Suyu ısınıyor resmen...bir cinnete bakar her şey ...ayağına sıktığının farkında değil sanki ...mikrop her yerde belki kendi getiriyor ille dışarıya çıkmaya gerek yok ki ...

Suyu ısınıyor resmen...bir cinnete bakar her şey ...ayağına sıktığının farkında değil sanki ...mikrop her yerde belki kendi getiriyor ille dışarıya çıkmaya gerek yok ki ...
Ne bilim ablacım ben ya . Aşırı pimpirikli aşırı takıntılı. Beni de sıkıyo

İyiyiö ablam şükürler olsun, bu hafta sonu nasip olırsa gideceğiz inşallah devam etmez mi gelen3kler devam ediyor burası o kadar aoğuk değil abla

Of tüm erkekler aynı çocukları siz hasta ettiniz diyorlar kadınlara. Kardeşimin kızları evin içinde hasta olurlar kız deliriyor ben dışarıya da çıkmıyorum herkesten önce doğalgazı açıyorum bu çocuklar niye hasta oluyor diye

Bizde aynıyız

Mesela yeni iyileşmişlerdi daha iki hafta oldu bir kutu antibiyotik bitireli Küçüğün iki gün burnu aktı hapşırdı falan eyvah yine hasta oldu nereden oldu diye düşündük bugün hiçbir şey yok
Yemin ederim aynı bizde o durumdayız. Daha yeni iyileştiler. 3 gündür gene burnu akıyo büyük kzın

Sıcak tut dinlensin geciyo hemen canım evde peditus vardı o peditus verdi
Bende de var veriyom bazen de kafam götürmüyo yaso. Bana iyi misin diye soran yok. Bok gibi hissediyom kwndimi. Hala benle konuşmuyo. Oysa ki bende hastayım ama umru değil. Sanki çocukları anası evinden getirdi benim üveyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…