- 25 Ağustos 2019
- 62.697
- 120.637
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #34.061
Oyyy aşgum napiyorsunGünaydın ballı lokumum
Seninkide gunaydın msjı bu olsun pampaaaaaaaaLüüü laayyy dııııınnnn
Temizlilk yapıyorım balımm sen ne yapıyorsunOyyy aşgum napiyorsun
Hee ablam yaaa kocişte cuma gününden beri tatildi ve ne çabuk pazar oldu hiç anlamadık zaten yarın da doktora gidicem benim birsüru işim var yarınİyiyim canımüç gün tatil vardı hiç bitmeyecek gibi ama sona geldik. Pazarın huyu ne olduğunu anlamadan biter zaten. Sağlık olsun. Kahveler içildi akşama ne pişirsem moduna geçmek üzereyim.
Sormaaaa ama doğuracağım cocuk yaz çocuğu olcakYaa süper o zaman tadını çıkar güneşin son kıyakları
Evet benim buSeninkide gunaydın msjı bu olsun pampaaaaaaaanapiyin kuzusuu
Kahvaltı yaptık aşko ayağımı uzatmışım dinleniyorum elektrikte yok duş alacağidimmTemizlilk yapıyorım balımm sen ne yapıyorsun
Oooo hayırlı işlerrr yaavvvvvEvet benim bu
Kahvaltı yaotık topladım evi topladım oturuyorum kuzum sen napıyosun
Oldum rengarengarenkkHele rengarenk kalplerini yerim
Ohhhh misss bende temizlik yapıyorum 5 dk mola verdim buraya geldimKahvaltı yaptık aşko ayağımı uzatmışım dinleniyorum elektrikte yok duş alacağidimm
Sanırım tatil güzel geçtiği için çabuk bittiHee ablam yaaa kocişte cuma gününden beri tatildi ve ne çabuk pazar oldu hiç anlamadık zaten yarın da doktora gidicem benim birsüru işim var yarıno yemek işi 2 haftadır ben yapmıyorum kv bizde o yapıyo o stresten uzak durdum
Inşaallahh inşaallahh ablammSanırım tatil güzel geçtiği için çabuk bittiCok sevindim yanında birileri olduğu için. Allah razı olsun kvden. Yarınki işlerin de inşallah yormadan çabuk biter kuzum.
Ne iyi ettinn deidm melo gelemicek bugünde görmez belki dedim msjımı eşin nerde temizlik yapıyorsun yaOhhhh misss bende temizlik yapıyorum 5 dk mola verdim buraya geldim
İşe gitti canım mesaiNe iyi ettinn deidm melo gelemicek bugünde görmez belki dedim msjımı eşin nerde temizlik yapıyorsun ya
Aboovv böyle yollarada gidiyomu okadarr anaaa geç gelir o zamanİşe gitti canım mesaimersinde şuan
Neden kızdın ablaYaklaşık on gündür kahve topiginde kızlar seni unutmadan etiket yapıyorlar sen görmezden geliyorsun. Tamam kendin için bir şeyler yapmaya çalışıyorsun diyetle uğraşıyorsun. Ben her iki sayfayı da takip ettiğim için olan biteni ister istemez görüyorum. Buradasın çok güzel diyet işini askıya almadandir umarım....İnsanların ilgisini sana acindirmadan çekmek zor olmasa gerek. Hepimiz ilgiye sevilmeye ihtiyaç duyuyoruz fark edilmek güzel bir duygu. Ama migi sen çok farklısın yoruyorsun insanı....
Karıştı ortalıkKöye gidicez tavuk izgara köfte yaparlar mı bilmiyorum makarna kısır yaparsalar yemem aç kalıcam yine
Neden kızdın ablabeni anlamadıgı farklısın diyorsun ben anlatamıyorum ve çok üzgünüm yazdıkların beni çok üzdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?