- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #34.021
Yok kuzum onla alakası yoktur daha öncede kullandığım birşey o. Bilmiyırum neden olduğunuInşaallahh devam etmez daha ilaçmı etti acaba yumurtaları gelistirmek için içicem dedin ya
Inş geçer çiçeğummYok kuzum onla alakası yoktur daha öncede kullandığım birşey o. Bilmiyırum neden olduğunu
İnşallah cAnımInş geçer çiçeğumm
İyi geceler canımIyi geceler hanımlar nasılsıniz
Ooo afiyet olsun valla nasilda canim çekti salçali bi makarna olsa da yesemİyi geceler canım
Şimdi makarna çıtır biber filan yiyorum
İyiyim şükür
Sen nasılsın hasretlik nasıl ?
Iyi diyeyim iyi olayim canimin ici sen nasılsin bebişin nasıl bitanemBlueBerry4268 canumm iyimisin ❤
Gülüm sinameki denedin mi. Normalde fazla kullanmak zararlı onu bağırsağın dengesini bozuyor ama çok fenaysa durum deneyebilirsin.Ay canım valla iyi değilim ki ya çok sancı çekiyroum 2 3 gündür miğde bağırsak problemim var yapmadığım şey kalmadı az önce çıkıp yürüdüm derenin kenarında valla. GöZümden kaçmıştr o yüzden
Canım tuvAlete çıkamama sorunum yok afedersin çıkabiliyorum. Çıksamda sancı bitmiyor ama hep yani başlıyor anlamadım. Dün geceden beri biraz daha iyi bakalım inşallah geçerGülüm sinameki denedin mi. Normalde fazla kullanmak zararlı onu bağırsağın dengesini bozuyor ama çok fenaysa durum deneyebilirsin.
Birde sabahları aç karnına kuru kayısı ye ardından da ılık su iç. Bi yarım saat falan bekle sonra kahvaltı yap
Iyi ol kuzum nbeniimm iyi bebiş duruyo öyle kalbi pıtpıtIyi diyeyim iyi olayim canimin ici sen nasılsin bebişin nasıl bitanem
Hee anladım canım geçmezse ihmal etme kuzum. Rabbim iyilik şifalar versin inşallahCanım tuvAlete çıkamama sorunum yok afedersin çıkabiliyorum. Çıksamda sancı bitmiyor ama hep yani başlıyor anlamadım. Dün geceden beri biraz daha iyi bakalım inşallah geçer
Sağolasın canım inşallahHee anladım canım geçmezse ihmal etme kuzum. Rabbim iyilik şifalar versin inşallah
Aman iyi olun canlarım benimIyi ol kuzum nbeniimm iyi bebiş duruyo öyle kalbi pıtpıt
Gene nerelere birşey dedide banlandı
Bakındımda birkaç mesajona birşeyde yapmamış amaGene nerelere birşey dedide banlandırahat durmayan nicko
Bakındımda birkaç mesajona birşeyde yapmamış ama
Evet demekkişikayeti çok oldu demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?