- 16 Aralık 2019
- 21.429
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.394
- 598
- 32
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #34.121
Yok değildiAy inanmıyorum ya okadar da değil amahepmi böyleydi dutum
Evet canuumm tatil bitti artik döndükNasılsın kuzumm döndünmü
Oluurrr öyle şeylerr koca arasındaaYok değildiara da bi böyle mallaşıyo
Yaaaaaa ben sanaa dediimmmm rezalet birşey nefret ederim yaaaEvet canuumm tatil bitti artik döndükValiz bosalt yerlestir is her yerde bitmiyo yaaa
Canuuumm ahh bitse su islerYaaaaaa ben sanaa dediimmmm rezalet birşey nefret ederim yaaabide ben çok yaşıyorum bunu hep artık bolbol kaynaşırızz çok özledim
Cok şükür aşgumm midem normale döndü artık pek bulanmıyor midem cok rahatladım sadece geceleri göğsüm bianda ağrıyo yarımsaat geçiyor kasığımda oyle ara ara çok şükür ağrılarim dindi rahatladımCanuuumm ahh bitse su islerBende özledimm guzuummm. Sen nasilsin nasil gidiyo
Hep iyi ol guzumm benim ara ara bulaniyo ama şüķür her halimizeCok şükür aşgumm midem normale döndü artık pek bulanmıyor midem cok rahatladım sadece geceleri göğsüm bianda ağrıyo yarımsaat geçiyor kasığımda oyle ara ara çok şükür ağrılarim dindi rahatladım
Evettt çok şükürr kuzum iyice yerlestinmi eve dikkat et gene ben hala evi iş edemedim ha şimdi 1 haftadır kv bizde o yapıyo işleriHep iyi ol guzumm benim ara ara bulaniyo ama şüķür her halimize
Hepimizinkine oluyo bazen canm. Aybaşıları geliyo heraldeYok değildiara da bi böyle mallaşıyo
Ne bilim nesi geliyosaHepimizinkine oluyo bazen canm. Aybaşıları geliyo heralde
Bende geçen öyleydimNe bilim nesi geliyosa
Ooh ohhh yapsin tabii baksin gelincigineEvettt çok şükürr kuzum iyice yerlestinmi eve dikkat et gene ben hala evi iş edemedim ha şimdi 1 haftadır kv bizde o yapıyo işleri
Iyi yapıyorsun kuzumm aferimmOoh ohhh yapsin tabii baksin gelincigineBen yavaş yavaş yapiyorum yormadan kendimi
ben yazlıkları çoktan kaldırdım çarşambadan itibaren pastırma sıcakları gelecekmiş ama ben yine kış modunda devam edicemGünaydın burda da yagmurlu ince yazlık ayakkabı giymişim çorabim ıslandı
Bende kışlık yazlık bi arada kullaniyorumben yazlıkları çoktan kaldırdım çarşambadan itibaren pastırma sıcakları gelecekmiş ama ben yine kış modunda devam edicem
Yerim müsait değil benim yer olsa bende öyle kullanırımBende kışlık yazlık bi arada kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?