Iyiim çok şükür lekem geliyo bi kesiliyor ama onun dışında çok şükür ağrılarımda durdu pek ağrımıyo midemde öyle pek rahatsız değill artık düzeldik sanırım
Doktor ilaç verdi mi ?
Çok küçğk minnak bir dügme :)
Maşallah kuzuya inşallah bebişini kucagına alırsın :)

Reactions: Jou
Doktor ilaç verdi mi ?
Çok küçğk minnak bir dügme :)
Maşallah kuzuya inşallah bebişini kucagına alırsın :)
Kahveyse sorun yok dedi doktor dışardan geliyor dedi ondan önce iğne vuruldum migim baya kanamam vardı kese etrafımda geçti çok şükür yarın tekrar kontrolüm var tahlilleri falan vericek onları halledicez

Kahveyse sorun yok dedi doktor dışardan geliyor dedi ondan önce iğne vuruldum migim baya kanamam vardı kese etrafımda geçti çok şükür yarın tekrar kontrolüm var tahlilleri falan vericek onları halledicez
İnşallah iyi geçer kontrolun
8 haftalık olmuş maşallah sübhanallah pamugum

Reactions: Jou
Yaaa o tipleri bilirim benim eski eş kişisi de böyleydi. Niğde'de kar kış kıyamet çocukları dışarı çıkarırdim adamın umru olmazdı. Üzüldüm hissettiklerine...
Dışarı da çıkamıyoz çocuklar ve ben grip olmuşuz. Akşam kavga ettik. Neymiş evin içinee nasıl hasta etmeyi becermişim çocukları. Dışarı çıkarken çıolak mı çıkarıyomuşum . Evde cam açık mı oturuyomuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…