- 28 Haziran 2011
- 63.793
- 160.087
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #34.741
Hahah@Mavera2048 'yı hamile birisiyle karıştırdım diyorum nasıl gidiyor hamilelik
Ay napsam nasıl farklılık yaratabilirim resimle olurmu
He ya değişmiş tamam gari karıştırmam inşallah
Amin parem aminAman benim maverayi kimse başına vermesin bulastirmasin hhhahah
Kolay gelsin afiyet olsun canım
Afiyet olsun asom kpss mi
Ay valla sormaaHahahyakında biri sopayla kovalar artık bizi
He ya değişmiş tamam gari karıştırmam inşallah
Aman bitti şükür oturdum kinamı izliomBende yargıyı izliyorum kırmızı odayıda ilkte izliyordum sonra çok üzücü gelmeye bailadı bıraktım
Sağol canım kolay gelsin şimdidende afiyet olsun bende gidiyorum süpürmeye
Bir iki tarifim var benim öyle dışarıda kavanozda yada saklama kabında birşey olmadan duruyor hiçbirşey olmuyor. Denersin az bir ölçü ile olmazsa.Aaa iyi okur arkadaşım normal dolaba atardı bayatlamaz derdi ama bilmem ki uzun süre dayanmaz bence orada buzluğa atalım
Bende sadece kırmızı oda yı izliyorum dizi olarak
Afiyet olsun evi süpürdüm sileyim bende kahve içicem
Benimde ders çalışmamlazım ya afiyet olsun sosyalim
İnşaallah perim, çiçeğinizinde evliliğinizinde ömrü sağlıklı şekilde upuuzuuun olsunEvet canım inşallah ömrü uzun olur bakabilirim ona
Olur canım ben seveeim yeni tariflerBir iki tarifim var benim öyle dışarıda kavanozda yada saklama kabında birşey olmadan duruyor hiçbirşey olmuyor. Denersin az bir ölçü ile olmazsa.
Hhaha bizde alışırızAy valla sormaa
Hadi inşallah ben duramam arada yine değişiklik yaparım
Ay ne güzel düğünden sonra ne güzel izleniyor insan o gün birşeyi anlamıyor izlerken farkına varıyorsun çoğu şeyinAman bitti şükür oturdum kinamı izliom
Bizde isterizBir iki tarifim var benim öyle dışarıda kavanozda yada saklama kabında birşey olmadan duruyor hiçbirşey olmuyor. Denersin az bir ölçü ile olmazsa.
Hepimizin inşallah Allah evimizde muhabbetimizi huzurumuzu eksik etmesinİnşaallah perim, çiçeğinizinde evliliğinizinde ömrü sağlıklı şekilde upuuzuuun olsun
Bende adımı değişmem artıkHhaha bizde alışırızben gari değiştirmem ya adımıda profilimi de tam buldum
Olur canım ben seveeim yeni tarifler
Özelden atayım kızlarBizde isteriz
Amin canım benim, AminHepimizin inşallah Allah evimizde muhabbetimizi huzurumuzu eksik etmesin
Bende bu gün hallettim hepsini birşeyler atıştırdım birazdwn kına biterse duş alırım uyuşukluk geldi üstümede bu gün memnun oldum yaptığım iştenAy ne güzel düğünden sonra ne güzel izleniyor insan o gün birşeyi anlamıyor izlerken farkına varıyorsun çoğu şeyin
Bende bir süpürdüm banyoyu temizledim. Silsemmi silmesemmi diye düşünürken meyve tabağımı hazırladım heçtim tv karşısına sanırım silemicem bugün
At kuzuÖzelden atayım kızlar
Amin canım benim, Amin
Bazı günler çok verimli oluyor birsürü iş hallediliyor bazı günler hiç yetmiyor ama ciddenBende bu gün hallettim hepsini birşeyler atıştırdım birazdwn kına biterse duş alırım uyuşukluk geldi üstümede bu gün memnun oldum yaptığım işten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?