- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #34.141
Günaydın canımHayırlı haftalar günaydın kızlar
Burası soğuk ve yağmurlu
@cottonMinnosprenses @Elhan D u t Catlak-kurabiye @kedilinick @Yasnaz @MssPARE Madammor @ASSOSyal @Hogwartss Wilma11 @Emma3 @Mavera4268
Azaltmam lazım hele kilo vereyim bi ayıklıycam oldu mu olmadı mı deneme yapıyom olmadı mı felan ay bi 5 kilo daha veriyim diyorumYerim müsait değil benim yer olsa bende öyle kullanırım
güneşe aldanma hiç bir çarpar neye uğradığını şaşırırsınGünaydın canım
Valla dışarıda yalandan bir güneş var ama içerisi soğuk
GünaydınnnHayırlı haftalar günaydın kızlar
Burası soğuk ve yağmurlu
@cottonMinnosprenses @Elhan D u t Catlak-kurabiye @kedilinick @Yasnaz @MssPARE Madammor @ASSOSyal @Hogwartss Wilma11 @Emma3 @Mavera4268
canım ayıklasanda yenileri geliyor hep boşalmıyor dolaplarAzaltmam lazım hele kilo vereyim bi ayıklıycam oldu mu olmadı mı deneme yapıyom olmadı mı felan ay bi 5 kilo daha veriyim diyorum
Yenileri çok severim daha hiç almadımcanım ayıklasanda yenileri geliyor hep boşalmıyor dolaplar
hiç sevmiyorum soğuğu uykumu getiriyorGünaydınnnburada yağmurlu ve soğuk
Günaydın canımmmHayırlı haftalar günaydın kızlar
Burası soğuk ve yağmurlu
DutummmGünaydınnnburada yağmurlu ve soğuk
Neydi bi söz vardıgüneşe aldanma hiç bir çarpar neye uğradığını şaşırırsındün ne güzel sıcacıktı
aaa ne varmış bizim gülüşümüzdeNeydi bi söz vardı
Kışın güneşine
Kızların gülüşüne aldanmayacaksın
Bendehiç sevmiyorum soğuğu uykumu getiriyor
Canımmm kuzummm meleğimDutummm
Çokta güzel güleriz dimiaaa ne varmış bizim gülüşümüzde
Nörüyoonn bebeğimmCanımmm kuzummm meleğim
Napim kuzum hepimiz hastayıx aha çocujlarla uğraşıyım sen nabıyınNörüyoonn bebeğimm❤
geçmiş olsun noldu canım soğuk algınlığı mıNapim kuzum hepimiz hastayıx aha çocujlarla uğraşıyım sen nabıyın
Sağol bitanem evet sadece burun akıntısı var çocuklarda . Benim de boğazım ağrıyogeçmiş olsun noldu canım soğuk algınlığı mı
kış geldi artık bitmez burun akıntıları boğaz ağrıları daha yeni başlıyoruzSağol bitanem evet sadece burun akıntısı var çocuklarda . Benim de boğazım ağrıyo
Hiç deme ya tövbe tövbe nefret ediyorum bu mevsimdenkış geldi artık bitmez burun akıntıları boğaz ağrıları daha yeni başlıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?