Yaa belkide hastaydılar ama üzülmee napıcann hep yaşıycak değill ben kaçtane cenaze verdimm ya
Belkide olabilir kuzum. Akşam eşim gelince bu 2 taneyede biriey düşünsün gitsin akvaryum alsın. İnsan üzülüyor ya can işte

Reactions: Jou
Öyle yapıyorum canım hep degiştiriyoruz 3 ayda bir ama aynı sudanda ekliyoruz yarıya elimizde hic sokmadık balıklar varken temizlemeye gelince eldiven takarım hep ama genede akvaryuma bakmakta hiç kolay değill

Kuuzzz hamsi 35 lira olmuş ya 1kiko
Yoksa benim de kaçgündür istiyo canım benim yerimede yeee hele yasooo
1 kg bize çok bile gelir Vallahi ben balık hiç sevmem doğruya doğru yediğim tek balık Hamsidir onu da annem kızartırsa yiyodum Evlendim her zaman annemi mi çağıracağım Bıraktım balık yemeyi beş senedir evimde sadece iki kez balık kızarttım Çünkü Yedikten sonra 3 saat mutfak temizlemeyle geçiyor

Reactions: Jou
Yaaaa evett bide kokusu kalıyo bende hiç yapmam diyodum evlenince sonra sana tavsiyem
Hamsi yaparken kaynar suyun içine lavanta koy o hamsi koku hiç kalmıyomuş hem hamsini yap hem de suyu kaynasın başka birşey daha koyuyolar aklıma değil

Dur bakayım lavanta var mı varsa koyarım canım. Vallahi hamsi yedikten sonra mutfağın önünden geçemiyorum üç gün Midem bulanıyor bir daha yapmayacağım diyorum onun için yapamadım hiç

Dur bakayım lavanta var mı varsa koyarım canım. Vallahi hamsi yedikten sonra mutfağın önünden geçemiyorum üç gün Midem bulanıyor bir daha yapmayacağım diyorum onun için yapamadım hiç
Vanilyada oluyormus bak

Vanilya da hoş kokusuyla, esans olarak kullanılan bir malzemedir. Balıkları pişirirken bir tencerenin içerisine vanilya ve su ekleyerek kaynatın. Mutfağınız vanilyanın hoş kokusuyla dolacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…