- 25 Ağustos 2019
- 62.697
- 120.637
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #34.081
He ya benim pakette yarın yenilenecek şükür
Oooo iyi diare ettin haaaHe ya benim pakette yarın yenilenecek şükür
Nasıl gidiyor bebükkkHe valla bitirmeyim diye sıktım
Doktor ilaç verdi mi ?Iyiim çok şükür lekem geliyo bi kesiliyor ama onun dışında çok şükür ağrılarımda durdu pek ağrımıyo midemde öyle pek rahatsız değill artık düzeldik sanırım
Kahveyse sorun yok dedi doktor dışardan geliyor dedi ondan önce iğne vuruldum migim baya kanamam vardı kese etrafımda geçti çok şükür yarın tekrar kontrolüm var tahlilleri falan vericek onları halledicezDoktor ilaç verdi mi ?
Çok küçğk minnak bir dügme :)
Maşallah kuzuyainşallah bebişini kucagına alırsın :)
İnşallah iyi geçer kontrolunKahveyse sorun yok dedi doktor dışardan geliyor dedi ondan önce iğne vuruldum migim baya kanamam vardı kese etrafımda geçti çok şükür yarın tekrar kontrolüm var tahlilleri falan vericek onları halledicez
Sağolll kuzum evettt ama onu sen bana sor haftalar bitmiyoİnşallah iyi geçer kontrolun
8 haftalık olmuş maşallah sübhanallah pamugum
Aynen canım aradw gidiyor işteAboovv böyle yollarada gidiyomu okadarr anaaa geç gelir o zaman
Iyi bakalum kuzuşummAynen canım aradw gidiyor işte
Soyliycekmisin pekiİyi valla kuzum anneme gitcem birazdan
Canim da buradaymiş tazecik gelin bacım havalara aldanıp üşütmemeye dikkat ediyorsun di mi...el öpmeye ne zaman gidiyorsun Antep' e...kaldı mı bu gelenek onu da bilmiyorum...eskiden öyleydi... öperim gül yüzünden.Günaydın ballı lokumum
Pazartesiden iyidir gene tatlım...Pazarları sevmiyoruuumm
Yok ablam yaaaPazartesiden iyidir gene tatlım...
Yaaa o tipleri bilirim benim eski eş kişisi de böyleydi. Niğde'de kar kış kıyamet çocukları dışarı çıkarırdim adamın umru olmazdı. Üzüldüm hissettiklerine...Yok ablam yaaakociş evde sürekli yatar. Bizde kızlarla aman ha ses etmeyin sessiz olun modundayız. O rahatsız olmasın diye.
Dışarı da çıkamıyozYaaa o tipleri bilirim benim eski eş kişisi de böyleydi. Niğde'de kar kış kıyamet çocukları dışarı çıkarırdim adamın umru olmazdı. Üzüldüm hissettiklerine...
Yok kuzum daha değilSoyliycekmisin peki
Niye kız dicektim de aşağıda açıklamanı gördüm. Geçmiş olsun dutum. Sanki çocuklaru sen isteyerek mi hasta ediyon adamın zoruna bak helePazarları sevmiyoruuumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?