Âmin canım çok sağ ol inşallah en yakın zamanda senin de güzel haberlerini alırız
İsteyen herkesin alalım inşallah canım benden önce çok olması gereken var yıllarca bekleyen rabbim önce onlra nasip etsün

Ben yazdim önce @Yasnaz gördü sen görmedin msjimi
Ay canım valla iyi değilim ki ya çok sancı çekiyroum 2 3 gündür miğde bağırsak problemim var yapmadığım şey kalmadı az önce çıkıp yürüdüm derenin kenarında valla. GöZümden kaçmıştr o yüzden

Beğenmişin ama yorumum yohhh Cookiie
Yaptım sanıuorum belkide
Allah razı olsun kuzum. Allah duasını sevdiği kuluna biraz daha dua etmesi için istediklerini hemen yapmazmış. Demekki bizimde duamızı seviyor

Reactions: Jou
Haaaaa saka ediyorum aşkoo niye oyle oldun iyi olsen bize lazımsınn heleeeeee
Yaptım sanıuorum belkide
Allah razı olsun kuzum. Allah duasını sevdiği kuluna biraz daha dua etmesi için istediklerini hemen yapmazmış. Demekki bizimde duamızı seviyor
Tabiki oyyy kuzumm beniiimmm

Haaaaa saka ediyorum aşkoo niye oyle oldun iyi olsen bize lazımsınn heleeeeee

Tabiki oyyy kuzumm beniiimmm
Bilmiyorum canım inan fikrim yok. Activia shot içtim rezene içtim ayağıma sıcak suyla uyuduö dün gece egzersizler yürüyüşler gapıyorum sancı geçmiyor.
Yarında devam ederse artık bakcam birşeyler

Reactions: Jou
Bilmiyorum canım inan fikrim yok. Activia shot içtim rezene içtim ayağıma sıcak suyla uyuduö dün gece egzersizler yürüyüşler gapıyorum sancı geçmiyor.
Yarında devam ederse artık bakcam birşeyler
Inşaallahh devam etmez daha ilaçmı etti acaba yumurtaları gelistirmek için içicem dedin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…