Napıyorsunuz bebekler

Reactions: Jou
Olsunn eceli vardı gittu demekkii benimkiler bi küçük japonumda çok yaşamadı hep herkesten kaçıyordu almıyodu yemeğini çok zor yediriyordum ama çok yaşamadı gitti çok ta seviyodum heleki vatos balığı çok güzeldii yavruydu puslikleri temizliyo camları ama busefer vatosun mamalarını japonlar yiyodu kokusunda arıyolardı bırakmıyolardı ona oda gitti busefer daha büyüğünü alcam vatosu ben neler çektim bibilsen

Doğrudur kuzumm inşaallah öyledirrr ama gerçi nereye gidiyosunuzkii hep evdesiniz
Evet canm biyere gittiğimiz yok öyle kalabalığa girmedik korona olsak eşlerimizde de belirti bişey olur diyoruz. Sadece cocuklar ve kardeşim ben böyleyiz oda zaten ikimiz kızlarla ilgileniyoruz diye oldu

Reactions: Jou
tam hastalık havası işte canım ben havayı bir sabah bir akşam gördüğüm için hep kalın giyinmeye çalışıyorum ama dolaptakiler yetersiz geliyor kışlıkları çıkarıcam galiba
Evet cıkarma zamanı gelmiş bende hasta olmasaydım cıkarcaktım dolap hep ince kısa kol üstüne hırka giyiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…