- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #34.161
bende aynı zaten en küçük bir şeyde hasta olmaya meyilli biriyim birde korona var vitamin kullansam iştahmı açıyor kullanmasam bilmiyorum napıcamHiç deme ya tövbe tövbe nefret ediyorum bu mevsimden
Kullan kuzu hasta ol aktan iyidirbende aynı zaten en küçük bir şeyde hasta olmaya meyilli biriyim birde korona var vitamin kullansam iştahmı açıyor kullanmasam bilmiyorum napıcam
Günaydın canım burasıda aynıHayırlı haftalar günaydın kızlar
Burası soğuk ve yağmurlu
Jou Minnosprenses Elhan D u t @Catlak-kurabiye @kedilinick @Yasnaz @MssPARE @madammor @ASSOSyal Cookiie @Migim @Emma3 @Mavera4268
kış geldi kasıma da girdik yıl bitti resmen bu yıldan bir şey anlamadım hiç ne ara başladı ne ara bittiGünaydın canım burasıda aynı
Evet canm benm için kötü bi yıl oldu geçen sene bu zamanlar hamileydim onun için bana hatırlatmaları cokkış geldi kasıma da girdik yıl bitti resmen bu yıldan bir şey anlamadım hiç ne ara başladı ne ara bitti
Günaydın canım burasıda yağmurluHayırlı haftalar günaydın kızlar
Burası soğuk ve yağmurlu
Jou Minnosprenses Elhan D u t @Catlak-kurabiye @kedilinick @Yasnaz @MssPARE @madammor @ASSOSyal Cookiie @Migim @Emma3 @Mavera4268
Günaydın mavişim. Sanırım tüm ülke yağmurlu. Antalya da soğuk bugün...Hayırlı haftalar günaydın kızlar
Burası soğuk ve yağmurlu
Bende gunaydin dedim ilk beni goren olmadı huuuhhhHayırlı haftalar günaydın kızlar
Burası soğuk ve yağmurlu
Görmedim kuzumBende gunaydin dedim ilk beni goren olmadı huuuhhh
Yerimm seni yer doktordan geldik kan idrar verdik bebişimm sonuçlar şimdi çıkmış 1 de tekrar gitcez doktora çok yoruldumGörmedim kuzum
Ateşli.gecelere devamYerimm seni yer doktordan geldik kan idrar verdik bebişimm sonuçlar şimdi çıkmış 1 de tekrar gitcez doktora çok yoruldumbebişimiz herşey yolunda çok şükür rahim agzı kapanmış artık düşme tehlikemde yok normal hayatına devam edebilirsin dedi
HuhuuuuuuuvvvvvAteşli.gecelere devam
Bu gün de sen bağırHuhuuuuuuuvvvvv
Zaten dunakşam yukardaki karı iyi bağırdı
Gözünüz aydın canımYerimm seni yer doktordan geldik kan idrar verdik bebişimm sonuçlar şimdi çıkmış 1 de tekrar gitcez doktora çok yoruldumbebişimiz herşey yolunda çok şükür rahim agzı kapanmış artık düşme tehlikemde yok normal hayatına devam edebilirsin dedi
çok şükür canım gözünüz aydınYerimm seni yer doktordan geldik kan idrar verdik bebişimm sonuçlar şimdi çıkmış 1 de tekrar gitcez doktora çok yoruldumbebişimiz herşey yolunda çok şükür rahim agzı kapanmış artık düşme tehlikemde yok normal hayatına devam edebilirsin dedi
Aboovvvv bağırırsam yandaki daire duyar utanırımm ben bağıramam okadarrBu gün de sen bağır
Bebişimm sağolllGözünüz aydın canım
Aboovvvv bağırırsam yandaki daire duyar utanırımm ben bağıramam okadarr
Bebişimm sağolll
Bizim duyduğumuz üst katımızda yaparsakda yatak odada bide yan dairesi var bizim 1 kat 6 daire var kızzne? birazda onlar seni dinlesin
Tamam tamam sessiz yapBizim duyduğumuz üst katımızda yaparsakda yatak odada bide yan dairesi var bizim 1 kat 6 daire var kızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?