- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #29.701
daha nazlı oluyorlar dimiCokta öyle sayılmaz ama tipleri kayık oluyo filan böyle hasta bakışlı oluyolar
Aşı oldum bebek,
Hahahahaha ayy cocuklar bile halinden güldürüyolar bizi yaaaCokta öyle sayılmaz ama tipleri kayık oluyo filan böyle hasta bakışlı oluyolar
Aa sana alışmışlar demekkiAaaaa beni görünce ağzını şapırdıyolarr
bunlar toto büyütüyor mavişben 1 saate öğle yemeğine gidicem kahvaltı yapmadınız mı daha
Bence de iyi. Benim doktor adım hesabı demedi 40 45 dk yürü dedi. Ben 40 dakikaya yakın yürüdüm geldim işte yeterVallaha bende 10bin edemedim ya dünde 8bin atmişım eve gelince oda iyi birşey
Şimdi verdim yemekleriinii beni görünce kudurdularrr varya değişik birduygu ya eşim diyo bak bakk seni görünce nasıl seviniyolar annesi yesin onii diyoAa sana alışmışlar demekki
Evet canmdaha nazlı oluyorlar dimi
Sağ ol canım benimHahahahaha ayy cocuklar bile halinden güldürüyolar bizi yaaaçok geçmiş olsun genedede
şifa olsun canımAşı oldum bebek,
Kapuçino içip hastaneden çıkacam inş.
İyiyim şükür.
Sen nasilsin? Senin oralarda havalar, bag bahce park nasil? Anlat hele
Anladım canımaslında jouya sorduda bende yazıyım dedim normalde evde ne var pek bilmiyorum akşam öğreniyorum
Aynennn hergün bile öyle olması iyi birşey zaten ben bide dün okadar adım attım birazdaha atıyim dedim 10bin etcektim de kasıklarım çok ağrıdı uzun zamandır yürüyüş ettiğim yokki bacağıma vuracağına kasıklarıma vuruyo ama çok ağrı çektim dün sıcak duş aldım bideBence de iyi. Benim doktor adım hesabı demedi 40 45 dk yürü dedi. Ben 40 dakikaya yakın yürüdüm geldim işte yeter
Ahahah kıvrak bebeklerini doyuruyorsun sevincekler tabi mamaları geliyorŞimdi verdim yemekleriinii beni görünce kudurdularrr varya değişik birduygu ya eşim diyo bak bakk seni görünce nasıl seviniyolar annesi yesin onii diyo
Hareketlendi yürüyüşle yumuşlar demekki canımAynennn hergün bile öyle olması iyi birşey zaten ben bide dün okadar adım attım birazdaha atıyim dedim 10bin etcektim de kasıklarım çok ağrıdı uzun zamandır yürüyüş ettiğim yokki bacağıma vuracağına kasıklarıma vuruyo ama çok ağrı çektim dün sıcak duş aldım bidebugün dinlenicem
Kızz yok tabiii yedikçe yiyolarr hep ver gene yerler anlamıyolarki hiç yumurta sarısını bile veriyorum onlaraAhahah kıvrak bebeklerini doyuruyorsun sevincekler tabi mamaları geliyorkız bunların miğdeleride yokmuş he
Ayyy valla yaaHareketlendi yürüyüşle yumuşlar demekki canım
dimi biz erkenden kalktık kahvaltımızı yaptık işimize geldikbunlar toto büyütüyor maviş
Ay evet yaa ama benimkiler dünden beri biraz yememeye başladılar coKızz yok tabiii yedikçe yiyolarr hep ver gene yerler anlamıyolarki hiç yumurta sarısını bile veriyorum onlarayemek olsun onlara hertürlü yerler bilmiyolarkii patlıcaklarr yamulacaklar yedikçe
Bugün dinlen sonra yine çıkarsınAyyy valla yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?