- 28 Haziran 2011
- 63.703
- 159.911
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #32.221
Waaaooww hayirlisi olsun inş kuzuEvet bitanem oyle ediyorum olsun tutunsunda raziyimm beklerimm nelerle beklemedik bide geçen hamile oldugumu öğrenmeden fasulye gördum rüyamda anneme dedim şini diyo erkek olcak demekki dedi
ayy evet evet nasıl söyledinPamukum kocana surpriz yapamadin mi şımdı, soramadım ya
Ulan ebeveyn banyo var zaten o da almiş telefonda tiktok bakıyo du ben ee gittim tuvalete test ettim kapıyı açtım ama heryerim titriyo şok geçirdim bana diyokii sakamı bu diyo çizmedin dimi bunu bana diyo adam inanamadı teste inanamadı doktora gidip o zaman inancam dedi gittik geldik aslan oğlum diyoPamukum kocana surpriz yapamadin mi şımdı, soramadım ya
canım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllahEvvetttt
ablamında öyle olmuştuYerleşmeymiş o
Bizde bizde dün öyle olduksosyalim çok sevindim ya gerçekten tüylerim diken diken şuan
Kafasına terliği indirseydin beybiUlan ebeveyn banyo var zaten o da almiş telefonda tiktok bakıyo du ben ee gittim tuvalete test ettim kapıyı açtım ama heryerim titriyo şok geçirdim bana diyokii sakamı bu diyo çizmedin dimi bunu bana diyo adam inanamadı teste inanamadı doktora gidip o zaman inancam dedi gittik geldik aslan oğlum diyo
aslan oğlum mu diyorUlan ebeveyn banyo var zaten o da almiş telefonda tiktok bakıyo du ben ee gittim tuvalete test ettim kapıyı açtım ama heryerim titriyo şok geçirdim bana diyokii sakamı bu diyo çizmedin dimi bunu bana diyo adam inanamadı teste inanamadı doktora gidip o zaman inancam dedi gittik geldik aslan oğlum diyo
Vallaha yerleşmeyniş haberim yokişlerim çok yoğundu canım çok şükür cuma ettim ama ne ara kaçırdım ben ya geçen adet oldum yazmamış mıydın
Isim gücüm yok kalemle boyiycam yani hahahaha bend esürpriz aklıma gelmediki daha adam aldı geldi testiiKafasına terliği indirseydin beybi
Heee bak pipisi burda diyoheee dedimmm sizin taraf erjek dolu pipi görmekten öldüj birakta kız olsun kıymetlensin diyo koyuda beşiktaşlı ya besiktaş zıbın alcak birsürüaslan oğlum mu diyor
Bende aglıcam ağlayamıyorum vallaha kelebemm ya çok değişik birşey
nerde görmüş hemen belki prenses gelicekHeee bak pipisi burda diyoheee dedimmm sizin taraf erjek dolu pipi görmekten öldüj birakta kız olsun kıymetlensin diyo koyuda beşiktaşlı ya besiktaş zıbın alcak birsürü
Günaydunu yeyimmmm
Kurban olurum datlu dilineRörrrraaaayyyydddduuuuuuuunnnnnnnnnnn
Bende aglıcam ağlayamıyorum vallaha kelebemm ya çok değişik birşey
Mavişim dün gece ben de aynı şaşkinligi yaşadımişlerim çok yoğundu canım çok şükür cuma ettim ama ne ara kaçırdım ben ya geçen adet oldum yazmamış mıydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?