- 18 Kasım 2020
- 20.850
- 50.189
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #34.181
Mutlu haftalar GünaydınHayırlı haftalar günaydın kızlar
Burası soğuk ve yağmurlu
Jou Minnosprenses @Elhan D u t @Catlak-kurabiye @kedilinick @Yasnaz @MssPARE Madammor @ASSOSyal @Hogwartss @Migim @Emma3 @Mavera4268
nasılsın canım nasıl gidiyor evlilik hayatıMutlu haftalar Günaydın
Geçmiş olsun canimmNapim kuzum hepimiz hastayıx aha çocujlarla uğraşıyım sen nabıyın
İyiyim canım sne nasılsın iyi gidiyor çok şükürnasılsın canım nasıl gidiyor evlilik hayatı
Allahımmmmm sonunda benzemeye başladın bize şükürrr12 yr kadar uyudum inanılmaz
Bebişimm sağoll ama şekerim fazla çıkmış hiçte şeker le aram yok tatlı yasak bana meyve yasak hep bol yeşil sebze alcan dedi hiçte sevmem cok zor
bende iyiyim canım işe gidip geliyorum aynen bildiğin gibi devamİyiyim canım sne nasılsın iyi gidiyor çok şükür
evde olsam bende uyurum canım12 yr kadar uyudum inanılmaz
Aahhaah kız eşimaramasa akşama kadar uyurdum galibaAllahımmmmm sonunda benzemeye başladın bize şükürrrbide uyumam uyumam diyod
Ben dinlenemedim ki maviş sanırım yeni dinlenmeye başladımevde olsam bende uyurum canım
Ooooo evlilik yorgunluğu o aşkımm dinlenemedin çünkü bendede vardı öyle sürekli uyurdumAahhaah kız eşimaramasa akşama kadar uyurdum galiba
Ben dinlenemedim ki maviş sanırım yeni dinlenmeye başladım
Caniimm hamilelikte oluyor öyle ailende var mı şeker hastası falan. Sen doktoru dinle yesillik candırBebişimm sağoll ama şekerim fazla çıkmış hiçte şeker le aram yok tatlı yasak bana meyve yasak hep bol yeşil sebze alcan dedi hiçte sevmem cok zor
12 yr kadar uyudum inanılmaz
Genetikte var annemdede var ama bende yoktu kuzum buaralar dışardan hep kocama al dedim börek kuru poğaça falan yiyodum adam zor alıyodu ama ben canım crkiyordu sanırım onlardan yüksek almışımdır makarna pirinç pilavı çok yedim ondanda olur bundan sonra kesiyorum hepten gerçektende yeşil sebzeler canCaniimm hamilelikte oluyor öyle ailende var mı şeker hastası falan. Sen doktoru dinle yesillik candırŞifa olsun sana ve bebişe saglıklı olunda
Geçecek kuzumGenetikte var annemdede var ama bende yoktu kuzum buaralar dışardan hep kocama al dedim börek kuru poğaça falan yiyodum adam zor alıyodu ama ben canım crkiyordu sanırım onlardan yüksek almışımdır makarna pirinç pilavı çok yedim ondanda olur bundan sonra kesiyorum hepten gerçektende yeşil sebzeler cançocuğum için herşeyden vazgeçirim zor olcak ama alışıcaz bunada
Sağokasın bitanem galiba mevsim geçişinden. Kimi duysam hasta. Grip.Geçmiş olsun canimmHerkes hasta yaa bizde atlattik ama oğluş çok hasta hala gecmedi antibiyotik başladık insallah gecer Salgin büyük sanirim insallah tez geçer sizinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?