- 25 Ağustos 2019
- 62.704
- 120.647
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #34.201
Bu haliöden memnun değilimOoooo evlilik yorgunluğu o aşkımm dinlenemedin çünkü bendede vardı öyle sürekli uyurdum
Hahahahah alıştın evine hadi hayırlısı olsun yatak pek bi rahatBu haliöden memnun değilim
Bunlar iyi günlrin bebe yokken yatAhahah dutum beni dürt
Rahat olan yatak mı acepHahahahah alıştın evine hadi hayırlısı olsun yatak pek bi rahat
Utangaçç pyemsesim o benim
Buralarda yağmurlu,Hayırlı haftalar günaydın kızlar
Burası soğuk ve yağmurlu
Jou Minnosprenses @Elhan D u t @Catlak-kurabiye bebeklinick @Yasnaz @MssPARE @madammor ASSOSyal @Hogwartss @Migim @Emma3 @Mavera4268
CaniiimmmmmHayırlı haftalar günaydın kızlar
Burası soğuk ve yağmurlu
Jou Minnosprenses @Elhan D u t @Catlak-kurabiye bebeklinick @Yasnaz @MssPARE @madammor ASSOSyal @Hogwartss @Migim @Emma3 @Mavera4268
Sende çoookk çookkk yeter beee kiraz kiraz atıp duruyinnnnn kirazın ben olayim emiiiiCanlar geldim benhepinize kucak dolusu sevgiler etiketleriniz için çok teşekkür ederim canlarım çok özlendiniz
Yatak rahatHahahahah alıştın evine hadi hayırlısı olsun yatak pek bi rahat
Yatayım şuan bile uyudqm uyurum acep nazar mı var üzerimdeBunlar iyi günlrin bebe yokken yat
Kaynanaya söyle kurşun döksün
Uyu uyu ohhh misss bugünleri çok ariycannn vallahaaa benim uykusuz çekmeme 9 ay kaldı
Tmm aynıyım balım canım cekmesinSende çoookk çookkk yeter beee kiraz kiraz atıp duruyinnnnn kirazın ben olayim emiiii
Anaaaa bende diyorum minnoş işe başladı ondan ortada yok
Yok kuzumm benim meyveyle hiç aram yok hiçte çekmezz rahat ol senTmm aynıyım balım canım cekmesinol benim meyve bahcem
CanımsınYok kuzumm benim meyveyle hiç aram yok hiçte çekmezz rahat ol sen
Yok kız dua etainKaynanaya söyle kurşun döksün
Sende de yatUyu uyu ohhh misss bugünleri çok ariycannn vallahaaa benim uykusuz çekmeme 9 ay kaldıgecem gündüzüm birbirine karışcak dutu hep rahatsız etcemm D u t
Yok be soyalim uyuyomAnaaaa bende diyorum minnoş işe başladı ondan ortada yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?