- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #29.721
Yaa belkide hastaydılar ama üzülmee napıcann hep yaşıycak değill ben kaçtane cenaze verdimm yaAy evet yaa ama benimkiler dünden beri biraz yememeye başladılar co
Ahaha ağızlara bak yaa açık ağızlar
Belkide olabilir kuzum. Akşam eşim gelince bu 2 taneyede biriey düşünsün gitsin akvaryum alsın. İnsan üzülüyor ya can işteYaa belkide hastaydılar ama üzülmee napıcann hep yaşıycak değill ben kaçtane cenaze verdimm ya
Oda japon ben ona kukuli diyorumAhaha ağızlara bak yaa açık ağızlaro siyah olan ne kuzu
Tabi öyle ya üzülmezmii benim cok sevdiğim vatos balığım gidince çok üzüldümBelkide olabilir kuzum. Akşam eşim gelince bu 2 taneyede biriey düşünsün gitsin akvaryum alsın. İnsan üzülüyor ya can işte
Bi ara bende bakmıştım. Su değişikliğini pek sevmiyorlar. İçinden az bişey alıp aynı oranda ekleyin. Elinizide suya sokmayın. Suyun florası bozuluyo. Benim yaptığım hatalar bunlardi da yazıyım dedim. Bisuru kayıp verince muhabbet kuşuna geçtim
Seni can damarından vurucamSen de ne var bugü
Öyle yapıyorum canım hep degiştiriyoruz 3 ayda bir ama aynı sudanda ekliyoruz yarıya elimizde hic sokmadık balıklar varken temizlemeye gelince eldiven takarım hep ama genede akvaryuma bakmakta hiç kolay değillBi ara bende bakmıştım. Su değişikliğini pek sevmiyorlar. İçinden az bişey alıp aynı oranda ekleyin. Elinizide suya sokmayın. Suyun florası bozuluyo. Benim yaptığım hatalar bunlardi da yazıyım dedim. Bisuru kayıp verince muhabbet kuşuna geçtim
Kuuzzz hamsi 35 lira olmuş ya 1kikoSeni can damarından vurucam
Hamsi kızartma ve salata
1 kg bize çok bile gelirKuuzzz hamsi 35 lira olmuş ya 1kiko
Yoksa benim de kaçgündür istiyo canım benim yerimede yeee hele yasooo
Yaaaa evett bide kokusu kalıyo bende hiç yapmam diyodum evlenince sonra sana tavsiyem1 kg bize çok bile gelirVallahi ben balık hiç sevmem doğruya doğru yediğim tek balık Hamsidir onu da annem kızartırsa yiyodum Evlendim her zaman annemi mi çağıracağım Bıraktım balık yemeyi beş senedir evimde sadece iki kez balık kızarttım Çünkü Yedikten sonra 3 saat mutfak temizlemeyle geçiyor
Dur bakayım lavanta var mı varsa koyarım canım. Vallahi hamsi yedikten sonra mutfağın önünden geçemiyorum üç günYaaaa evett bide kokusu kalıyo bende hiç yapmam diyodum evlenince sonra sana tavsiyem
Hamsi yaparken kaynar suyun içine lavanta koy o hamsi koku hiç kalmıyomuş hem hamsini yap hem de suyu kaynasın başka birşey daha koyuyolar aklıma değil
Sag ol bebekşifa olsun canım
Vanilyada oluyormus bakDur bakayım lavanta var mı varsa koyarım canım. Vallahi hamsi yedikten sonra mutfağın önünden geçemiyorum üç günMidem bulanıyor bir daha yapmayacağım diyorum onun için yapamadım hiç
Tamam aksam bunu denicemVanilyada oluyormus bak
Vanilya da hoş kokusuyla, esans olarak kullanılan bir malzemedir. Balıkları pişirirken bir tencerenin içerisine vanilya ve su ekleyerek kaynatın. Mutfağınız vanilyanın hoş kokusuyla dolacaktır.
Yaptim bebeemm coktannn
Dene hamsi yerken aklunda ben olayummTamam aksam bunu denicem
Bunu işte o aşılama topikte etiket etmiştim ya bi baktım kahve topiğind edeğilmişimYaptim bebeemm coktannn
Tamam askım olucaksınDene hamsi yerken aklunda ben olayumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?