- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.267
- 598
- 32
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #29.661
Olsunn eceli vardı gittu demekkii benimkiler bi küçük japonumda çok yaşamadı hep herkesten kaçıyordu almıyodu yemeğini çok zor yediriyordum ama çok yaşamadı gitti çok ta seviyodum heleki vatos balığı çok güzeldii yavruydu puslikleri temizliyo camları ama busefer vatosun mamalarını japonlar yiyodu kokusunda arıyolardı bırakmıyolardı ona oda gitti busefer daha büyüğünü alcam vatosuİşte biz de aldıktan sonra internetten araştırdımda gördüm fanusta yaşayamayacaklarını kuzum. Akvaryumda bugün alırız yarın alırız derken gitti balık. Ne güzel ama belli senin akvaryum çok güzel
Sizinde yemek yaklaşıyor canoooafiyet olsun canım
Adamsınnnn heleee bi 10bin adım ataydınBurasıda kapalı kız. Serin çok güzel hava. Şimdi çıktım yürüdüm biraz markete gittim. Mis gibiydi
Kuzumm koronamı oldunuz acaba ya
Yok kız korona değilizdir sanmıyorum kardeşimin kızından gecti bize gecen ayda aynısı oldukKuzumm koronamı oldunuz acaba ya
oyyy geçmiş olsun canım salgın var galiba
Sağolasın kuzum evet cok grıp salgını varmışoyyy geçmiş olsun canım salgın var galiba
havada çok dengesiz dün işten çıktım hava ılık gibiydi yarım saat sonra metrodan çıktım buz gibi olmuş üşüdümSağolasın kuzum evet cok grıp salgını varmış
Doğrudur kuzumm inşaallah öyledirrr ama gerçi nereye gidiyosunuzkii hep evdesinizYok kız korona değilizdir sanmıyorum kardeşimin kızından gecti bize gecen ayda aynısı olduk
Ateşlerriiinnnn gülü dutummmmmNapıyorsunuz bebekler
Evet evet gündüz kısa giyinirken gece yorganla yatıyoruz yahavada çok dengesiz dün işten çıktım hava ılık gibiydi yarım saat sonra metrodan çıktım buz gibi olmuş üşüdüm
Ateşlerriiinnnn gülü dutummmmm
Akşama ne yemegun var
tam hastalık havası işte canım ben havayı bir sabah bir akşam gördüğüm için hep kalın giyinmeye çalışıyorum ama dolaptakiler yetersiz geliyor kışlıkları çıkarıcam galibaEvet evet gündüz kısa giyinirken gece yorganla yatıyoruz ya
Evet canm biyere gittiğimiz yok öyle kalabalığa girmedik korona olsak eşlerimizde de belirti bişey olur diyoruz. Sadece cocuklar ve kardeşim ben böyleyiz oda zaten ikimiz kızlarla ilgileniyoruz diye olduDoğrudur kuzumm inşaallah öyledirrr ama gerçi nereye gidiyosunuzkii hep evdesiniz
izmir köfte pilav yayla çorbası salatavooouuuv !!!
Vallaha daha bilmiyom kuzum sizde ne var
Evet cıkarma zamanı gelmiş bende hasta olmasaydım cıkarcaktım dolap hep ince kısa kol üstüne hırka giyiyorumtam hastalık havası işte canım ben havayı bir sabah bir akşam gördüğüm için hep kalın giyinmeye çalışıyorum ama dolaptakiler yetersiz geliyor kışlıkları çıkarıcam galiba
Aksam menüsümü sayıyosunuzizmir köfte pilav yayla çorbası salata
Bugün makarnamı etsem diyorum yaa bide tonbalıklı salata mercimek çorbavooouuuv !!!
Vallaha daha bilmiyom kuzum sizde ne var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?