- 25 Ağustos 2019
- 62.697
- 120.637
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #34.041
HayırlısıEvet demekki
Napiiinn kuzzzGünaydın
Sanada aşguummOoooooo rörrraaaayyyydddddduuuuunnnnnnnnn gençlleeeeeeerrrrrrrr
Elhan Minnosprenses MssPARE Catlak-kurabiye @Yasnaz Madammor BlueBerry4268 268 D u t ASSOSyal Cookiie mavikelebek34 Simurgp Wilma11 clara i p e k
Nasılsın kuzumm döndünmüSanada aşguumm
Iyiim çok şükür lekem geliyo bi kesiliyor ama onun dışında çok şükür ağrılarımda durdu pek ağrımıyo midemde öyle pek rahatsız değill artık düzeldik sanırımİyiyim cnm sen nasılsn hamilelik nasıl gidiyor
Uğraşmazlar bence ona yaaa makarna kısır eder bırakırlarr tabii keyif yapmak isterlerse yaparlar izgaraKöye gidicez tavuk izgara köfte yaparlar mı bilmiyorum makarna kısır yaparsalar yemem aç kalıcam yine
Yaklaşık on gündür kahve topiginde kızlar seni unutmadan etiket yapıyorlar sen görmezden geliyorsun. Tamam kendin için bir şeyler yapmaya çalışıyorsun diyetle uğraşıyorsun. Ben her iki sayfayı da takip ettiğim için olan biteni ister istemez görüyorum. Buradasın çok güzel diyet işini askıya almadandir umarım....İnsanların ilgisini sana acindirmadan çekmek zor olmasa gerek. Hepimiz ilgiye sevilmeye ihtiyaç duyuyoruz fark edilmek güzel bir duygu. Ama migi sen çok farklısın yoruyorsun insanı....Günaydın
Hayırlı pazarlar dilerim bitanemOoooooo rörrraaaayyyydddddduuuuunnnnnnnnn gençlleeeeeeerrrrrrrr
Elhan Minnosprenses MssPARE Catlak-kurabiye @Yasnaz Madammor BlueBerry4268 268 D u t ASSOSyal Cookiie mavikelebek34 Simurgp Wilma11 clara i p e k
Günaydın bebitoOoooooo rörrraaaayyyydddddduuuuunnnnnnnnn gençlleeeeeeerrrrrrrr
Oyy ablam nasilsınHayırlı pazarlar dilerim bitanem
Beybitomm napiinnGünaydın bebito
Napim kuzum pazar kahvaltısını yaptık oturuyorum sen napıyosunOyy ablam nasilsın
Beybitomm napiinn
Bizde yaptukk kahvaltı hava çok güzel dışarı çıkaruk belkiNapim kuzum pazar kahvaltısını yaptık oturuyorum sen napıyosun
Lüüü laayyy dııııınnnnOoooooo rörrraaaayyyydddddduuuuunnnnnnnnn gençlleeeeeeerrrrrrrr
İyiyim canımOyy ablam nasilsın
Beybitomm napiinn
Yaa süper o zaman tadını çıkar güneşin son kıyaklarıBizde yaptukk kahvaltı hava çok güzel dışarı çıkaruk belki
Günaydın ballı lokumumOoooooo rörrraaaayyyydddddduuuuunnnnnnnnn gençlleeeeeeerrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?