- 25 Ağustos 2019
- 62.525
- 120.078
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #29.641
Olsunn çok erken kahvaltı etmeye alışkın değilim sanırım ondanBende uyanali cok oldu aslinda 8bucukta kalktim ama yeni yapacagik kahvaltiyi
senden de bize gelir desene
Gelirrr bak hiç şaşmaasenden de bize gelir desene
Aynen canim ondandirOlsunn çok erken kahvaltı etmeye alışkın değilim sanırım ondan
Çok üzüldüm...ne diyeceğimi bilemedim.Günaydın
Bugün siyah kalp çünkü balığımız öldü
ayyy aman gir içeri kapat perdeleri Allah korusun göz konusunda çok hassasımGelirrr bak hiç şaşmaazaten dün sosyla emdyada gördüm baya fırtına hortum yagış çok kötü geliyomuş buralara marmarabölgesine burası zaten kıyamett evimin önünde elektrik direği var onun üstüne yıldırım Düştü ev sallandıı gözüm gitti ışığından
Evettt camda değildim ama kızzz koltukta oturuyorduk eşimle yağmuru izliyorduk uzaktan geçen yaz gelmeden oldu bu olay şimdi değikkayyy aman gir içeri kapat perdeleri Allah korusun göz konusunda çok hassasım
ben 1 saate öğle yemeğine gidicem kahvaltı yapmadınız mı daha
Hahahahaha vallaha 9.45 te uyandım ben daha yeni kendime omlet yaptım yedimben 1 saate öğle yemeğine gidicem kahvaltı yapmadınız mı daha
Sorma hep başlarına buyruk bunlarAyyyy canımmmmm
offf ya bu erkekler neden söz dinlemez yaaa
kıskandımmm
İşte biz de aldıktan sonra internetten araştırdımda gördüm fanusta yaşayamayacaklarını kuzum. Akvaryumda bugün alırız yarın alırız derken gitti balık. Ne güzel ama belli senin akvaryum çok güzelAaaa evett fanusla zor ya sıkıntıdan ölüyolarr zaten benim ki koskocaman birşey 10milyarlık parası resmen ama birisi hediye etti bize kullanmıyodu çokta sağlam akvaryum
Çokta güzel fanustan daha guzel akvaryum var birazdaha büyük yengem almış çok beğenmiştim
afiyet olsun canımHahahahaha vallaha 9.45 te uyandım ben daha yeni kendime omlet yaptım yedim
Burasıda kapalı kız. Serin çok güzel hava. Şimdi çıktım yürüdüm biraz markete gittim. Mis gibiydi
Bende abla ya sırf böyle öldükleri için evcil hayvan almak istemiyorumÇok üzüldüm...ne diyeceğimi bilemedim.
Başın sağolsun kuzumGünaydın
Bugün siyah kalp çünkü balığımız öldü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?