621
Oyyyy ben oactane vardıki hangi balıktan dı benimde kuçük lerden vardı isminide unuttum kaçtane öldü bi bilsenn sonra alıştım ama çok kötü görüntüsü ölünce tersine dönünde japonlarım çok şükürr koskoacaman oldu totosunuu kıvıraylar hepp gene alacam birkaçtaneBalık cooom
Her akşam değiştirdik işte. Aslımda oda zararlıymış sık değiştirmekte. Amaann ben bu yüzden hayvan istemiyorum işte öldüklerinde çok üzülüyorum.suyu sık değiştir o halde alana kadar
1 tane alsaydınız o da alışıyor yalnızlığa olsun ya bak 2 tane var onlara iyi bakHer akşam değiştirdik işte. Aslımda oda zararlıymış sık değiştirmekte. Amaann ben bu yüzden hayvan istemiyorum işte öldüklerinde çok üzülüyorum.
Vaaayyy anasını beeeeee kuymak diyor bak bakkk benimde dün aklımdaydı bide ya benim yerimede yaKahvalti hazirliycam simdi kuymak yapiciiim gelin gelin cayda var oohh
Japondu aşkım. Senin şuan varmı hala nerde bakıyorsun. Nasıl bakıyorsunOyyyy ben oactane vardıki hangi balıktan dı benimde kuçük lerden vardı isminide unuttum kaçtane öldü bi bilsenn sonra alıştım ama çok kötü görüntüsü ölünce tersine dönünde japonlarım çok şükürr koskoacaman oldu totosunuu kıvıraylar hepp gene alacam birkaçtane
Amin canim Allah razi olsun evet kosturmacali geciyor cogu günüm ama olsundu sizede vakit ayiriyorum cokta güzel oluyor günlerimişler hiç bitmez ben de rahat rahat soruyorum çocuk var ev var eş var kolay gelsin canım
Kız dedim o gün 3 tame çok su yetwrsiz gelir evde birtane fanus vardı ayriyetten. Birini ona alalım dedim. Yok ayırmayalımmış arkadaşlarından. Tek yaşamazmış diye ayırtmadı öldü işte şimdide1 tane alsaydınız o da alışıyor yalnızlığa olsun ya bak 2 tane var onlara iyi bak
Ben cok severim ayda 2 3 kez kahvaltiya yaparim mutlakaVaaayyy anasını beeeeee kuymak diyor bak bakkk benimde dün aklımdaydı bide ya benim yerimede yaekmeği bandıra bandıra offf
Var canımm hala ilk aldığım gibi ler kocaman oldu dığerleride boyu cüce kaldıJapondu aşkım. Senin şuan varmı hala nerde bakıyorsun. Nasıl bakıyorsun
Bak sen akvaryumda bakıyorsun me güzel büyümüşler bizimkiler çile çekiyor resmen fanusla. Ben hemen akvRyum aldırcsm. Birde suyu için motormu ne oluyor onlardanVar canımm hala ilk aldığım gibi ler kocaman oldu dığerleride boyu cüce kaldı
Eki Görüntüle 2923939 Eki Görüntüle 2923938
Ayyyy canımmmmmAmin canim Allah razi olsun evet kosturmacali geciyor cogu günüm ama olsundu sizede vakit ayiriyorum cokta güzel oluyor günlerim
offf ya bu erkekler neden söz dinlemez yaaaKız dedim o gün 3 tame çok su yetwrsiz gelir evde birtane fanus vardı ayriyetten. Birini ona alalım dedim. Yok ayırmayalımmış arkadaşlarından. Tek yaşamazmış diye ayırtmadı öldü işte şimdide
kıskandımmmLeeenn niye beğenmedim atiyinnnn kıskanmaa gell öpüümmmmmmMinnosprenses
Aaaa evett fanusla zor ya sıkıntıdan ölüyolarr zaten benim ki koskocaman birşey 10milyarlık parası resmen ama birisi hediye etti bize kullanmıyodu çokta sağlam akvaryumBak sen akvaryumda bakıyorsun me güzel büyümüşler bizimkiler çile çekiyor resmen fanusla. Ben hemen akvRyum aldırcsm. Birde suyu için motormu ne oluyor onlardan
Seninn o yabanklaruniii bıdı bıdı yaparruuummmm heleeeeeeeee bi sıkarımmm acundan ölürsünn hele minnoşş askummm kuzummm bitannemmmmAyyyy canımmmmm
offf ya bu erkekler neden söz dinlemez yaaa
kıskandımmm
Ooohhhhh misss vallaha yavvvvvBen cok severim ayda 2 3 kez kahvaltiya yaparim mutlakaYerimmm guzuuumm bal küpümm bandıra bandıra uzata uzata yiriiiimm
benim güzel kalpli elçommmm yerim ben seniSeninn o yabanklaruniii bıdı bıdı yaparruuummmm heleeeeeeeee bi sıkarımmm acundan ölürsünn hele minnoşş askummm kuzummm bitannemmmm
ayyy kuymak yazmış bide yapılır mı bu bana işteyimKahvalti hazirliycam simdi kuymak yapiciiim gelin gelin cayda var oohh
Bende uyanali cok oldu aslinda 8bucukta kalktim ama yeni yapacagik kahvaltiyiOoohhhhh misss vallaha yavvvvv
Bende yapacum birazdan kahvaktı şuan hiç iştahım yok yeni uyandum
Yee beniibenim güzel kalpli elçommmm yerim ben seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?