- 25 Ağustos 2019
- 62.604
- 120.345
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #32.201
Kurufasulye daha büyük demiiFasulye büyük kalır kız senin bebenin yaninda
Zaten boş kese gibi bitanem hala 5 haftalıkken kalp atışı duyan var benim ki geç olcak sanırımOoooooo on katı kalir
Yok len biraz daha döndüm dolaştım sonra uyudumBen uyumaya gidiyorum dediğind euyumadınmı len
Geç olsun güç olmasın kuzum onu takma kafana. Ben dokuzuncu haftada duyan gördüm burada topiklerde, acele edip strese girme hicZaten boş kese gibi bitanem hala 5 haftalıkken kalp atışı duyan var benim ki geç olcak sanırım
neee gerçekten mi ayyy sen anne mi olacaksın şimdiTeyzoş oluyorsun
Haşhaş tanesi kadar galiba şuanOoooooo on katı kalir
Yaaa kelebişim gördün mü yattın kalktin teyze oldunneee gerçekten mi ayyy sen anne mi olacaksın şimdi
işlerim çok yoğundu canım çok şükür cuma ettim ama ne ara kaçırdım ben ya geçen adet oldum yazmamış mıydınAakuuummmmm kaçgündür yoktu
Mercimek büyüktür anca haşhaştir o kurbisimHaşhaş tanesi kadar galiba şuanhahah oda küçük mü kaldı. Tamam mercimek olsun
Evvettttneee gerçekten mi ayyy sen anne mi olacaksın şimdi
Yerleşmeymiş oişlerim çok yoğundu canım çok şükür cuma ettim ama ne ara kaçırdım ben ya geçen adet oldum yazmamış mıydın
Adam olll uyu bol bol dinlenn misssYok len biraz daha döndüm dolaştım sonra uyudum
Pamukum kocana surpriz yapamadin mi şımdı, soramadım yaEvvetttt
Bugün uyurum gündüzdenAdam olll uyu bol bol dinlenn misss
Evet bitanem oyle ediyorum olsun tutunsunda raziyimm beklerimm nelerle beklemedik bide geçen hamile oldugumu öğrenmeden fasulye gördum rüyamda anneme dedim şini diyo erkek olcak demekki dediGeç olsun güç olmasın kuzum onu takma kafana. Ben dokuzuncu haftada duyan gördüm burada topiklerde, acele edip strese girme hic
sosyalim çok sevindim ya gerçekten tüylerim diken diken şuanYaaa kelebişim gördün mü yattın kalktin teyze oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?