Bebişimm sağoll ama şekerim fazla çıkmış hiçte şeker le aram yok tatlı yasak bana meyve yasak hep bol yeşil sebze alcan dedi hiçte sevmem cok zor
Caniimm hamilelikte oluyor öyle ailende var mı şeker hastası falan. Sen doktoru dinle yesillik candır Şifa olsun sana ve bebişe saglıklı olunda

Reactions: Jou
Caniimm hamilelikte oluyor öyle ailende var mı şeker hastası falan. Sen doktoru dinle yesillik candır Şifa olsun sana ve bebişe saglıklı olunda
Genetikte var annemdede var ama bende yoktu kuzum buaralar dışardan hep kocama al dedim börek kuru poğaça falan yiyodum adam zor alıyodu ama ben canım crkiyordu sanırım onlardan yüksek almışımdır makarna pirinç pilavı çok yedim ondanda olur bundan sonra kesiyorum hepten gerçektende yeşil sebzeler can çocuğum için herşeyden vazgeçirim zor olcak ama alışıcaz bunada

Geçecek kuzum

Reactions: Jou
Geçmiş olsun canimm Herkes hasta yaa bizde atlattik ama oğluş çok hasta hala gecmedi antibiyotik başladık insallah gecer Salgin büyük sanirim insallah tez geçer sizinde
Sağokasın bitanem galiba mevsim geçişinden. Kimi duysam hasta. Grip. bizde toparlanamadık bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…