- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.267
- 598
- 32
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #29.681
Ooo afiyet olsunizmir köfte pilav yayla çorbası salata
Geçen gün yedik daha makarnaBugün makarnamı etsem diyorum yaa bide tonbalıklı salata mercimek çorba
Afiyet olsun bu aradaBugün makarnamı etsem diyorum yaa bide tonbalıklı salata mercimek çorba
Evettt oda cocuklardan geçti olsunnn esseekklerrr üşütürlerse öyle olurrr sıpalarrr totolarına vurr onlarınnnEvet canm biyere gittiğimiz yok öyle kalabalığa girmedik korona olsak eşlerimizde de belirti bişey olur diyoruz. Sadece cocuklar ve kardeşim ben böyleyiz oda zaten ikimiz kızlarla ilgileniyoruz diye oldu
Kurufasulye pilav yap tursu cacıkGeçen gün yedik daha makarna
Kıyamam hasta olunca cok masum oluyolarEvettt oda cocuklardan geçti olsunnn esseekklerrr üşütürlerse öyle olurrr sıpalarrr totolarına vurr onlarınnn
Uslu uslu oturuyolar demiiKıyamam hasta olunca cok masum oluyolar
Bizde de az varKurufasulye pilav yap tursu cacık
Oyle yapcaktımda pirinç kalmadı
Ben ufacık diyetteyimm bende çorba salata yerimmAfiyet olsun bu arada
Çok teşekkür ederim dutumm sizler sağolunBaşın sağolsun kuzum
Pilav olmayan bir yemek bulalimmmBizde de az varyakın zamanda yedik kuruyu da
Ayyy beynim yandıPilav olmayan bir yemek bulalimmm
Hahahah ahdii babayyyAyyy beynim yandısalın beni mügeye reklam girdi gidio yerleri.silim
Bizimkilerde kaçıyor kız. Azcık fanusa yaklaşıyım napcaklarını nasıl kaçcaklarını şaşırıyorlar. Kötü birşeymi buOlsunn eceli vardı gittu demekkii benimkiler bi küçük japonumda çok yaşamadı hep herkesten kaçıyordu almıyodu yemeğini çok zor yediriyordum ama çok yaşamadı gitti çok ta seviyodum heleki vatos balığı çok güzeldii yavruydu puslikleri temizliyo camları ama busefer vatosun mamalarını japonlar yiyodu kokusunda arıyolardı bırakmıyolardı ona oda gitti busefer daha büyüğünü alcam vatosuben neler çektim bibilsen
Yook kız 2bin atmışım ata ataAdamsınnnn heleee bi 10bin adım ataydın
Cokta öyle sayılmaz ama tipleri kayık oluyo filan böyle hasta bakışlı oluyolarUslu uslu oturuyolar demii
anacım sağolsunOoo afiyet olsun
Aaaaa beni görünce ağzını şapırdıyolarrBizimkilerde kaçıyor kız. Azcık fanusa yaklaşıyım napcaklarını nasıl kaçcaklarını şaşırıyorlar. Kötü birşeymi buvatos hiç görmedim onu. Ben beta istiyorum aslında bunlar giderse beta alırım birdaha. Oda ölürse almam birdaha biriey
aslında jouya sorduda bende yazıyım dedim normalde evde ne var pek bilmiyorum akşam öğreniyorumAksam menüsümü sayıyosunuz
Vallaha bende 10bin edemedim ya dünde 8bin atmişım eve gelince oda iyi birşeyYook kız 2bin atmışım ata ataya 10 bin nasıl atılıyorki ben pazartesi koca gün gezdim kesin olmuştur dedim 8bindi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?