- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #34.001
Eh işte kuzum iyim seni sormalıCatlak-kurabiye sen nasılsın kuzumm
İsteyen herkesin alalım inşallah canım benden önce çok olması gereken var yıllarca bekleyen rabbim önce onlra nasip etsünÂmin canım çok sağ ol inşallah en yakın zamanda senin de güzel haberlerini alırız
Bende aynen bi öyle bi böyle halsizim çokEh işte kuzum iyim seni sormalı
Senin kalbini yerim benİsteyen herkesin alalım inşallah canım benden önce çok olması gereken var yıllarca bekleyen rabbim önce onlra nasip etsün
Kapatın ışıkları da uyuyalım gariBende aynen bi öyle bi böyle halsizim çok
Yetti gariiii bugün hormonların nasılKapatın ışıkları da uyuyalım gari
Amin bitanemmhepimize inşallah hayırlı evlatlar versinSenin kalbini yerim beninşallah Rabbim güzel yazılar yazsın
Amin kuzum aminİsteyen herkesin alalım inşallah canım benden önce çok olması gereken var yıllarca bekleyen rabbim önce onlra nasip etsün
İnşallah canım benim inşallahAmin bitanemmhepimize inşallah hayırlı evlatlar versin
Adamsınn
Benimkini görme senAmin bitanemmhepimize inşallah hayırlı evlatlar versin
Sen nasılsın canım gittinmi doktoraİnşallah canım benim inşallah
Neyi görmedim kızAdamsınn
Benimkini görme sen
Ay canım valla iyi değilim ki ya çok sancı çekiyroum 2 3 gündür miğde bağırsak problemim var yapmadığım şey kalmadı az önce çıkıp yürüdüm derenin kenarında valla. GöZümden kaçmıştr o yüzdenBen yazdim önce @Yasnaz gördü sen görmedin msjimi
Yaptım sanıuorum belkide
Haaaaa saka ediyorum aşkoo niye oyle oldun iyi olsen bize lazımsınn heleeeeeeAy canım valla iyi değilim ki ya çok sancı çekiyroum 2 3 gündür miğde bağırsak problemim var yapmadığım şey kalmadı az önce çıkıp yürüdüm derenin kenarında valla. GöZümden kaçmıştr o yüzden
Tabiki oyyy kuzumm beniiimmmYaptım sanıuorum belkide
Allah razı olsun kuzum. Allah duasını sevdiği kuluna biraz daha dua etmesi için istediklerini hemen yapmazmış. Demekki bizimde duamızı seviyor
Bilmiyorum canım inan fikrim yok. Activia shot içtim rezene içtim ayağıma sıcak suyla uyuduö dün gece egzersizler yürüyüşler gapıyorum sancı geçmiyor.Haaaaa saka ediyorum aşkoo niye oyle oldun iyi olsen bize lazımsınn heleeeeee
Tabiki oyyy kuzumm beniiimmm
Inşaallahh devam etmez daha ilaçmı etti acaba yumurtaları gelistirmek için içicem dedin yaBilmiyorum canım inan fikrim yok. Activia shot içtim rezene içtim ayağıma sıcak suyla uyuduö dün gece egzersizler yürüyüşler gapıyorum sancı geçmiyor.
Yarında devam ederse artık bakcam birşeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?