İyiyim canım üç gün tatil vardı hiç bitmeyecek gibi ama sona geldik. Pazarın huyu ne olduğunu anlamadan biter zaten. Sağlık olsun. Kahveler içildi akşama ne pişirsem moduna geçmek üzereyim.
Hee ablam yaaa kocişte cuma gününden beri tatildi ve ne çabuk pazar oldu hiç anlamadık zaten yarın da doktora gidicem benim birsüru işim var yarın o yemek işi 2 haftadır ben yapmıyorum kv bizde o yapıyo o stresten uzak durdum

Sanırım tatil güzel geçtiği için çabuk bitti Cok sevindim yanında birileri olduğu için. Allah razı olsun kvden. Yarınki işlerin de inşallah yormadan çabuk biter kuzum.

Sanırım tatil güzel geçtiği için çabuk bitti Cok sevindim yanında birileri olduğu için. Allah razı olsun kvden. Yarınki işlerin de inşallah yormadan çabuk biter kuzum.
Inşaallahh inşaallahh ablamm kayinpeder çağırdı ama esim istemedi biraz daha dursun dedi getirmedi kv yi

Neden kızdın abla beni anlamadıgı farklısın diyorsun ben anlatamıyorum ve çok üzgünüm yazdıkların beni çok üzdü

Neden kızdın abla beni anlamadıgı farklısın diyorsun ben anlatamıyorum ve çok üzgünüm yazdıkların beni çok üzdü

Kızarım tabi...bu kızlar defalarca seni etiketledi ne bir selam ne bir sabah...19 Ekim'de yazmişsin en son...dün diyet sayfasında moralsizlik başladı sende... ertesi gün burada görüyorum seni. Farklılık değil mi bu ..Nasıl yaşarsan yaşa inan beni ilgilendirmiyor ama değer verdiğim sevdiğim insanların duygularıni istediğin gibi kullanıyorsun. Umarım diyet grubundan da uzaklaşmazsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…